Ερωτικά Ταρώ 23/4/2024


Για Τρίτη 23/4/2024

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια σας να σας καθοδηγήσουν. Ο σύντροφός σας, σας θαυμάζει! Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα ευνοεί τις αισθηματικές σας συναντήσεις και τις γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό κύκλο που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα εισπράξετε κομπλιμέντα, για την εξωτερική σας εμφάνιση! Ζήστε ευχάριστες στιγμές και εκδηλώστε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επικοινωνία σας με το σύντροφο ή με τα πρόσωπα που έλκουν το ενδιαφέρον σας θα κυμανθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Η ευγένεια βελτιώνει τη σχέση σας.  

ΛΕΩΝ
Μην αφήσετε ο εγωισμός και την τάση σας για επιβολή να χαλάσει τη σχέση σας με το σύντροφο και μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή ακόμα και για να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

ΖΥΓΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, τολμήσετε και θα κερδίσετε. Αν όχι θα χάσετε τις ευκαιρίες καθώς η παρουσία σας δεν περνά απαρατήρητη. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι σημερινές συνθήκες αυξάνουν τις πιθανότητες ανάπτυξης υγιών σχέσεων στους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου, αρκεί να αποβάλλουν τον εγωισμό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι προσωπικές σχέσεις, φαίνεται να δοκιμάζονται, καθώς ο ερωτικός σας σύντροφος αρνείται να παραδεχτεί το δίκιο και κρατά απόμακρη στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η μέρα αυξάνει τον ερωτισμό σας και σας βοηθά να εκφραστείτε στον αγαπημένο σας το ενδιαφέρουν σας. Περάστε αξέχαστες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν θα είναι ευνοϊκή η μέρα καθώς τα λόγια του συντρόφου σας θα σας θίξουν. Γι΄ αυτή την κατάσταση φταίει η συμπεριφορά σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι αδέσμευτοι θα έχετε κατακτήσεις, με γνωριμίες που μπορεί να οδηγήσουν σε σχέσεις. Μην κάνετε πίσω φοβούμενοι πως θα χάσετε την ελευθερία σας.

Από τη Μαρία Μιχαήλου
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο. 
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990