Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2690 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 26/07/2019 | Διαβάστηκε 112 φορές

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ.

Από τον Ανδρέα Παπιδά
Τηλ. 14990
 
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, από 28/7/2019 04:54 π.μ. μέχρι 21/8/2019 12:08 θα βρίσκεται στο Ζώδιο του Λέοντα.
Αναλυτικά η επίδρασή της στα 12 Ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη βρισκόμενη στο Ζώδιο του Λέοντα και στον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη θα φέρει μία αισθητή βελτίωση στα αισθηματικά σας είτε με το πρόσωπο που σας συντροφεύει, είτε φέρνοντας στο προσκήνιο νέες γνωριμίες και εραστές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου σας βοηθά να βελτιώσετε τη σχέση σας με τον άνθρωπο που συμβιώνεται αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις και σας παρακινεί να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη, περνώντας στον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου σας προτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να έχετε συναντήσεις και επαφές με ερωτικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της γοητευτική Αφροδίτης στον Λέοντα και στο 2ο σπίτι του Ηλιακού σας Χάρτη φαίνεται να αυξάνει τα έξοδά σας, κυρίως αυτά που αφορούν την ψυχαγωγία σας. Αποφύγετε να συμπεριφερθείτε κτητικά σε ερωτικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Η παρουσία της γοητευτική Αφροδίτης στο Ζώδιό σας αναδεικνύει την εμφάνισή σας, σας προτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και χαρίζει σε εσάς θαυμαστές και ερωτικά πρόσωπα που κατακτάτε με την παρουσία σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διελαύνοντας η Αφροδίτη τον 12ο Ηλιακό σας Οίκο, φαίνεται να αυξάνει συναισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης αλλά ενδέχεται να φέρει σε κάποιους από εσάς κάποια κρυφή ερωτική σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη απ’ το Ζώδιο του Λέοντα θα φέρει ευχάριστες επαφές με φίλους, διασκέδαση μαζί τους ενώ ενδέχεται μία φιλική σας σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική ή διαμέσου της παρέας να γνωρίσετε πρόσωπο που θα αφυπνίσει ερωτικά συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι Σκορπιοί, η Αφροδίτη απ’ το Μεσουράνημα του Ηλιακού σας Ωροσκόπιου προβλέπεται να ενισχύει την εικόνα σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο ενώ ενδέχεται να προκύψει διαμέσου του επαγγέλματός σας ένα ερωτικό ειδύλλιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για κάποιους από εσάς θα συνδέσει η Αφροδίτη διελαύνοντας τον 9ο Οίκο του Ηλιακού τους Ωροσκοπίου τον έρωτα με το εξωτερικό ή την απόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη φαίνεται να ενισχύει τα οικονομικά που προέρχονται από συνεταιρισμούς, κληρονομικά. Τώρα η ερωτική σας ζωή αποκτά πάθος και …πόθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Ζώδιο του Λέοντα και τον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ενισχύει με συναίσθημα τη συντροφική σας ζωή, κάνει εκδηλωτικό προς εσάς το σύντροφό σας και ζείτε ξανά ερωτικές στιγμές στο γάμο σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ το Λέοντα και τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου βελτιώνει τις εργασιακές σας σχέσεις, ενώ ενδέχεται να προκύψει ερωτικό ειδύλλιο στο χώρο της εργασίας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ το Λέοντα θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Καλέστε στο 14990
 
 
 
 
 
Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr