Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2687 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 02/11/2018 | Διαβάστηκε 170 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 3/11-4/11/2018 

Για Σάββατο 3/11

ΚΡΙΟΣ
Η γοητεία σας εκπέμπει και πάλι ερωτικά μηνύματα! Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου οι πιθανότητες να τον βρείτε σήμερα είναι αρκετές.

ΤΑΥΡΟΣ 
Κάποιο πρόσωπο απ’ το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Αν ενδιαφέρεστε, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Ευκαιρία να οργανώσετε μία απόδραση για δύο. Η έκπληξη θα είναι πολύ ευχάριστη για τον ερωτικό σας σύντροφο και θα σας ανταμείψει γι’ αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα λάμπετε! Βρεθείτε με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον σας και αφήστε τους να σας περιβάλλουν με το θαυμασμό τους.

ΛΕΩΝ
Ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα. Καταστάσεις έντονου πάθους αλλά και ξεσπάσματα ζήλιας είναι πιθανά. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ίσως δεχθείτε απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Σκεφθείτε καλά πριν προχωρήσετε. Δώστε χρόνο!

ΖΥΓΟΣ 
Δεν είναι λόγος να μελαγχολήσετε σήμερα εάν διαπιστώσετε πως ο σύντροφός σας είναι λίγο απόμακρος. Είναι απλώς κουρασμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αποδεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού συντρόφου για να κάνετε κάτι έξω απ’ τα συνηθισμένα. Μην διστάζετε να αφεθείτε, οι συγκυρίες δείχνουν να σα ευνοούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Ευχάριστα θα κυλήσει η σημερινή μέρα με εξαίρεση κάποια σχόλια που ίσως φτάσουν σε εσάς και αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίσως αντιμετωπίσετε σήμερα μία επαναστατική διάθεση από το σύντροφο ο οποίος θα εκφράσει παράπονα για την καταπιεστική σας συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Ημέρα χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Υποθέσεις ρουτίνας θ’ απορροφήσουν το ενδιαφέρον σας βάζοντας τον ερωτικό σύντροφο λίγο στο περιθώριο.

ΙΧΘΕΙΣ 
Ίσως νιώσετε κάποια ανησυχία σχετικά με την πορεία του δεσμού σας καθώς και κατά πόσο ο σύντροφός σας ανταποκρίνεται.

 

Για Κυριακή 4/11 

ΚΡΙΟΣ
Μετά από μία κουραστική εβδομάδας, η μέρα προσφέρεται για μία απόδραση για δύο. Δείξτε στο σύντροφό σας το πόσο σημαντικός είναι για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ 
Αναμνήσεις απ’ το παρελθόν που έχει αφήσει τα σημάδια του μέσα σας, θα διαταράξουν την ψυχική σας γαλήνη. Φροντίστε να απαλλαγείτε απ’ αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα έχετε ανεπτυγμένο το αίσθημα της συντροφικότητας και γλυκιάς θαλπωρής. Δημιουργήστε όμορφες στιγμές, Αφεθείτε στην αγάπη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει σε εφήμερες περιπέτειες, ή μία αμφίβολη ερωτική πρόταση – πρόκληση!

ΛΕΩΝ
Επικοινωνήστε με πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά και θέλετε μια πιο στενή επαφή μαζί του. Η μέρα είναι κατάλληλη να το προσεγγίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μία ρομαντική ημέρα για εσάς τους ερωτευμένους Παρθένους. Τολμήστε να εκδηλώσετε τον έρωτά σας, ο ερωτικό σας σύντροφος θα σας ανταμείψει!

ΖΥΓΟΣ 
Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα και απ’ την πλευρά του συντρόφου. Η μόνη σωστή άποψη δεν είναι η δική σας. Καλό θα ήταν να το καταλάβετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά με το σύντροφό σας και ίσως εκκρεμότητες με κάποιο ακίνητο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η επανάληψη των καθημερινών σας ασχολιών και οι υποθέσεις ρουτίνας έχουν κουράσει εσάς και τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια νότα ρομαντισμού θα κυριαρχεί στη σημερινή σας ημέρα. Εκφραστείτε τρυφερά απέναντι στο σύντροφό σας, δείξτε του πόσο σημαντικός  σας είναι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε να κατηγορήσετε το σύντροφο για πράγματα που κατά βάθος γνωρίζετε ότι δεν φταίει απόλυτα ο ίδιος. Φανείτε πιο διαλλακτικοί.

ΙΧΘΕΙΣ
Αναστατωμένοι θα είστε σήμερα. Μην δίνετε μεγαλύτερες διαστάσεις στα γεγονότα. Χαλαρώστε και αφήστε την αγάπη να σας οδηγήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr