Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2690 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 15/07/2019 | Διαβάστηκε 84 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τρίτη 16/7/2019

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι κατάλληλη ημέρα για να διασκεδάσετε με τον αγαπημένο/η σας. Εξωτερικεύστε του τα συναισθήματά σας και αφήστε τους εγωισμούς.

ΤΑΥΡΟΣ 
Θα κάψετε καρδιές! Νέοι έρωτες στο προσκήνιο αλλά και παλιοί αγαπημένοι έρχονται να σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση και το γόητρο!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αν πιστεύετε πως είστε ο ένας για τον άλλον αντιμετωπίστε τα προβλήματα. Τις δυσκολίες λύστε τις και μην ξεσπάτε στο σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Τα συναισθήματα που θα προβάλλετε εγγυώνται πως η σχέση σας θα διατηρηθεί, αρκεί να υπάρχει η προϋπόθεση ότι ο δεσμό σας έχει υγιείς βάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και ας είστε έτοιμοι να δεχτείτε την κριτική του.

ΖΥΓΟΣ 
Ξεκαθαρίστε τι θέλετε και μην μεταφέρετε τα προβλήματα σας στον σύντροφο. Η στάση σας σήμερα, γίνεται ολοένα και πιο κουραστική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο έρωτας και οι διασκεδάσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για αρκετούς Σκορπιούς. Διασκεδάστε και απολαύστε μοναδικές στιγμές!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα είστε συναισθηματικά ψυχροί. Τα συναισθήματά σας έχουν επηρεαστεί αρνητικά απ’ τα καθημερινά σας προβλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε διστακτικοί και ενδέχεται να θέλετε να απομονωθείτε. Η στάση σας δεν θα έχει θετικό αντίκτυπο στα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα, σας κάνει ομιλητικούς και εκδηλωτικούς. Σχεδιάστε με τον άνθρωπό σας για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί τι θα κάνετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα είστε στοργικοί προς τον σύντροφο και θα γίνετε αρκετά προστατευτικοί μαζί του. Διαφυλάξτε την προσωπική σας ζωή από τρίτους.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr