Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2713 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 08/08/2018 | Διαβάστηκε 140 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 9/8/2018

ΚΡΙΟΣ
Το πάθος κυριαρχεί στα αισθηματικά των περισσοτέρων Κριών και είναι πολύ πιθανό να τους οδηγήσει σε αμφίβολες σχέσεις με κτητικά συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αισθηματική ευφορία θα οδηγήσει αρκετούς σε ευχάριστες και αξέχαστες συναντήσεις. Είναι  μία καλή ημέρα για να συναντήσετε τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο συνδυασμός καταστάσεων σήμερα εγγυάται ευχάριστες στιγμές και αρμονική συμβίωση με το σύντροφο. Εκφράστε την αγάπη σας και διασκεδάστε μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αγαπητοί μου Καρκίνοι έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε το δεσμό σας. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

ΛΕΩΝ
Συναντήσεις με άτομα που κινούν το ενδιαφέρον σας και απρόσμενες γνωριμίες, θα παίξουν θετικό ρόλο στη διάθεση των περισσοτέρων του ζωδίου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή μέρα βελτιώνει την αισθηματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου ενδέχεται να γνωρίσουν σήμερα τη αδελφή ψυχή!

ΖΥΓΟΣ
Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε κρίνετε απαραίτητο για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας και κατανοήστε τον άνθρωπό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συγκυρίες της μέρας φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά τη συμβίωσή σας με το σύντροφο. Οι υποχρεώσεις και των δύο βαραίνουν την ατμόσφαιρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συναισθηματική σας απογοήτευση από την συμπεριφορά του συντρόφου σας σήμερα φίλοι μου Τοξότες, απειλεί για μια ακόμα φορά τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ακραίες συμπεριφορές που θα επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας με το σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανάπτυξη μιας έντονης αισθηματική σχέσης είναι πολύ πιθανή για τους περισσότερους από εσάς καθώς η γοητεία τους  δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ
Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να παρουσιαστούν άτομα στον εργασιακό σας χώρο που θα έλξουν το ενδιαφέρον σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr