Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στο Περού

Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στο Περού

Στην εκπομπή "Κοσμική Αστρολογία με τη Μαρία Μιχαήλου- Πανσέληνος στον Αιγόκερω" η αστρολόγος προέβλεψε για την Αμερική μεγάλο σεισμό και τσουνάμι το απόσπασμα ΕΔΩ στο 40:55

Σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών σημειώθηκε την Παρασκευή στα ανοικτά των ακτών του κεντρικού Περού, ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ενώ υπάρχει πιθανότητα για κύματα τσουνάμι κατά μήκος ορισμένων ακτογραμμών.

«Με βάση όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, προβλέπονται επικίνδυνα κύματα τσουνάμι για ορισμένες ακτές», ανέφερε το κέντρο.

Το Γεωφυσικό Ινστιτούτο του Περού (IGP) εξέδωσε επίσης προειδοποίηση για τσουνάμι - ένα βήμα πιο κάτω από την προειδοποίηση για τσουνάμι - που σημαίνει ότι οι αρχές θα πρέπει να ενεργοποιήσουν πρωτόκολλα για την προστασία του πληθυσμού λόγω της «πιθανής» εμφάνισης τσουνάμι.

Ο σεισμός σημειώθηκε οκτώ χιλιόμετρα (5 μίλια) δυτικά της Atiquipa, περίπου 600 χιλιόμετρα (372 μίλια) νότια της πρωτεύουσας Περού.

Το Περού, και το μεγαλύτερο μέρος της ακτής του Ειρηνικού της Νότιας Αμερικής, βρίσκονται στα σύνορα δύο τεκτονικών πλακών: της νοτιοαμερικανικής πλάκας, που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ηπείρου, και της πλάκας Nazca, που εκτείνεται σε όλο τον Ειρηνικό κατά μήκος του μεγαλύτερου μέρους της ακτής.
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990