Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 16/07/2019 | Διαβάστηκε 100 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τετάρτη 17/7/2019

ΚΡΙΟΣ
Αν είστε αδέσμευτοι, κάποια φιλικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται για την ευτυχία σας, φαίνεται να σας συστήσουν με κάποιο πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα εκπλαγείτε από τη ζεστασιά και την τρυφερότητα, με την οποία ο σύντροφός σας θα σας εκδηλώσει αυτά που νιώθει. Ανταποδώστε αγάπη!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν με αισιοδοξία. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος στο συναισθηματικό σας κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Αν η σχέση δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή της διαδικασίας του ξεκαθαρίσματος.

ΛΕΩΝ 
Ο σύντροφός σας, ενδέχεται να προβάλλει κάποιες απαιτήσεις. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και βρείτε τρόπους να για τον προσεγγίσετε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα προβλέπεται να είναι ευχάριστη για την συντροφική ζωή. Πορεύεστε μαζί με τον άνθρωπό σας και εξελίσσεστε.

ΖΥΓΟΣ
Οι αδέσμευτοι Ζυγοί θα αναπτύξουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν τα συναισθήματα και τις ερωτικές τους διαθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σημερινή μέρα με τις καταστάσεις που παρουσιάζονται φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το ενθουσιασμό και τη γοητεία σας έλκοντας καινούργια πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Για τους αδέσμευτους Τοξότες, οι νέες γνωριμίες τους βγάζουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα και τους γεμίζουν με αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μοιραίες αισθηματικές συναντήσεις, θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Περιορίστε κάθε ισχυρό συναίσθημα για να μην περιπλέξετε τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα εκπέμπετε περισσότερη γοητεία. Οι ευκαιρίες για τη βελτίωση των αισθηματικών σας εμφανίζονται απρόσμενα και πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε.

ΙΧΘΕΙΣ
Πιθανόν κάποιο πρόσωπο απ’ τον εργασιακό σας χώρο να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας και πράξτε ανάλογα.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990 


Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr