Ζώδια 23/4/2024


ΤΡΙΤΗ 23/4

ΚΡΙΟΣ
Χρήματα θα πάρετε και θα δώσετε και πολλά από αυτά φαίνεται να είναι για το σπίτι και την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ικανότητά σας να περάσετε στο περιβάλλον τις απόψεις σας, θα είναι σε πρώτο πλάνο τώρα, αν και κάποιες στιγμές φαίνεται να μεγαλοποιείτε αρκετές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους τώρα. Οι διοικητικές σας ικανότητες, θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, καθώς κάποιες προκλήσεις από το αντίθετο φύλο, θα σας υπενθυμίσουν την ανάγκη σας για ψυχαγωγία και έρωτα.

ΛΕΩΝ
Το «πικρό» σας χιούμορ, μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους. Μην ασκείτε κριτική στους άλλους και ιδιαίτερα στα αδέλφια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευχάριστες και αρκετά έντονες στιγμές με το σύντροφο, θα περάσουν οι περισσότεροι Παρθένο σήμερα.
www.provlepseis.gr 14990 ΜΙΧΑΗΛΟΥ


ΖΥΓΟΣ
Κέρδη μέσω συνεργατών και γενικά από εμπορικές δραστηριότητες θα προκύψουν, ενώ θα έχετε τώρα την ευχέρεια να ξοδέψετε κάποια χρήματα για να ψυχαγωγηθείτε και για να διασκεδάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προσωπικές σας σχέσεις, φαίνεται να δοκιμάζονται σήμερα, καθώς κάποιοι αρνούνται πεισματικά να παραδεχτούν πως έχετε δίκιο και σας εκνευρίζουν με τη στάση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναντήστε το βράδυ τους φίλους σας και διασκεδάστε μαζί τους, ακόμη και αν κάνετε και κάποια έξοδα περισσότερα από όσα είχατε υπολογίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δραστηριοποιηθείτε περισσότερο για να επιτύχετε τους σκοπούς σας και μην δίνετε σημασία στην κριτική κάποιων που θέλουν να εμποδίσουν τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναμνήσεις από μία παλαιότερη αισθηματική σας περιπέτεια, είναι πιθανόν να υπάρξουν σήμερα, ιδιαίτερα μετά από κάποια συνάντησή σας.

ΙΧΘΥΣ
Αποφύγετε να πιστέψετε πως είστε έστω και προσωρινά το κέντρο του ενδιαφέροντος των άλλων.

Τηλεφωνήστε τώρα στο
PLANET PHONES 14990

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια

Κλήση 14990