Ερωτικά Ταρώ 14/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 14/6/2024
Για Παρασκευή 14/6/2023


ΚΡΙΟΣ
Οι αδέσμευτοι θα αυξήσουν τις ερωτικές τους κατακτήσεις με γνωριμίες που μπορεί να εδραιώσουν σχέσεις. Οι συγκυρίες σας βοηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και υπάρχουν προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας αισθηματικής σχέσης. Οι ευκαιρίες που σας περιμένουν είναι αναπάντεχες!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Υπάρχει η πιθανότητα κάποιο πρόσωπο από τον ευρύτερο επαγγελματικό σας χώρο ή ένα υφιστάμενο πρόσωπο να εκδηλώσει με διακριτικό τρόπο το ενδιαφέρον του. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές θα σας χαρίσει η σημερινή μέρα. Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς.

ΛΕΩΝ
Διασκεδάστε και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας εκτιμούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας προικίζει με γοητεία και φέρνει ευχάριστες στιγμές. Πιστέψτε πως η τύχη σ’ αυτό τον τομέα είναι στο πλευρό σας.

ΖΥΓΟΣ
Οι συνθήκες της μέρας σας ωθούν σε μια επαναστατική πορεία στην ερωτική σας ζωή. Πετάξτε τα δυσάρεστα συναισθήματα και δώστε χρώμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε θα βγουν προς τα έξω. Ωστόσο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα αποκρυφιστικά, το σεξ και τη λίμπιντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις, θα κυριεύσουν πολλούς του ζωδίου σας, κάνοντάς τους απόμακρους. Η στάση σας θα επηρεάσει το σύντροφο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα εμφανίζεστε διστακτικοί και ενδέχεται να θέλετε να απομονωθείτε στους δικούς σας χώρους. Αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσωπική σας ακτινοβολία θα τραβήξει γι΄ άλλη μία φορά  το ενδιαφέρον του ανθρώπου που επιθυμείτε. Κάντε του την πρότασή σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετοί από εσάς, ανακαλύπτουν για τον εαυτό τους πράγματα που δεν ήξεραν, όπως, περίεργες αντιλήψεις στον έρωτα και στις σχέσεις.  


Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990