Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2699 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 08/08/2019 | Διαβάστηκε 93 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Παρασκευή 9/8/2019

ΚΡΙΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει και πάλι ερωτικά μηνύματα! Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου οι πιθανότητες να τον βρείτε σήμερα είναι αρκετές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Κάποιο πρόσωπο απ’ το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ευκαιρία να οργανώσετε μία απόδραση για δύο. Η έκπληξη θα είναι πολύ ευχάριστη για τον ερωτικό σας σύντροφο και θα σας ανταμείψει γι’ αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα λάμπετε! Βρεθείτε με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον σας και αφήστε τους να σας περιβάλλουν με το θαυμασμό τους.

ΛΕΩΝ
Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα. Καταστάσεις έντονου πάθους αλλά και ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ίσως δεχθείτε απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Σκεφθείτε καλά πριν προχωρήσετε. Δώστε χρόνο!

ΖΥΓΟΣ 
Δεν είναι λόγος να μελαγχολήσετε σήμερα εάν διαπιστώσετε πως ο σύντροφός σας είναι λίγο απόμακρος. Είναι απλώς κουρασμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, οι συγκυρίες δείχνουν να σα ευνοούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Ευχάριστα θα κυλήσει η σημερινή μέρα με εξαίρεση κάποια σχόλια που ίσως φτάσουν σε εσάς και αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως αντιμετωπίσετε σήμερα μία επαναστατική διάθεση από το σύντροφο ο οποίος θα εκφράσει παράπονα για την καταπιεστική σας συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ημέρα χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Υποθέσεις ρουτίνας θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας βάζοντας τον ερωτικό σύντροφο λίγο στο περιθώριο.

ΙΧΘΕΙΣ 
Ίσως νιώσετε κάποια ανησυχία σχετικά με την πορεία του δεσμού σας καθώς και κατά πόσο ο σύντροφός σας ανταποκρίνεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr