Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2702 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 20/09/2018 | Διαβάστηκε 164 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 21/9/2018

ΚΡΙΟΣ
Οι μετακινήσεις που θα κάνετε σήμερα με το σύντροφό σας θα σας θυμίσουν τις πρώτες στιγμές της σχέσεις σας. Οι μνήμες αυτές σας ενώνουν όπως και τα σχέδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.  Ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφο θα είναι πολύ ευχάριστο. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους Ταύρους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η δημιουργική έννοια της Αγάπης σαν διαμορφωτική δύναμη με την οποία μπορείτε να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε εκδηλώνεται σε όλα της τα επίπεδα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι εντάσεις που θα υπάρξουν στη σχέση σας μπορεί να είναι ή το αποτέλεσμα που έφερε στο πέρασμα του ο χρόνος ή η εμφάνιση της ανταγωνιστικής σας συμπεριφοράς.

ΛΕΩΝ
Αυτό που χρειάζεστε είναι Αγάπη. Η ζωή σας ανταμείβει. Έτσι φαίνεται να σας ψιθυρίζουν οι συνθήκες φέρνοντας σας καινούργια πρόσωπα απ’ το φιλικό σας περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Δεν θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να βγάλει συμπλέγματα προς το σύντροφο και ανασφάλειες συναισθηματικής φύσεως, εκτός και αν θέλετε ν’ απομακρυνθεί. 

ΖΥΓΟΣ 
Μην δραματοποιείτε τις καταστάσεις. Το ότι προσφέρατε στο σύντροφό σας, το πόσο τον αγαπήσατε, το αν ήσασταν υποχωρητικοί δεν σας ζήτησε θέλατε και δώσατε. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Μην στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες εάν θέλετε να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Εξωτερικεύστε επιτέλους τα συναισθήματά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Μην σας κάνει εντύπωση εάν δεχθείτε σήμερα κάποια ανώνυμα  ή ακόμα και βουβά τηλεφωνήματα στο κινητό σας Ίσως…να γνωρίζετε ποιος θέλει να σας ακούσει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήνετε την καθημερινότητα να επιφέρει στη σχέση σας μία νότα ανίας. Επιχειρήστε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Μην μεγαλώνετε τις διαστάσεις των προβλημάτων που υπάρχουν στη σχέση σας και κυρίως μην τα λέτε σε τρίτους για να μην κρίνουν τη σχέση και το σύντροφό σας. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Παραδεχτείτε πως οι ανασφάλειες και οι φόβοι σας για το μέλλον έχουν κλονίσει το δεσμό σας. Αν θέλετε να μην δημιουργηθούν προβλήματα, αλλάξετε στάση ζωής! 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr