Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2683 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/06/2019 | Διαβάστηκε 160 φορές


Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ.

Από τη Στέλλα
Τηλ. 14990

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, της καλαισθησίας, της ευγένειας και του έρωτα, στις 9/6/2019 και ώρα 04:37 π.μ. θα περάσει στο Ζώδιο των Διδύμων όπου και θα παραμείνει μέχρι 3/7/2019 18:19.
Αναλυτικά η επίδρασή της στα 12 Ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στον 3ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, εκτοξεύει την ερωτική σας επικοινωνία και σε πολλούς από εσάς φέρνει νέες αισθηματικές γνωριμίες, κάτι ιδιαίτερα θετικό για τους αδέσμευτους Κριούς.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη, ο Κυβερνήτης του Ζωδίου σας, θα βρεθεί στον 2ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου ενδέχεται να ενισχύσει τα έσοδά σας με κάποια μικροποσά και ανέλπιστα κέρδη αλλά ταυτόχρονα αυξάνει δαπάνες και έξοδα διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παρουσία της γοητευτική Αφροδίτης στο Ζώδιό σας αναδεικνύει την εμφάνισή σας, σας προτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και σας συντροφεύει αυτό το διάστημα για να περάσετε αξέχαστες και ερωτικές στιγμές!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διελαύνοντας η Αφροδίτη απ’ τον 12ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη αυξάνει συναισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης αλλά ενδέχεται να φέρει σε κάποιους από εσάς κάποια ερωτική σχέση που θα θέλουν να παραμείνει κρυφή ή ακόμα μυστικούς δεσμούς.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη περνώντας απ’ τον 11ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου, φέρνει ευχάριστες επαφές με φίλους, διασκέδαση μαζί τους ενώ ενδέχεται μία φιλική σας σχέση να εξελιχθεί σε ερωτική ή διαμέσου της παρέας να γνωρίσετε πρόσωπο που θα αφυπνίσει ερωτικά συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στο Μεσουράνημα του Ηλιακού σας Ωροσκόπιο αυτό το διάστημα θα βρίσκεται η Αφροδίτη, ενισχύοντας την εικόνα σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο ενώ ενδέχεται να προκύψει διαμέσου του επαγγέλματός σας ένα ερωτικό ειδύλλιο.

ΖΥΓΟΣ
Περίοδος ταξιδιών αναψυχής φαίνεται να είναι αυτό το διάστημα που ο Κυβερνήτης του Ζωδίου σας θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον 9ο Ηλιακό σας Οίκο. Για κάποιους από εσάς θα συνδέσει τον έρωτα με το εξωτερικό ή την απόσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλοι Σκορπιοί το πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον 8ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη φαίνεται να ενισχύει τα οικονομικά που προέρχονται από συνεταιρισμούς, κληρονομικά και την απόδοση των κεφαλαίων σας ενώ η ερωτική σας ζωή αποκτά πάθος και …πόθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη στο απέναντι Ζώδιο και στον 7ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη ενισχύει με συναίσθημα τη συντροφική σας ζωή, κάνει εκδηλωτικό προς εσάς το σύντροφό σας και ζείτε ξανά ερωτικές στιγμές στο γάμο σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον 6ο Οίκο του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου βελτιώνει τις εργασιακές σας σχέσεις, σας προτρέπει να διακοσμήσετε το χώρο της εργασίας σας και να βελτιώσετε την αισθητική όσων παράγετε. Ενδεχομένως να προκύψουν φλερτ διαμέσου της εργασίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία της Αφροδίτης στο φιλικό προς εσάς Ζώδιο των Διδύμων και τον 5ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, βελτιώνει στα μέγιστα στην αισθηματική σας ζωή, φέρνει στο προσκήνιο εραστές και δίνει ευκαιρίες να ζήσετε ερωτικές στιγμές.

ΙΧΘΕΙΣ
Περνώντας η Αφροδίτη απ’ τον 4ο Οίκο του Ηλιακού σας Χάρτη, βελτιώνονται οι οικογενειακές σας σχέσεις, διακοσμείτε το σπίτι και τους προσωπικούς σας χώρους, ενώ κάποιοι από εσάς θα σκεφτούν να συμβιώσουν με τον ερωτικό τους σύντροφο!

Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιδράσεις της Αφροδίτης απ’ τους Διδύμους θα χρειαστεί η ανάλυση του προσωπικού σας Ωροσκοπίου και του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

Καλέστε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr