Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2687 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 19/08/2019 | Διαβάστηκε 95 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τρίτη 20/8/2019

ΚΡΙΟΣ
Θα ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο και θα διαφοροποιηθεί η αισθηματική σας ζωή. Θαυμάσια θα είναι η μεταξύ σας επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι δυσκολίες που θα συναντήσετε οφείλονται στην ανασφάλειά σας. Υποφέρετε από συναισθηματική μοναξιά. Μην μπλοκάρετε τις ευκαιρίες.  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές. Οι περισσότεροι θα αισθανθείτε την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή μέρα σας παροτρύνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να γίνει υπερβολικός.

ΛΕΩΝ
Κάποιες γνωριμίες που φέρνει η σημερινή ημέρα σας αναστατώνουν ακόμα και αν είστε ευχαριστημένοι απ’ την πορεία της αισθηματικής σας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ατυχείς ερωτικές σας επιλογές μην σας κάνουν να χάσετε την αυτοεκτίμησή σας. Μην προβάλετε συναισθήματα κατωτερότητας.

ΖΥΓΟΣ
Σκέψεις και αυτοκριτική σας συντροφεύουν τονίζοντας την εσωστρέφεια σας. Αν συνεχίσετε αυτή τη συμπεριφορά, υπογράφετε το τελεσίγραφο της σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντλώντας δύναμη από το σύντροφο που κέρδισε την εμπιστοσύνη σας, αναθεωρείτε αντιλήψεις που εμπόδιζαν τη συναισθηματική σας ολοκλήρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε επιτυχία στις συναναστροφές σας και αν είστε αδέσμευτοι καλό θα είναι να πάρετε θάρρος και να πλησιάσετε τον άνθρωπο που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το να αφήσετε το σύντροφό σας να αναλάβει κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις όχι μόνο δεν θα σας προσβάλει, αλλά θα σας ευχαριστήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για πολλούς από εσάς, μπορεί να αναπτυχθούν συγκλονιστικές ερωτικές σχέσεις. Η ανυπομονησία σας ενδέχεται να δημιουργήσει νευρώσεις στο σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Η αισθηματική σας σχέση, πέρασε θύελλες, αλλά άντεξε. Τώρα πια μην ανησυχείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 


 

 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr