Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2746 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 18/06/2018 | Διαβάστηκε 116 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 19/6/2018 

ΚΡΙΟΣ
Η σχέση σας σήμερα αγαπητοί μου φίλοι γίνεται δύσκολη. Δεν θα πρέπει ο σύντροφος να σας πιέζει ή να σας δημιουργεί την εντύπωση παγιωμένων υποχρεώσεων. 

ΤΑΥΡΟΣ
Απρόσμενα συναισθηματικοί εμφανίζεστε σήμερα ξαφνιάζοντας το σύντροφο με εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας. Προβάλετε  φίλοι μου μια ιδιαίτερη γοητεία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσέξτε τη σχέση σας με το σύντροφο. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να αποκαλύψει αρκετά πράγματα εις βάρος σας και να έρθει η οριστική ρήξη στη σχέση σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα δεδομένα σήμερα της αισθηματικής σας ζωής φίλοι μου Καρκίνοι, είναι πολύ πιθανόν να σας προβληματίσουν, φορτώνοντάς σας με άγχος και συναισθηματική αστάθεια. 

ΛΕΩΝ
Η σχέση σας με το σύντροφο μετά από τις δοκιμασίες που πέρασε ενισχύεται σήμερα απ’ τις συνθήκες όπως προκύπτουν και αισθάνεστε πως θεμελιώνονται νέες βάσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διασκεδάστε φίλοι μου Παρθένοι σήμερα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τους φίλους σας και προσφέρετε τη σημερινή βραδιά στον άνθρωπο που επιθυμείτε. 

ΖΥΓΟΣ
Οι συναντήσεις σας με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα το βράδυ που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένταση και μπλοκάρισμα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας για την αισθηματική σας ζωή. Μην πυροδοτείτε με τη στάση σας τα υπάρχοντα προβλήματα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν επιθυμείτε να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας φτιάξτε μια γέφυρα επικοινωνίας με το σύντροφό σας και περιορίστε κάθε εγωιστική τάση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσείς και ο σύντροφός σας δίνετε έμφαση στην κοσμική ζωή. Παρευρεθείτε σε φιλικές ή οικογενειακές συγκεντρώσεις και αν είστε αδέσμευτοι κάντε νέες γνωριμίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συμμετοχή του συντρόφου σας στα οικογενειακά προβλήματα, θα αποδειχθεί ωφέλιμη για την επίλυσή τους. Συναισθήματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται. 

ΙΧΘΕΙΣ
Στις σχέσεις τα τελεσίγραφα είναι επιβλαβή. Ο περισσός ενθουσιασμός σας και η γενναιοδωρία σας, σας βοηθούν να κερδίσετε την καρδιά του αγαπημένου σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr