Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2675 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 20/03/2019 | Διαβάστηκε 97 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί.

Για Πέμπτη 21/3/2019

ΚΡΙΟΣ
Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Η σημερινή μέρα, σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Μια αλλαγή στη συναισθηματική σας διάθεση συνοδεύει την σημερινή ημέρα. Κάποιες προσδοκίες για την πορεία της εξέλιξης ενός δεσμού, φαίνεται να διαψεύδονται. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Εξωτερικεύστε επιτέλους τα συναισθήματά σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποιοι από εσάς σήμερα θα βρεθούν στα όρια της απογοήτευσης, καθώς οι προσωπικές τους επιλογές δεν θα συναντήσουν την αποδοχή του προσώπου που τους ενδιαφέρει. 

ΛΕΩΝ 
Το σκηνικό της ημέρας σας κάνει γοητευτικούς και εκφραστικούς προς τον σύντροφό σας. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα βελτιώνει κατά πολύ την αισθηματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου ενδέχεται να γνωρίσουν σήμερα τη αδελφή ψυχή! 

ΖΥΓΟΣ
Απρόσμενες και θετικές εξελίξεις έρχονται στον αισθηματικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Σήμερα, οι περισσότεροι από εσάς θα καταρτίσουν σχέδια για τη σχέση τους. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η σχέση σας κινδυνεύει εάν εσείς δεν δείτε και την άλλη όψη του νομίσματος. Ο εγωισμός και η υποκειμενική σας στάση, σύντομα θα κουράσουν τον αγαπημένο/η σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Τη σημερινή μέρα φαίνεται να αναζητάτε περισσότερες απολαύσεις στην ερωτική σας ζωή όπως και στιγμές που θα σας επιτρέψουν να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φαίνεται να σας απασχολούν κάποιες οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Είναι βέβαιο πως θα γοητεύσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και θα εισπράξετε αγάπη! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διάθεσή σας για γλέντι και διασκέδαση θα βρει εύκολα ανταπόκριση σήμερα που θα προσεγγίσετε ευκολότερα τον ερωτικό σας σύντροφο με την παρουσία σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι η ώρα για εσάς τους Ιχθύς να λάμψετε, καθώς η εμπιστοσύνη σας μεγαλώνει. Προσέξτε γιατί ο έρωτας μπορεί να είναι γοητευτικός αλλά υπερβολικά ιδανικός.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr