Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2685 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/07/2018 | Διαβάστηκε 194 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 12/7/2018

ΚΡΙΟΣ
Αισθήματα πληρότητας θα έρθουν μέσα από τη σχέση σας αν και θα αναζητάτε ελευθερίες. Εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ενθουσιασμός, η προσεγμένη σας εμφάνιση και η συμπεριφορά σας είναι βέβαιο πως δεν θα περάσουν απαρατήρητα στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ξεφαντώσετε μαζί με το ταίρι σας. Αφήστε πίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκεδάστε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΛΕΩΝ
Ρομαντική θα είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Η διάθεσή σας κερδίζει τον σύντροφό σας και σας παροτρύνει να ζήσετε ευχάριστες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συνθήκες όπως προκύπτουν, φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Αποφύγετε τις φιλονικίες ή τους καυγάδες με το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη χημεία της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και εσείς θα εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αυτοπεποίθηση σας σήμερα αγαπητοί Τοξότες από κάποια γεγονότα και από την υποστήριξη τους περιβάλλοντός σας, σας βοηθά και στην αισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα συναισθήματά σας είναι εύκολο να ξεφύγουν απ’ τον έλεγχό σας. Προσέξτε για να μην έρθετε σε συγκρούσεις με κάποια άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου, τολμήσετε και θα κερδίσετε. Αν όχι θα χαθούν ευκαιρίες. Σήμερα η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα έχετε την ανάγκη να κατακτήσετε και να κατακτηθείτε. Κάποιοι από εσάς αναζητώντας έντονες στιγμές ενδέχεται να αναπτύξουν μία εφήμερη σχέση.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr