Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2701 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/09/2019 | Διαβάστηκε 93 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Πέμπτη 12/9/2019

ΚΡΙΟΣ
Το αποτέλεσμα της συμπεριφοράς σας, θα είναι η αδιαφορία του συντρόφου σας στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα ενδέχεται να πιστέψετε πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν σας κατανοεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μάλλον θα στραφείτε αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε κάποιο άτομο που θα το γνωρίσετε από την παρέα σας. Θα περάσετε ευχάριστα οι δυο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Τη σημερινή μέρα γίνεστε ελκυστικότεροι στο αντίθετο φύλο. Το βράδυ απαιτείται προσοχή και διπλωματία στις ερωτικές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Απομακρύνεστε από επιπόλαια φλερτ και εφήμερες σχέσεις. Γνωρίζετε καλά πως αναζητάτε σχέσεις που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αποφύγετε να αναλύσετε την αισθηματική σας ζωή και να διαβρώσετε τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφο. Η σχέση περνά κρίση.

ΖΥΓΟΣ 
Η αυτο-έκφρασή σας, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο σε θέματα σχέσεων. Προκύπτουν έξοδα για κάποιες απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα είναι για εσάς και το σύντροφό σας. Περάστε ευχάριστα αδιαφορήστε για τα εμπόδια που αισθάνεστε πως υπάρχουν και πορευθείτε μαζί του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει ψυχικές διαταραχές στην σχέση σας εξαιτίας της τάσης του ενός ή του άλλου για εξουσία στη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε ευδιάθετοι και έχοντας αυτοπεποίθηση, θα κατακτήσετε και θα γοητεύσετε τα πρόσωπα που επιθυμείτε. Τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα εισβάλετε παρορμητικά κατά κάποιο τρόπο στη ζωή των ατόμων που έλκουν το ενδιαφέρον σας. Η ερωτική σας ζωή κατευθύνετε από ανεξέλεγκτα πάθη!

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία καθοδηγεί ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά σας και σας οδηγεί σε κάποιες επιλογές που δεν σας ταιριάζουν.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr