Αυτός είναι ο Καρκίνος καρδιά μου 20/6/2024

Αυτός είναι ο Καρκίνος καρδιά μου

Από 20/6/2024 23:51 έως 22/7/2024 10:46 π.μ. θα βρισκόμαστε στο Ζώδιο του Καρκίνου. Ας δούμε μερικά σύντομα περιγραφικά χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου για να το γνωρίσουμε καλύτερα!


Οι έμφυτες ικανότητές τους : Έμφυτη ικανότητα των Καρκίνων είναι αυξημένη διαίσθηση και η αντίληψη των καταστάσεων πριν την εκδήλωσή τους.

Η διαχείριση των οικονομικών : Φροντίζουν να έχουν σταθερά εισοδήματα με τον 2ο Ηλιακό Οίκο στο Λέοντα και αρέσκονται σε δαπάνες για τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου και της οικογενείας τους.

Η συμπεριφορά του στην οικογένεια : Το Ζώδιο του Καρκίνου ενδιαφέρεται συνεχώς και έντονα για την οικογένεια όπου της προσφέρει θαλπωρή. Απ’ τους καλύτερους οικογενειάρχες του Ζωδιακού.

Οι φιλίες του : Οι Καρκίνοι αναζητούν σταθερές φιλίες καθώς δένονται ψυχικά και πνευματικά με τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν.

Τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του : Ενδιαφέρονται για τη διακόσμηση του σπιτιού τους και των προσωπικών τους χώρων ενώ τους ευχαριστεί να ασχολούνται με τη μαγειρική.

Η διατροφή και η μαγειρική του : Απ’ τους καλύτερους μάγειρες αλλά και οικοδεσπότες του Ζωδιακού, συχνά μαγειρεύουν για τα αγαπημένα πρόσωπα και τους φίλους τους. Έλκονται στην παραδοσιακή κουζίνα και ζαχαροπλαστική.

Οι διακοπές του : Προτιμούν διακοπές στη γενέτειρά τους για να φρεσκάρουν μνήμες της παιδικής τους ηλικίας. Στις διακοπές αναζητούν τη συντροφιά της οικογένειας.

Το κάρμα του : Το Κάρμα των Καρκίνων ανήκει σε περιόδους όπου υπήρξαν κοινωνίες με πλούσιες παραδόσεις, έθιμα και σχέσεις οικογενειακές που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των κοινωνιών αυτών.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τους Καρκίνους κάλεσε με στο 14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990