Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψεις
Ημερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2670 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/06/2019 | Διαβάστηκε 102 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Σαββατοκύριακο 8/6-9/6/2019 

Για Σάββατο 8/6

ΚΡΙΟΣ
Ευχάριστες και ερωτικές στιγμές προκύπτουν στους περισσότερους Κριούς κατά διάρκεια της μέρας. Αφεθείτε ελεύθεροι στη μαγεία των στιγμών που σας περιμένουν. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αφήστε τους άλλους να καταλάβουν πόσο τους εκτιμάτε και θα επωφεληθείτε από μία καινούργια κατάσταση. Η σημερινή ημέρα φέρνει ευχάριστες εξελίξεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καταστάσεις της σημερινής μέρας ¨δοκιμάζουν¨ την αισθηματική σας ζωή στο κατά πόσο ανταποκρίνεται στα πρότυπα τα δικά σας και του στενούς σας κύκλου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Την σημερινή μέρα θα μπορέσετε οι περισσότεροι από εσάς να εκφράσετε σαφείς ιδέες για τη σχέση σας και θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. 

ΛΕΩΝ
Ο εγωισμός θα φέρει σήμερα προβλήματα σήμερα στη σχέση σας. Ίσως νιώσετε λίγο μόνοι και απογοητευμένοι κατά κάποιον τρόπο από τη συμπεριφορά του συντρόφου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποια απωθημένα που έχετε ενδέχεται σήμερα να βγουν προς τα έξω. Ωστόσο το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα αποκρυφιστικά, το σεξ και τη λίμπιντο. 

ΖΥΓΟΣ
Τη σημερινή μέρα οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητήσουν στιγμές έντονες, στιγμές πάθους και ρομαντισμού με το σύντροφό τους. Ανανεώστε τη σχέση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συμπεριφορά σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις σχέσεις σας με το περιβάλλον. Προσέξτε καθώς ο εγωισμός σας μπορεί να δυσαρεστήσει το σύντροφο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ομιχλώδεις σκέψεις και ακαθόριστοι φόβοι κυριαρχούν σήμερα στο ψυχικό σας κόσμο. Αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αισιόδοξοι και δημιουργικοί φαίνεται πως θα είστε σήμερα και βλέποντας ένα καλύτερο «αύριο» θα έχετε τη διάθεση να προγραμματίσετε τους στόχους σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Το κύριο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε σήμερα φίλοι μου είναι να παίρνεται ως δεδομένο ένα αισθηματικό ενδιαφέρον που είναι εδώ και καιρό στα σκαριά... 

 

Για Κυριακή 9/6

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα στρέφει το ερωτικό ενδιαφέρον αρκετών Κριών σε ευμετάβλητους ανθρώπους που θα γνωρίσουν απ’ τον ευρύτερο κοινωνικό τους περίγυρο. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Ίσως να αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς θα δείτε την πραγματική όψη του έρωτα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Πιθανόν να βρείτε τον εαυτό σας να ψάχνει κάποια ερωτική περιπέτεια. Τα αισθήματα από το περιβάλλον θα σας δώσουν καλή διάθεση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι προσωπικές σχέσεις ευνοούνται.  Μια καλή ευκαιρία για κοινωνικές επαφές με το σύντροφο ή ακόμα και μικροδιασκέδαση με τους φίλους σας. 

ΛΕΩΝ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνετε για μια βόλτα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Στους αδέσμευτους θα προκύψουν ευκαιρίες γνωριμιών. 

ΖΥΓΟΣ 
Κάποιοι θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που θα καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά. Μην εξιδανικεύετε άτομα που μπορεί αργότερα να σας πληγώσουν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Μην μεταφέρετε το άγχος των επαγγελματικών στο ταίρι σας. Αν δεν έχετε κάποια σχέση, θα υποκύψετε στη γοητεία κάποιου που σας φλερτάρει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς τον αγαπημένο σας. Υποψίες και ερωτικοί αντίζηλοι βρίσκονται μόνο μέσα στο μυαλό σας και δεν έχουν καμία βάση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τολμήστε μία εκ βαθέων συζήτηση με το σύντροφό σας. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για ουσιαστικό διάλογο και επικοινωνία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Αδιαφορήστε για το όσα μπορούν να ακούγονται για το δεσμό σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή που είναι πιο αληθινή με τις ανάγκες σας. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Αποφύγετε να αναλύετε τη σχέση σας και να διαβρώνετε έτσι τη συμπεριφορά σας απέναντι στο σύντροφο. Κοιτάξτε να περνάτε ευχάριστες στιγμές. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 


 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr