Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2708 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/08/2018 | Διαβάστηκε 104 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 8/8/2018

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα θα αναζητάτε περισσότερες ελευθερίες απ’ το σύντροφό σας. Στις απαιτήσεις σας αυτές είναι βέβαιο πως θα συμβάλει η εγωιστική σας συμπεριφορά.

ΤΑΥΡΟΣ 
Εάν είσθε αδέσμευτοι, δεν αποκλείετε να γνωρίσετε από τον φιλικό σας κύκλο κάποιο πρόσωπο που θα είναι έτοιμο να αναπτύξει μαζί σας δεσμό σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Απρόσμενα συναισθηματικοί εμφανίζεστε, ξαφνιάζοντας το σύντροφο με διάφορες εκδηλώσεις. Σήμερα προβάλετε αγαπητοί μου μια ιδιαίτερη γοητεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προσέξτε τη σχέση σας με το σύντροφο. Αναμένεται μια διαφοροποίηση στον τρόπο που εκδηλώνετε το πάθος σας που μάλλον ξαφνιάζει τον αγαπημένο σας.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό με πρωταγωνιστές εσάς! Πλούσιος φαίνεται να είναι την σημερινή ημέρα ο συναισθηματικός σας κόσμος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Μάλλον αισθάνεστε ή είστε και πάλι μόνοι. Η στάση σας να αρνείστε να ζήσετε ευτυχισμένοι σας κάνει αντιδραστικούς προς τον αγαπημένο σας.

ΖΥΓΟΣ 
Σήμερα θα ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας. Περάστε ευχάριστα και απομακρυνθείτε και οι δύο απ’ τις δυσκολίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Στην αισθηματική σας ζωή να ξέρετε πως τα τελεσίγραφα είναι επιβλαβή. Στην πορεία της σχέσης σας θα πρέπει κάποτε να αναγνωρίσετε και τα λάθη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι καταστάσεις σήμερα συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Αδράξτε τις ευκαιρίες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φίλοι μου ενδέχεται να σας βασανίζουν ορισμένες ανομολόγητες ερωτικές επιθυμίες και να αισθάνεστε ανικανοποίητοι απ’ την ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή μέρα, εγκυμονεί καβγάδες και διαφωνίες με το σύντροφο και το ζήτημα είναι κατά πόσο φίλοι μου θα είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα αισθηματικά σας ζητήματα φαίνεται να σας απασχολήσουν έντονα κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Μην ταράζεστε όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr