Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2690 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 16/08/2019 | Διαβάστηκε 81 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 17/8-18/8/2019 

Για Σάββατο 17/8

ΚΡΙΟΣ
Η έκφραση του συναισθημάτων του παρορμητικού σας χαρακτήρα και η δυναμική σας παρουσία, αποπνέουν έναν ακαταμάχητο ερωτισμό.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι συνθήκες σήμερα φαίνεται να σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα συνοδεύσουν το βράδυ σας.

ΛΕΩΝ 
Η αισθηματική σας ζωή ενισχύεται απ’ τις συνθήκες. Το βράδυ κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον θα έλξει το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες σας, αν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να μην έχει πρόβλημα. Όλα ξεκινούν από εσάς και καταλήγουν σε εσάς.

ΖΥΓΟΣ
Αν δείξετε τα ψυχικά σας χαρίσματα θα κερδίστε την εκτίμηση, το σεβασμό και τα συναισθήματα του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς μαγεύοντας τόσο το σύντροφό σας όσο και κάποια πρόσωπα απ’ την εργασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η μέρα θα είναι ευχάριστη για τους περισσότερους από εσάς αλλά υπάρχει πιθανότητα να σας καταβάλλουν δυσάρεστες σκέψεις για την πορεία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Η υποτονική σας διάθεση, ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην κατσουφιάζετε Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε κοντά στο σύντροφό σας ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά και τα πάθη σας. Αφεθείτε ελεύθεροι στις προκλήσεις.
 

Για Κυριακή 18/8

ΚΡΙΟΣ
Αδιαφορήστε για το όσα μπορούν να ακούγονται για το δεσμό σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή που είναι πιο αληθινή με τις ανάγκες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Αποφύγετε να αναλύετε τη σχέση σας και να διαβρώνετε έτσι τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο. Κοιτάξτε να περνάτε ευχάριστες στιγμές. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Η αυτοπεποίθηση και η ερωτική σας ακτινοβολία βρίσκονται στα ύψη. Φλερτάρετε, κατακτήστε, βρεθείτε με κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προσωπική και οικογενειακή ζωή θα βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα. Σχέσεις με προβλήματα τείνουν να εξομαλυνθούν.

ΛΕΩΝ
Διαχωρίστε τη θέση σας απέναντι σε φίλους που τελευταία έχετε την εντύπωση ότι σας βλέπουν διαφορετικά. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μην επιμένετε να επενδύσετε περισσότερα στους άλλους εξιδανικεύοντας τόσο τους χαρακτήρες και την ποιότητα όσο και τις απώτερες προθέσεις τους. 

ΖΥΓΟΣ 
Ο εγωισμός σας και η αυτοπεποίθησή σας είναι ιδιαίτερα τονισμένα. Η σχέση σας με το σύντροφο περνώντας οι μέρες όλο και βελτιώνεται. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μην πέσετε το βράδυ στην παγίδα να επιβληθείτε στο σύντροφο. Τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια! Κάντε τη συμβίωσή σας ακόμη πιο αρμονική. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Μην κατσουφιάζετε… Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε κοντά στο σύντροφό σας ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις για τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Ο σύντροφός σας έχει την διάθεση να σας στηρίξει ουσιαστικά. Αφήστε τον! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Εκφράστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και τακτοποιήστε τους προσωπικούς σας χώρους με τη βοήθεια του. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Σήμερα αναζητάτε τη διασκέδαση μέσω φιλικών γνωριμιών. Σε κάποιους από εσάς μία φιλική γνωριμία θα καταλήξει σε αισθηματική περιπέτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


 


 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr