Ερωτικά Ταρώ 15/6-16/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 15/6-16/6/2024
Για Σαββατοκύριακο 15/6-16/6/2024 


Για Σάββατο 15/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Το πάθος θα διακατέχει την αισθηματική σας ζωή, όπως και οι κτητικές και κάποιες στιγμές παράλογες διαθέσεις. Αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας.  

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορεί η παρέα σας να σας βοηθά να ξεφύγετε απ’ τις δυσχέρειες της καθημερινότητας, αλλά ο ερωτικό σας σύντροφος θα θέλει να έχει την αποκλειστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για τους αδέσμευτους οι νέες γνωριμίες σήμερα τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δίψα σας γι' ανεξαρτησία σας ωθεί ν' απορρίψετε κάθε συναισθηματικό σύνδεσμο. Αλλάζετε διεύθυνση ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

ΛΕΩΝ
Η μέρα αυξάνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ενός ερωτικού δεσμού που θα ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα και το βράδυ σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ισχυρή προβλέπεται θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Τα ερωτικά πάθη ‘φουντώνουν‘ αλλά θα υποστείτε εμπλοκή στην έκφρασή τους.

ΖΥΓΟΣ
Έμφαση δίνετε στην πνευματική επικοινωνία με τον αγαπημένο/η σας. Οι στιγμές θα είναι ευχάριστες και η σχέση σας θα βρεθεί σε καλύτερη φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράστε άφοβα τις αντιλήψεις σας στο ταίρι σας και ελάτε πιο κοντά. Οι καταστάσεις και οι συνθήκες σας βοηθούν να εκφράσετε και οι δύο τα εσώψυχά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι δεσμευμένοι παίρνουν δυναμικές αποφάσεις και εναρμονίζονται με τον σύντροφό τους. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης. Χαρείτε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα είστε δημιουργικοί. Η επιθυμία σας για έρωτα και σεξ περνώντας οι ώρες κορυφώνεται. Ζήστε με το σύντροφο ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΕΙΣ
Κάποιες πρωτοβουλίες σας, ενδέχεται να πληγώσουν τον αγαπημένο σας. Κάντε από κοινού σχέδια και οικοδομήστε και πάλι τη σχέση σας.


Για Κυριακή 16/6/2024

ΚΡΙΟΣ
Συζητήστε για τα προβλήματα που αντιμετωπίσετε και αισθανθείτε την υποστήριξή του. Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.   

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν στο δεσμό σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

ΛΕΩΝ
Τη σημερινή μέρα ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τους περισσότερους του ζωδίου σας και ιδιαίτερα για τους αδέσμευτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο εγωισμός θα φέρει προβλήματα στη σχέση σας και μπορεί να απειλήσει τη συζυγική σας ζωή. Ρίξτε νερό στο κρασί σας και δείτε τα λάθη σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να έχετε κάποιες ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας. Αναζητάτε το ρομαντισμό και παρασύρεστε σε απολαύσεις!  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δίνετε έμφαση στο αντίθετο φύλλο και σε θέματα συναισθηματικής φύσης, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους φίλους σας. Το βράδυ κάντε μία έκπληξη στον άνθρωπο που σας συντροφεύει! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια αισθηματική συνάντηση, είναι πιθανόν να πραγματοποιήσετε, κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισθάνεστε αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Η διάθεσή σας, κερδίζει και τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΕΙΣ
Μην είστε αθεράπευτα ρομαντικοί και υπερβολικοί όταν εκφράζετε το θαυμασμό σας και μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990