Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2702 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 09/09/2019 | Διαβάστηκε 66 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τρίτη 10/9/2019

ΚΡΙΟΣ
Μοιραίο πάθος, έντονες απολαύσεις και έλλειψη αυτοσυγκράτησης φαίνεται να έχετε σήμερα οι περισσότεροι από εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σήμερα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε αρκετές δυσκολίες και διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στο δεσμό σας, φτάνει να είστε ξεκάθαροι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα η ανάγκη την συντροφικότητας, της αγάπης και της συμβίωσης θα είναι έντονη για εσάς. Ψυχαγωγηθείτε με τον άνθρωπό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι εντάσεις που θα έρθουν και θα διαταράξουν τα νερά της ήρεμης σας ζωής, σύντομα θα αποδειχθούν εποικοδομητικές στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα είναι για εσάς τους δύο. Περάστε ευχάριστα. Η ανάπτυξη μιας έντονης σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους αδέσμευτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Καλό θα να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση.

ΖΥΓΟΣ 
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως έχετε σας ανήκουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Για να μην προκύψουν προβλήματα, βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις προσωπικές σας καταπιέσεις και διοχετεύστε τα συναισθήματα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αποφύγετε να κάνετε κριτική στο σύντροφό σας. Εάν συνεχίσετε να συμπεριφέρεστε μ’ αυτόν τον τρόπο εσείς οι ίδιοι τον διώχνετε απ’ τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ιδιαίτερα ανεβασμένη προβλέπεται η ερωτική σας διάθεση. Ο σύντροφος προκαλεί το πάθος σας και είναι έτοιμος να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή και τις συναντήσεις σας. Οι εφήμερες γνωριμίες θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά τον ψυχισμό σας, εκδηλώνοντας ανασφάλειες, φοβίες και προκαταλήψεις, με άμεσο αντίκτυπο και στην αισθηματική σας ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr