Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 08/06/2018 | Διαβάστηκε 177 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 9-10/6/2018

Για Σάββατο 9/6

ΚΡΙΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος και το σεξ-απήλ σας στα υψηλότερα επίπεδα! 

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι αδέσμευτοι να περιμένετε νέες επαφές. Το πάθος σας ωθεί σε μια πιο εξωστρεφή συμπεριφορά που σας βοηθά να προβάλλετε την προσωπικότητά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάντε απολογισμούς. Αν η σχέση σας άντεξε από τους κραδασμούς του περασμένου μήνα, μην διστάσετε να την οδηγήσετε σε επισημοποίηση. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα οι συνθήκες θα σας ανταμείψουν με αρκετή δόση ρομαντισμού και αισιοδοξίας. Απαλλαχθείτε από τα δυσάρεστα συναισθήματα σας. 

ΛΕΩΝ
Θαυμάσια ημέρα για τα ερωτικά σας! Εκμεταλλευθείτε φίλοι μου τις διαθέσεις σας και διασκεδάστε με τον αισθηματικό σας σύντροφο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η σημερινή μέρα ευνοεί αισθηματικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες και έκφραση επιθυμιών. Εκδηλώστε την αγάπη σας. Θα βρείτε ανταπόκριση. 

ΖΥΓΟΣ 
Οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Αποφύγετε να σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν αναστατώσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο σύντροφος σας ζηλεύει και ίσως έχει δίκιο! Οι άτακτοι του ζωδίου σας καλά θα κάνουν να προσέχουν, καθώς ο κίνδυνος αποκαλύψεων. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η σημερινή ημέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά σε πρόσωπα που σας εκτιμούν. Συναντήστε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η θέλησή σας να δραστηριοποιηθείτε στον έρωτα τομέα, σας βοηθά να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας και να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γοητεύετε και όλα είναι πιθανά! Αρκετοί σήμερα θα αποφασίσετε για ένα δεσμό, που εξυπηρετεί, υλιστικές ανάγκες ή παρέχει κοινωνική άνοδο. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Το στιλ σας δεν περνά απαρατήρητο και κυρίως σε άτομα μικρότερης ηλικίας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες!

 

Για Κυριακή 10/6  

ΚΡΙΟΣ
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει σήμερα στη σχέση σας. Οι συνθήκες όπως προκύπτουν σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφο. 

ΤΑΥΡΟΣ 
Η σημερινή μέρα δημιουργεί ένα ερωτικό σκηνικό και εσείς είστε πρωταγωνιστές. Ισχυρή θα είναι η επιθυμία σας να κατακτήσετε! 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Θα δαπανήσετε περισσότερα χρήματα για κάποιες απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή σας με την παρουσία ενός νέου προσώπου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εμφανίζεστε στον περίγυρο ήρεμοι, αλλά με το σύντροφό σας θα είστε γεμάτοι πάθος και θα έχετε την επιθυμία να μοιραστείτε τα πάντα. 

ΛΕΩΝ
Η κατάσταση στον αισθηματικό τομέα της ζωής σας θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι καταστάσεις σήμερα σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας. Έχετε ευκαιρίες κοινής δράσης. Χαρείτε άφοβα τη σχέση σας. 

ΖΥΓΟΣ 
Να είστε προσεχτικοί. Το κυνήγι της εμπειρίας μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα που σας βλέπουν σαν ερωτικό αντικείμενο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Κυριαρχείστε από τα ίδια σας τα συναισθήματα. Αναζητάτε το ερωτικό πάθος και εκδηλώνετε έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την αισιοδοξία, τον αυθορμητισμό και την λαμπερή σας προσωπικότητα, κερδίζετε στα σημεία και βγαίνετε νικητές σήμερα στο ερωτικό παιχνίδι. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον αισθηματικό τομέα, οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά καθώς η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το να κάνετε τη σχέδια με το σύντροφό σας, είναι εποικοδομητικό. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να έρθουν στη θέση του ατόμου που τους φλερτάρει. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο συναισθηματικός σας κόσμος φαίνεται να δημιουργεί εκπλήξεις στο ταίρι σας. Όσο για τους αδέσμευτους οι ευκαιρίες που τους δίνονται δεν είναι λίγες.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr