Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2700 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 19/06/2018 | Διαβάστηκε 84 φορές

Δικηγόρος Μπαρμπαρούση: Με τη φράση τα «κεφάλια στις Πρέσπες» εννοούσε «προσοχή στις Πρέσπες» 

Με τη φράση τα «κεφάλια στις Πρέσπες» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης εννοούσε «προσοχή στις Πρέσπες» και «έχετε τα μάτια σας στις Πρέσπες», δήλωσε σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του βουλευτή, κ.  Παναγιώτης Κοραντζόπουλος. Πρόκειται για αρνητική νοηματοδότηση που δίνει ο οποιοσδήποτε κατ' αυθαίρετη ερμηνεία, τόνισε ο συνήγορος του βουλευτή. 

Ο κ. Κοραντζόπουλος πρόσθεσε δε, ότι ο Κ. Μπαρμαπρούσης, ο οποίος κατηγορείται για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας και απολογείται αύριο, Τετάρτη (20 Ιουνίου) ενώπιον του ανακριτή, δεν επιχείρησε απόπειρα φυσικής βίας.

«Ηταν ατυχής επιλογή εκφράσεων, οι οποίες ενσωματώθηκαν στο λόγο του σε μια στιγμή έξαρσης. Αυτή δε η φρασεολογία προφανώς είναι απρόσφορη να προκαλέσει τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται. Ηδη έχει ανακαλέσει τις επίμεμπτες φράσεις και θα το επαναλάβει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του. 

«Μην το (σ.σ. περιστατικό στη Βουλή) παρερμηνεύουμε σε τέτοιο σημείο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοραντζόπουλος, ενώ παράλληλα αξιολόγησε ότι το εν λόγω περιστατικό έλαβε υπερβολική έκταση. «Πιστεύω πραγματικά ότι έγινε καταχρηστική διαχείριση της λεκτικής υπερβολής Μπαρμπαρούση» εξήγησε σχετικά ο συνήγορος του Κ. Μπαρμπαρούση. 

Ερωτηθείς δε, για το αν ο βουλευτής έχει μετανιώσει, ο κ. Κοραντζόπουλος τόνισε ότι «στη νομική επιστήμη το ‘’μετανιώσει’’ έχει διάφορες νομικές ερμηνείες, χρήσεις και αποτελέσματα. Αυτό που λέει ο άνθρωπος είναι ‘’ανακαλώ τις ατυχείς μου δηλώσεις’’. Είναι πιστός στον όρκο του, αυτή είναι η δήλωσή του, και είναι ενσυνείδητη».

«Σκέψη περί πραξικοπηματικών ενεργειών δεν υπήρχε στο μυαλό του ούτε ως νοητική σύλληψη», σημείωσε ο δικηγόρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τόνισε ότι επρόκειτο για έξαρση του θυμικού. «Αυτό μπορώ να το υποστηρίζω, και ο ίδιος το υποστηρίζει». 

«Οι δηλώσεις του αυτές κατέστησαν ατελείς τελικά, ήθελε να συμπληρώσει - όπως φαίνεται από το πρωτότυπο της δήλωσής του, αλλά δεν πρόλαβε - ότι σε κάθε περίπτωση αυτά τα οποία ανέφερε ποτέ δεν πρόκειται να συμβούν», κατέληξε ο κ. Κοραντζόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είναι αντιμέτωπος με φυλάκιση έως και 20 χρόνια. 

 

Πηγή :Kathimerini.gr

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr