Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2694 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 10/09/2018 | Διαβάστηκε 195 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 11/9/2018

ΚΡΙΟΣ
Η στάση σας σήμερα διαμορφώνετε ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής. Προσέξτε να μην επηρεάσετε αρνητικά και τα συναισθήματά του συντρόφου σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και υπάρχουν προοπτικές για την εξέλιξη κάποιας αισθηματικής σχέσης. Οι ευκαιρίες που σας περιμένουν είναι αναπάντεχες! 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Καθώς φαίνεται αρκετοί του ζωδίου σας θα γίνουν σήμερα συναισθηματικά απόμακροι. Επανεξετάστε τη σχέση σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Το ερωτικό σας πάθος και η τάση να κατακτήσετε σας οδηγεί στη σύναψη σχέσεων με άτομα που αναζητούν την περιπέτεια και όχι περαιτέρω δεσμεύσεις. 

ΛΕΩΝ
Αν είστε δεσμευμένοι ή και παντρεμένοι, όλα θα είναι υπέροχα τη σημερινή μέρα. Αφήστε τα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκεδάστε με τον αγαπημένο/η σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Τη σημερινή μέρα φίλοι μου θα θελήσετε να απολαύσετε όλες της τις στιγμές. Καλό θα είναι να μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει. 

ΖΥΓΟΣ 
Στον αισθηματικό τομέα παρουσιάζονται σήμερα για εσάς απ’ τις συγκυρίες που προκύπτουν κάποιες ευκαιρίες που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα της σχέσης σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Απομακρύνετε φίλοι μου με τον τρόπο σας τους τρίτους και τα σχόλιά τους απ’ την αισθηματική σας ζωή. Η μέρα σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις! 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκδηλώστε σήμερα στα σύντροφό σας όλη την αγάπη και την καλή σας διάθεση προς εκείνον! Το τελευταίο διάστημα τον έχετε παραμελήσει και αυτό θα του δώσει χαρά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην  μπορείτε να ξεκαθαρίστε εάν τα ευνοϊκά σχόλια που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο περιλαμβάνουν και κάποιο ερωτικό υπονοούμενο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως χρειαστεί να δείξετε την κατανόησή σας στον ερωτικό σας σύντροφο που είναι πιεσμένος. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα είναι ανεβασμένη σε καλό επίπεδο. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα προσφέρετε για να οργανώστε ένα πάρτι έκπληξη στο σύντροφο. Οι συνθήκες όπως παρουσιάζονται σας αναστατώνουν συναισθηματικά και σας παρασύρουν σε υπερβολές.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr