Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 09/07/2019 | Διαβάστηκε 74 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Τετάρτη 10/7/2019

ΚΡΙΟΣ
Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη σχέση σας προβλέπεται ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ορισμένοι Ταύροι θα επανεξετάσουν το γάμο ή τις μακροχρόνιες αισθηματικές σχέσεις. Ο σύντροφος θα αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα υπάρξει σε αρκετούς από εσάς αυξημένη ευαισθησία. Μην τοποθετηθείτε απ’ τις ανασφάλειες σας αρνητικά προς το σύντροφο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Θα δώσετε έμφαση στα αισθηματικά. Ο σύντροφος, με τον τρόπο του θα φτιάξει τη διάθεσή σας κάνοντας τη μέρα σας καλύτερη.

ΛΕΩΝ
Μην πιστέψετε πως βρίσκεστε στο κέντρο του ενδιαφέροντος, δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας. Αντισταθείτε στις επιθυμίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σας περιμένουν στιγμές πάθους και έντασης. Γοητεύετε τον περίγυρο με την εμφάνισή σας. Γίνεστε πιο εκδηλωτικοί, εκφράζοντας τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ 
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις καλείστε να αντιμετωπίσετε από τον άνθρωπό σας και μετά απ’ αυτά θα θέλετε να μείνετε για λίγο μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Για να μην προκύψουν προβλήματα αισθηματικά, βρείτε τρόπους για να αποδεσμευτείτε απ’ τις προσωπικές σας καταπιέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Ίσως να αισθανθείτε σήμερα ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Παρερμηνείες και διαφωνίες αναμένονται στην σχέση σας το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ερωτικός τομέας σήμερα θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Εκφράστε τις απόψεις σας στο σύντροφο σας και προσπαθήστε να είστε σαφείς απέναντί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία καθοδηγεί ανεξέλεγκτα τα συναισθήματά σας και σας οδηγεί σε κάποιες επιλογές που είναι σίγουρο πως δεν σας ταιριάζουν.

ΙΧΘΕΙΣ 
Η σημερινή μέρα σας κάνει διαλλακτικούς, συναισθηματικούς και ρομαντικούς και σας υπόσχεται ευχάριστες και έντονες στιγμές το βράδυ με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr