Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2701 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/11/2018 | Διαβάστηκε 149 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 8/11/2018

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Το σκηνικό, αναδεικνύει με τον τρόπο του την ομορφιά σας και σας βοηθά να πλησιάσετε τον άνθρωπό σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Διατηρήστε χαμηλούς του τόνους με τον αγαπημένο/η σας, παραδεχτείτε πως η ιδιοτροπίας σας τον κούρασε και κάντε οτιδήποτε για την εξομάλυνση της σχέσης σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι παράγοντες της σημερινής ημέρας επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Συναισθήματα και εμπειρίες του παρελθόντος που θα εμφανιστούν σήμερα μπροστά σας ενδέχεται να επηρεάσουν τη στάση και τη συμπεριφορά σας προς το σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ
Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι συναισθηματικές μεταπτώσεις θα λειτουργήσουν αρνητικά στο δεσμό σας. Κάποιοι από εσάς θα πιστέψουν πως ο σύντροφος δεν καταθέτει το απαραίτητο συναίσθημα. 

ΖΥΓΟΣ 
Μην έχετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Η διαίσθησή σας θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο και δεν θα πρέπει να αγνοηθεί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Τα συναισθήματά σας σήμερα θα είναι έντονα και είναι πιθανόν να προκύψουν ευχάριστες επαφές και νέες αισθηματικές γνωριμίες από το φιλικό σας περιβάλλον. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει όσον αφορά τη σχέση σας, αναγνωρίζονται σήμερα από το σύντροφό σας και αυτό εγγυάται μία καλύτερη πορεία στη σχέση σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις που θα σας παρουσιαστούν για να επεκτείνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Η μέρα φέρνει θετικά αποτελέσματα στα αισθηματικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Αποφύγετε τους ξεροκέφαλους ισχυρισμούς την σημερινή μέρα σε αισθηματικά ζητήματα. Να είστε ευθύς προς το σύντροφο καθώς διάφορα ανακατέματα μπορεί να συμβούν. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Οι παντρεμένοι θα ανακαλύψετε πολλά νέα στοιχεία μέσα από τη συζυγική σας σχέση. Μην αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδί εάν δεν είστε σίγουροι για τις ευθύνες! 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr