Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2710 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 04/11/2018 | Διαβάστηκε 193 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Δευτέρα 5/11/2018

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που κινεί φίλοι μου το ενδιαφέρον σας. Περάσετε μια ευχάριστη και ερωτική βραδιά μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα στη σχέση σας με το σύντροφο φαίνεται να παρουσιάζονται κάποιες καταστάσεις που την αποσταθεροποιούν. Διατηρήστε φίλοι μου την ψυχραιμία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευκαιρίες εμφανίζονται στα αισθηματικά τόσο για τους δεσμευμένους όσο και για τους αδέσμευτους. Η μέρα σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην είστε επιπόλαιοι αγαπητοί μου φίλοι σήμερα με τον σύντροφό σας. Ίσως τον πληγώσετε άθελά σας. Εξωτερικεύστε επιτέλους τα συναισθήματά σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αισθήματα ανανέωσης και πληρότητας εισέρχονται στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν στα αισθηματικά σας αντιμετωπίζετε προβλήματα, σ’ αυτό ευθύνεστε εσείς παρά το αγαπημένο σας πρόσωπο. Τα βλέπετε όλα αρνητικά και έτσι έρχονται.

ΖΥΓΟΣ
Εκμεταλλευθείτε τις περιστάσεις που παρουσιάζονται σήμερα για να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή. Ο σύντροφος έχει τη διάθεση και σας πλησιάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα ορισμένοι Σκορπιοί θα είναι επιρρεπείς σε εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ κάποιοι άλλοι θα αναζητήσουν έντονες απολαύσεις με το σύντροφό τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η ανάγκη της συντροφικότητας και η αγάπης είναι έντονη. Περνώντας οι ώρες διαπιστώνετε πως η σχέση σας παίρνει και πάλι την ομαλή της πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή μέρα φαίνεται να κάνει τους περισσότερους από εσάς νευρικούς και επιρρεπής σε πλαγιομετωπικές συγκρούσεις με το σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συναισθήματά σας, σήμερα, θα επηρεαστεί απ’ την γοητευτική ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος. Οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα είναι αρκετές.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα δίνετε έμφαση στην αγάπη στον έρωτα στη δημιουργικότητα και στα παιδιά. Η επιθυμία για ταξίδι με το σύντροφό σας είναι δυνατή εδώ και μέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr