Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2708 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 01/08/2019 ΜΕΧΡΙ 31/08/2019


ΚΡΙΟΣ
Τον Αύγουστο θα έχετε και εσείς την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ζήσετε όπως επιθυμείτε, ώστε να επιστρέψετε και πάλι αργότερα ανανεωμένοι στην εργασία σας.
Μία ευνοϊκή περίοδος για τους ...
Δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη

ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί Ταύροι θα βρεθούν την περίοδο αυτή σε ένα ήσυχο μέρος με αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο μήνας αυτός, ευνοεί κάθε σας δραστηριότητα που μπορεί να αγγίξει τον ψυχικό ή τον πνευματικό σας κόσμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχοντας την ανάγκη να ξεκουραστείτε και εσείς λίγο, μετά από αρκετές ταλαιπωρίες σε διάφορα προσωπικά σας θέματα, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε μία σχετική άνεση σε ένα εξοχικό μέρος εάν βέβαια μπο...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εμμονή σε ιδέες και απόψεις δεν θα βοηθήσει καθόλου φίλοι μου τις επαγγελματικές, αισθηματικές, οικογενειακές και κοινωνικές σας θέσεις.
Το πρώτο αλλά και το δεύτερο δεκαήμερο θα αποδειχθεί...

ΛΕΩΝ
Ο Αύγουστος θεωρείτε μήνας διακοπών και διασκέδασης, και εσείς θα τον απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο, ξοδεύοντας αρκετά χρήματα απ’ τις οικονομίες σας.
Διασκεδάστε κατά τη διάρκεια τω...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις επηρεασμένες απ’ το παρελθόν, φαίνεται να προκύπτουν απ’ τις καταστάσεις τώρα. Μην εμπιστεύεστε και τόσο τη διαίσθησή σας σε πράγματα που αδυνατείτε με ...

ΖΥΓΟΣ
Τώρα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στους προσωπικούς σας στόχους και τα ενδιαφέροντά σας, ενώ διάφορα κοινωνικά και πολιτικά θέματα θα τραβήξουν την προσοχή σας.
Η εποχή προσφέρεται για διασκέ...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος για τους περισσότερους από εσάς αποδεικνύεται ο Αύγουστος αρκεί να είστε συνεργάσιμοι με τους άλλους.
Τις μέρες αυτές η προσωπικότητά σας και οι ιδιαιτερότ...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισιοδοξία σας κάποιες στιγμές, ίσως να είναι υπερβολική και να ενοχλήσει τους άλλους γύρω σας, αλλά γενικά οι διακοπές αυτές θα σας μείνουν αξέχαστες και αυτό στο τέλος θα έχει σημασία.
Γ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυξημένη πιθανόν να είναι αυτή την εποχή η ικανότητά σας για να ασχοληθείτε λεπτομερώς με ανώτερα πράγματα και με τη φιλοσοφία.
Στο μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου θα αναζητάτε σαφής αποδείξε...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Αύγουστος αποδεικνύεται ευνοϊκός σε όλα τα επίπεδα για τους περισσότερους Υδροχόους. Θα είστε αισιόδοξοι και θα εκπέμπετε έναν αέρα σιγουριάς στο περιβάλλον σας. Εάν είστε διακοπές όλα θα είναι ευχ...

ΙΧΘΕΙΣ
Το πρώτο δεκαήμερο είναι μία περίοδος όπου θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και ζεστοί, έλκοντας τελικά τους άλλους με το μέρος σας. Ψυχαγωγηθείτε όπως εσείς θέλετε, αλλά μην παραμελήσετε και τους δικού...


ix.gr