Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2707 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 13/06/2018 | Διαβάστηκε 162 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 14/6/2018

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή μέρα, στο μεγαλύτερο της μέρος ευνοεί την αισθηματική σας ζωή. Εάν είστε αδέσμευτοι οι πιθανότητες να γνωρίσετε τον άνθρωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας είναι μεγάλες.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν είστε δεσμευμένοι ή και παντρεμένοι, όλα θα είναι υπέροχα τη σημερινή μέρα. Αφήστε τα προβλήματα της καθημερινότητας και διασκεδάστε με τον αγαπημένο/η σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Εκδηλώστε το πάθος σας και απολαύστε τις στιγμές που σας προσφέρονται ακόμη και αν είναι εφήμερες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τη σημερινή μέρα φίλοι μου θα θελήσετε να απολαύσετε όλες της τις στιγμές. Καλό θα είναι να μην είστε απαιτητικοί προς τον άνθρωπο που σας συντροφεύει.

ΛΕΩΝ
Οι συγκυρίες σήμερα, αναμένονται έντονες για τον ψυχισμό σας. Το άγχος σας αποδυναμώνει και σας κάνει επιρρεπείς σε συγκρούσεις με το σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα ίσως να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα σας που αφορά την αισθηματική σας ζωή. Να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις ή να κάνετε αυτό που θέλετε;

ΖΥΓΟΣ
Μια σημαντική και ειλικρινής συζήτηση με το σύντροφο θα βοηθήσει στην ομαλή πορεία της σχέσης σας. Κρατείστε το βράδυ ισορροπίες και μην ενδίδετε σε κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να κατανοήσετε τα όσα συμβαίνουν στο δεσμό σας. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας. Περνώντας οι ώρες ξεκαθαρίζετε τη θέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκφράστε φίλοι μου άφοβα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε κάθε κτητική και εγωιστική διάθεση απέναντί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επιθυμίες και τα πάθη σας θα βρίσκονται σήμερα σε έξαρση και ίσως να είναι για αρκετούς από εσάς ένα διάστημα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα η αναζήτηση απολαύσεων ίσως σας προκαλέσει ως ενός σημείου αισθηματική ανισορροπία. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

ΙΧΘΕΙΣ
Έντονα συναισθήματα και διαθέσεις, θα κυριεύσουν πολλούς του ζωδίου σας, κάνοντάς τους απόμακρους. Η στάση σας αυτή θα επηρεάσει αρνητικά το σύντροφό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr