Πανσέληνος στο Σκορπιό 24.04.24 από Κλειώ

Πανσέληνος στο Σκορπιό Full Moon in Scorpio
Η  Πανσέληνος του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στις 24.04 στις 04°17΄ του Σκορπιού και θα επηρεάσει περισσότερο τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού(Ταύρους - Σκορπιούς - Λέοντες - Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο ή μεσουράνημα  στις μοίρες αυτές .
Θα είναι μια Πανσέληνος αρκετά έντονη αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης της και ίσως να δημιουργήσει  φοβίες ,μπλοκαρίσματα , αρνητικά συναισθήματα ,ύπουλες κινήσεις ή τάσεις χειριστικότητας  ωστόσο αυτή η Σελήνη όσο και αδύναμη κι αν είναι θα έχει την δυνατότητα να παλέψει για τον εαυτό της  και την ασφάλειά της αλλά και να αυτοπροστατευτεί. 
Κυβερνήτης ο Πλούτωνας που θα δημιουργεί ένα τετράγωνο δίνοντας μεγαλύτερη ένταση και έμφαση  στα γεγονότα, συναισθηματική πίεση  και την τάση να μεταμορφώσουμε καταστάσεις  αναγκαστικά ενώ ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος  αναφέρεται περισσότερο στην ένταση που μπορεί να υπάρξει για να διαφυλάξουμε ,να προστατέψουμε τις ασφάλειές μας ενώ ίσως να νοιώσουμε έντονο φόβο κατάρρευσης αυτών.
Σε ένα κοσμικό επίπεδο που η Σελήνη αντιπροσωπεύει τον λαό  η Πανσέληνος αυτή ίσως να προκαλέσει έντονη ανασφάλεια και φοβία αλλά ίσως και βίαιες ενέργειες.

Ωστόσο αναλυτικά για κάθε ζώδιο θα μπορούσαμε να πούμε ότι
Οι Κριοί ίσως να πιεστείτε για οικονομικά θέματα, οφειλές ή κληρονομικά αλλά και θέματα με φιλικά σας πρόσωπα ή ομάδες που ίσως να ανακαλύψετε ότι δεν σας δίνουν την στήριξη την οποία περιμένατε. Επίσης  η έλλειψη κάποιας οικονομικής ή συναισθητικής κάλυψης ίσως να σας δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια κάτι που ωστόσο ίσως να σας βάλει στην διαδικασία να κινητοποιηθείτε.

Οι Ταύροι είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ίσως να κάνετε συνειδητοποιήσεις που θα σας πληγώσουν, κάποιοι ίσως να κάνετε και βαθιές αναμορφωτικές αλλαγές που ωστόσο θα γίνουν με ένταση και ανασφάλεια. Θέματα επίσης με κάποιον εργοδότη ή γονέα σας ίσως να σας ταλαιπωρήσουν ενώ ίσως να κάνετε ριζική στροφή στην καριέρα σας.

Οι Δίδυμοι θα επηρεαστείτε στον τομέα της καθημερινότητας ,της εργασίας και της υγείας την οποία θα πρέπει να προσέξετε αρκετά ,ίσως να προκύψουν νομικά θέματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στην εργασίας σας αλλά και στόχους ή σχέδια που θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε  ώστε να είναι συμβατοί με το πρόγραμμά σας.

Οι Καρκίνοι θα έχετε την Πανσέληνο στον 5ο σας οίκο και πολλοί ίσως να βιώσετε κάποια ένταση από αποκαλύψεις  για κάποιο πρόσωπο στην ερωτική σας ζωή ωστόσο κάποιοι ίσως να βιώσετε έντονο πάθος ή να κάνετε μια νέα γνωριμία με έντονη κτητικότητα και χειριστικότητα. Κάποιοι από εσάς ωστόσο ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιο θέμα με τα παιδιά σας που ίσως να αφορούν έξοδα ή κληρονομικά ενώ κάποιοι ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις για κάποια διατροφή.

Οι Λέοντες που επηρεάζετε άμεσα από αυτή την Πανσέληνο ίσως να έχετε εντάσεις στις σχέσεις σας ,με το ταίρι σας ή κάποιους συνεργάτες ενώ κάποιοι ίσως να αναγκαστείτε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή στον τόπο κατοικίας. Θέματα επίσης με κάποιον σας γονιό ή την επαγγελματική κατάσταση δική σας ή τους συντρόφου σας  καθώς και αποκαλύψεις ίσως να επηρεάσουν τη σχέση σας.

Οι Παρθένοι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις αλλά και στην επικοινωνία σας ενώ ίσως να πιεστείτε γενικότερα μέσα στην καθημερινότητά σας για στόχους και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις .Κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να διακόψετε ή να μεταμορφώσετε την συμφωνία σας με κάποια ομάδα ενώ κάποιοι ίσως να ολοκληρώσετε ένα σχέδιό σας με αρκετό κόπο όμως και τρέξιμο.

Οι Ζυγοί θα επηρεαστείτε από αυτή την Πανσέληνο στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας και την συναισθηματική σας ασφάλεια ενώ ίσως να πιεστείτε αρκετά από κάποια ερωτική γνωριμία. Κάποιοι επίσης ίσως να έχετε αποκαλύψεις που θα σας πληγώσουν ενώ υπάρχει και η περίπτωση κάποιο άτομο να θελήσει να χειριστεί τα συναισθήματά σας.

Οι Σκορπιοί  με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας θα  έχετε αρκετές δυσκολίες και ταλαιπωρία  που θα πρέπει να χειριστείτε με υπομονή ενώ κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας ,στις συνεργασίες σας αλλά και σε θέματα που αφορούν την βάση σας και την οικογένειά σας.

Οι Τοξότες που για εσάς η Πανσέληνος  θα πραγματοποιηθεί στον 12ο σας οίκο  ίσως να φέρει  μεγαλύτερη απομόνωση και προβληματισμό σε θέματα με τα αδέλφια σας αλλά και γενικότερα με την επικοινωνία που έχετε με το περιβάλλον σας ενώ ίσως να σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και καταστάσεις από το παρελθόν. Καλό θα είναι να προσέξετε και την υγεία σας  αλλά και συμφωνίες ή κάποια κουτσομπολιά στον χώρο εργασίας σας.

Οι Αιγόκεροι με την Πανσέληνο στον 11ο σας οίκο θα έχετε προβληματισμό με φίλους ή ομάδες που συμμετέχετε ,ίσως να μην πάρετε την ικανοποίηση  ή την αναγνώριση που περιμένετε αλλά ίσως να έχετε και κάποια ένταση για την μη αναγνώριση των ικανοτήτων σας συναισθηματική αλλά και οικονομική. Επίσης κάποιοι ίσως να νοιώσετε την έλλειψη των παιδιών σας  ή να νοιώσετε απογοητευμένοι από κάποιο άτομο στην ερωτική σας ζωή.

Οι Υδροχόοι  θα επηρεαστείτε σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας και το κοινωνικό σας προφίλ και θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις ή κάποια απολυτότητα που ίσως να χαλάσουν την εικόνα σας. Επίσης προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας εκτός εάν έχετε δρομολογήσει κάποιες ουσιαστικές και ριζικές αλλαγές.

Οι Ιχθύες θα έχετε αυτή την Πανσέληνο σε θετική όψη  και ίσως να ολοκληρώσετε σπουδές, κάποια νομική υπόθεση, γραφειοκρατικά σχετικά με οφειλές και οικονομικά θέματα που όμως θα σας κουράσουν αρκετά ψυχολογικά .Θέματα με συγγενείς επίσης ίσως να σας απογοητεύσουν αλλά και η επικοινωνία σας με κοντινά σας πρόσωπα όπως και κάποια γνωριμία που ίσως θελήσετε να αφήσετε στο παρελθόν.
Πανσέληνος στο Σκορπιό Full Moon in Scorpio
Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την Κλειώ στο ☎14990
Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990