Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2684 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 24/09/2018 | Διαβάστηκε 220 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 25/9/2018

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν συγκρούσεις με το σύντροφό σας και κάποιες παρεξηγήσεις που θα κλονίσουν το δεσμό σας. Μην τραβάτε το σχοινί στα άκρα. 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αμφισβητήσεις, οι αμφιβολίες και οποιαδήποτε αναπόδεικτη υποψία δεν θα πρέπει κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να αφήσετε να κλονίσουν το δεσμό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η σημερινή μέρα φέρνει απροσδόκητες εξελίξεις στη σχέση σας. Ίσως να πιστέψετε πως ο σύντροφός σας δεν ανταποκρίνεται στα ‘θέλω‘ σας και δεν σας κατανοεί. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Διάφορες αναμνήσεις από παλαιότερες σχέσεις φαίνεται να εισβάλλουν σήμερα στη μνήμη σας. Το βράδυ θα ζήσετε ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. 

ΛΕΩΝ 
Σήμερα οι απόψεις σας, θα εντυπωσιάσουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και η προσεγμένη σας εμφάνιση θα κεντρίσει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον τους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της μέρας στους περισσότερους του ζωδίου σας. 

ΖΥΓΟΣ
Οι συνθήκες της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρουσα, αρκεί να απομακρύνετε από τη σχέση σας την καταπιεστική σας συμπεριφορά και τα κτητικά σας συναισθήματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε με τη στάση σας να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αισθηματική σας ζωή φαίνεται να περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση σας δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα δικά σας πρότυπα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή θα οδηγήσει αρκετούς από σας στο φλερτ και σε παράλληλες σχέσεις. 

ΙΧΘΕΙΣ
Σταδιακά θα συνειδητοποιήσετε πως διανύετε μία εποχή που θα πρέπει να είστε υποχωρητικοί προς το σύντροφό σας. Αφήστε τα παράπονα και δουλέψτε για το δεσμό σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr