Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2839 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 18/04/2019 | Διαβάστηκε 68 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Παρασκευή 19/4/2019

ΚΡΙΟΣ
Αφήστε τις μελαγχολικές σκέψεις και χαρείτε αυτά που σας δίνονται. Ανανεωθείτε και κατακτήστε ξανά τον/την αγαπημένο/η σας!

ΤΑΥΡΟΣ
Μην είστε και πάρα πολύ κατηγορηματικοί, έστω και αν υπάρχει διαφορετική άποψη απ’ το ταίρι σας. Ψυχαγωγηθείτε μαζί του και με την παρέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνετε για μια βόλτα με τον αγαπημένο/η σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποιοι από εσάς θα αναζητούν τον μεγάλο έρωτα που θα καλύψει τα συναισθηματικά τους κενά. Μην εξιδανικεύετε άτομα για να μην πληγωθείτε.

ΛΕΩΝ
Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και κάντε τις προτάσεις σας. Θα περάσετε ευχάριστα οι δυο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μην απογοητεύεστε απ’ τις διακυμάνσεις του συντρόφου. Τα συναισθήματά του για εσάς είναι έντονα, αλλά η καθημερινότητα τον πιέζει αφάνταστα.

ΖΥΓΟΣ 
Μην σας κάνει εντύπωση εάν δεχθείτε ανώνυμα ή ακόμα και βουβά τηλεφωνήματα στο κινητό σας …Γνωρίζετε ποιος θέλει να σας ακούσει…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Οι αναποδιές που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά να μην μεταφέρονται και στα προσωπικά. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στα αισθηματικά και αυτό από μόνο του θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας και βρείτε λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν και θολώνουν τα ‘νερά‘ της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ενεργήστε με περισσότερη σκέψη στα αισθηματικά σας και όπως προστάζουν οι καταστάσεις. Η αντίθεση απόψεων με το σύντροφό σας δεν βοηθά.

ΙΧΘΕΙΣ 
Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις. Εκφράστε συναισθήματα και επιθυμίες και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr