Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2696 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 21/06/2018 | Διαβάστηκε 94 φορές

ΧΑ: Όλα τα βλέμματα στη συνεδρίαση του Eurogroup – Τις αποφάσεις για το χρέος περιμένουν οι επενδυτές

 

Η μετοχή της Ελλάκτωρ θα παραμείνει στο επίκεντρο καθώς υπάρχουν πληροφορίες για αγορές μετοχών από ξένους σε συνεργασία με βασικό μέτοχο

Θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών η συνεδρίαση του Eurogroup και οι ειδήσεις που θα βγαίνουν θα επηρεάζουν την πορεία της αγοράς.
Στην περίπτωση που η Ελλάδα πάρει κάτι καλύτερο για το χρέος η αγορά αναμένεται να κινηθεί ανοδικά, αν και αρκετοί αναλυτές σημειώνουν πως δεν περιμένουν θετικές εκπλήξεις.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και πάλι η μετοχή της Ελλάκτωρ η οποία κινείται σε υψηλά 52 εβδομάδων με αυξημένους όγκους συναλλαγών και την αγορά να περιμένει τις εξελίξεις στην κόντρα των βασικών μετόχων.
Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μία πλευρά σε συνεργασία με ξένους επενδυτές αγοράζει μετοχές προκειμένου να αυξήσει το ποσοστό της και στη γενική συνέλευση να πάρει τον έλεγχο της εταιρείας.
Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν και οι μετοχές των Σελόντα και Νηρέα οι οποίες πουλήθηκαν με εξαιρετικά χαμηλό τίμημα.
Και για τις δύο το ταμπλό ενσωματώνει αξία υψηλότερα και η σημερινή συνεδρίαση επομένως θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού στο πρόσφατο παρελθόν καλλιεργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες περί δήθεν εντυπωσιακού ενδιαφέροντος από funds για να αγοράσουν τις δύο εταιρείες
 
Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να επικεντρωθεί στην ειδησεογραφία γύρω από το Eurogroup.
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να ανεβάσει ρυθμούς σήμερα, ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup, το οποίο θα συζητήσει τα μέτρα για το χρέος και το καθεστώς μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.
 
Beta
Όλα τα βλέμματα θα είναι στρραμμένα στο Eurogroup με την ελληνική αγορά να τηρεί στάση αναμονής περιμένοντας της αποφάσεις.
 
Πηγή
: Bankingnews.gr

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr