Ερωτικά Ταρώ 13/6/2024

Ερωτικά Ταρώ 13/6/2024
Για Πέμπτη 13/6/2023


ΚΡΙΟΣ
Η αυτο-έκφρασή σας, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε θέματα σχέσεων. Προκύπτουν έξοδα για κάποιες απολαύσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι για εσάς και το σύντροφό σας. Περάστε ευχάριστα αδιαφορήστε για τα εμπόδια που αισθάνεστε πως υπάρχουν και πορευθείτε μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει ψυχικές διαταραχές στην σχέση σας εξαιτίας της τάσης του ενός ή του άλλου για εξουσία στη σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εμφανίζεστε ευδιάθετοι και έχοντας αυτοπεποίθηση, θα κατακτήσετε και θα γοητεύσετε τα πρόσωπα που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ
Θα εισβάλετε παρορμητικά κατά κάποιο τρόπο στη ζωή των ατόμων που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από ανεξέλεγκτα πάθη! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία καθοδηγεί ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά σας και σας οδηγεί σε κάποιες επιλογές που δεν  σας ταιριάζουν.

ΖΥΓΟΣ
Αποφύγετε να αναλύσετε την αισθηματική σας ζωή και να διαβρώσετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Η σχέση περνά κρίση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Απομακρύνεστε από επιπόλαια φλερτ και εφήμερες σχέσεις. Γνωρίζετε καλά πως αναζητάτε σχέσεις που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τη σημερινή μέρα γίνεστε ελκυστικότεροι στο αντίθετο φύλο. Το βράδυ απαιτείται προσοχή και διπλωματία στις ερωτικές σας σχέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε κάποιο άτομο που θα το γνωρίσετε από την παρέα σας. Θα περάσετε ευχάριστα οι δυο σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα ενδέχεται να πιστέψετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν σας κατανοεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μάλλον θα στραφείτε αλλού. 

ΙΧΘΕΙΣ
Το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς σας, θα είναι η αδιαφορία του συντρόφου σας στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας αδιέξοδα.    

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990