Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2710 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 06/07/2018 | Διαβάστηκε 197 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 7/7-8/7/2018 

 

Για Σάββατο 7/7

ΚΡΙΟΣ
Οποιεσδήποτε διαφορές ή αντιθέσεις υπήρξαν στη σχέση σας, ρυθμίζονται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο προς όφελός σας. Εμφανίζεστε αισιόδοξοι και εγωιστές. 

ΤΑΥΡΟΣ
Τη σημερινή ημέρα αφιερώστε τη με τον τρόπο που εσείς θέλετε στο σύντροφό σας. Ξεκουραστείτε μαζί του, χαλαρώστε και βελτιώστε τη σχέση σας μαζί του. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας σήμερα να σας συγκινήσει, ενώ εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε θα συναντήσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια της μετακίνησης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν φίλοι μου αισθάνεστε τελευταία στριμωγμένοι απ’ τα προβλήματα τις καθημερινότητας, φροντίστε σήμερα να μην επηρεάσουν τη στάση σας και το δεσμό σας. 

ΛΕΩΝ
Ίσως να ήρθε η εποχή για να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα στις προσωπικές σας σχέσεις και κάποιες από αυτές, που δεν έχουν σταθερές βάσεις να διαλυθούν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, συναισθηματικά οδηγείστε ενστικτωδώς. Η στάση  αυτή μπορεί να φέρει αντιδράσεις από το σύντροφό σας που δεν θα κατανοεί τις συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΖΥΓΟΣ
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σήμερα σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δε διαρκέσουν και πολύ. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αλλαγές που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην οικογένεια του συντρόφου, ενδέχεται να επηρεάσουν τόσο την ύπαρξή σας όσο και τη σχέση σας μαζί του. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ’ την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται σήμερα να είναι η αρχή της διαδικασίας για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν σήμερα τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στην σχέση. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ίσως να έχετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι σας. Η σημερινή μέρα θα επηρεάσει αρνητικά το συναισθηματικό σας κόσμο καθώς θα νιώσετε απογοητευμένοι. 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες. Θα συνειδητοποιήσετε να εκδηλώνετε «ξένες» προς εσάς επιθυμίες. Αναζητάτε πάθος και το βρίσκετε.

 

Για Κυριακή 8/7  

ΚΡΙΟΣ
Η επιθυμία σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιοι Ταύροι φαίνεται σήμερα να σκέφτονται για την εξέλιξη – νομιμοποίηση του δεσμού τους. Οι υπόλοιποι θα περάσουν μία ευχάριστη βραδιά με το σύντροφό τους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χαλαρώστε, περιποιηθείτε τον εαυτό σας, την εξωτερική σας εμφάνιση και το σύντροφό σας. Ο σύντροφός σας, σας αποδεικνύει την αγάπη του με χίλιους δυο τρόπους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ίσως σήμερα να μπορέσετε να βρείτε έναν τρόπο να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας για να εξαλείψετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας τελευταία. 

ΛΕΩΝ
Ενδιαφερθείτε για τη σχέση σας και κάντε οτιδήποτε κρίνετε απαραίτητο για την ανανέωσή της. Εκδηλώστε την αγάπη σας, είναι σίγουρο πως θα βρείτε ανταπόκριση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το πάθος που θα έχετε σήμερα για να ζήσετε τη ζωή και κάθε της πρόκληση που σας χαρίζει δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Αφήστε τον έρωτα να σας παρασύρει. 

ΖΥΓΟΣ
Τα μάτια σας ανοικτά, αν έχετε συναισθηματικού χαρακτήρα συνάντηση σήμερα, καθώς ενδέχεται να εξαπατηθείτε από κάποια πρόσωπα που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα για τους αδέσμευτους πιθανολογείται η σύναψη σχέσεων στις οποίες κυριαρχεί η διαφορά ηλικίας ή απόψεων. Η επικοινωνία εμποδίζεται και εσείς… αγχώνεστε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα οι περισσότεροι από εσάς, θα θελήσουν με το σύντροφό τους να ξεφύγουν απ’ την καθημερινότητα, να διασκεδάσουν και να απαλύνουν την ατμόσφαιρα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα. Θα περάσετε ευχάριστα με το σύντροφό σας και θα έρθετε ο ένας κοντά στον άλλον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις, το άγχος και η απαισιόδοξη σας στάση λειτουργούν καταλυτικά στην αισθηματική σας ζωή σήμερα, φέρνοντας δυσαρμονία στη σχέση σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σήμερα σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δε διαρκέσουν και πολύ. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr