Ερωτικά Ταρώ 1/7/2024

Για Δευτέρα 1/7/2024


ΚΡΙΟΣ
Εμφανίζονται όλες οι προοπτικές για τη δημιουργία ή την αναθέρμανση μιας σχέσης. Οι προτάσεις που θα δεχτείτε είναι ενδιαφέρουσες. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, ευνοείστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς σήμερα. Διασκεδάστε και απολαύστε μοναδικές στιγμές!

ΛΕΩΝ
Καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες δημιουργούνται στους αδέσμευτους Λέοντες. Γοητεύεται και συντελείτε στην εξέλιξη δεσμών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σύμπνοια επικρατεί κατά τη διάρκεια της ημέρας στη σχέση σας. Είστε σε θέση να μοιραστείτε μαζί με το σύντροφό σας τα πάντα!
  
ΖΥΓΟΣ 
Αν διατηρείτε κάποιο δεσμό, η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη είναι έντονη καθώς η μέρα για εσάς είναι ρομαντική και ερωτική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο σύντροφός σας ίσως σας φαίνεται λίγο παρορμητικός και έτοιμος για τρέλες! Αφήστε τον να σας παρασύρει με το κέφι και την αγάπη του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Παρουσιάζεστε εσωστρεφείς θέλοντας να προστατεύσετε το συναισθηματικό σας κόσμο από βαθιές πληγές. Η άμυνα δεν βοηθά τα αισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε κτητικοί και καταπιεστικοί προς το σύντροφό σας. Με αυτό τον τρόπο θα προκαλέσετε αντιπαραθέσεις και θα τον απομακρύνετε.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνθήκες της μέρας, ενδέχεται να σας κάνουν καχύποπτους με το σύντροφό σας και απαισιόδοξους απ’ την πορεία του δεσμού σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Διώξτε τις άσχημες ιδέες και μην επηρεάζεστε από όσα ακούτε για διάφορα ζευγάρια. Εμπιστευθείτε τον άνθρωπό σας και εκδηλώστε του την αγάπη σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990