Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2703 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 10/09/2019 | Διαβάστηκε 34 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τετάρτη 11/9/2019

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα μια εξέλιξη συναισθηματικού χαρακτήρα θα σας ευαισθητοποιήσει. Ορισμένα εμπόδια σας ωθούν σε κρυφές συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η μέρα σήμερα αφυπνίζει βαθύτερα συναισθήματα. εκφράσετε. Αρμονική θα είναι σήμερα η συμβίωσή σας με το σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα η διάθεσή σας δεν θα είναι και τόσο καλή. Θα οξύνετε τα πνεύματα και φέρετε σύγχυση στη σχέση σας καθώς στέκεστε σε λεπτομέρειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η ιδιοσυγκρασία σας θα είναι ισχυρή και θα εμφανιστείτε κυριαρχικοί. Μην αντιδράτε επιθετικά αν ο σύντροφος αντιδρά στα αποπνικτικά σας συναισθήματα.

ΛΕΩΝ
Στον αισθηματικό τομέα, προβλέπονται κάποιες δυσκολίες. Μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας και από άτομα που θα σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ο ερωτικός τομέας θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Εκφράστε τις απόψεις σας στο σύντροφο σας και προσπαθήστε να είστε σαφείς απέναντί του.

ΖΥΓΟΣ 
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις καλείστε να αντιμετωπίσετε από τον σύντροφό σας. Ακούστε και τα δικά του παράπονά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και οι ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή μέρα σας κάνει αυθόρμητους και φιλικούς βοηθώντας σας να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που αφυπνίζει τις επιθυμίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σεβαστείτε και ο ένας και ο άλλος την ελεύθερη βούληση και την αποφασιστικότητα που διαθέτετε για να επιτύχετε τα ιδανικότερα αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Απομακρυνθείτε από τις προσωπικές σας εμπειρίες και στραφείτε προς το σύντροφο και τις ανάγκες του δείχνοντάς του ενδιαφέρον.

ΙΧΘΕΙΣ
Με το να προβάλετε στον άνθρωπό σας τα ¨πρέπει¨ σας τον καταπιέζετε, δημιουργώντας και στον εαυτό σας μια ανορθόδοξη τάση επιβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr