Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2723 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 07/06/2018 | Διαβάστηκε 104 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 8/6/2018

ΚΡΙΟΣ
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Σήμερα θα είστε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι.

ΤΑΥΡΟΣ 
Μιλήστε με το σύντροφό σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματά του. Φροντίστε να μην προβάλλετε εγωισμούς χωρίς καμία αιτία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Εκδηλώσετε τον έρωτά σας. Ο σύντροφος θα σας ανταμείψει. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Εάν ζήσατε ασυνήθιστα και αβέβαια παιδικά χρόνια θα θέλετε να είστε σίγουροι πριν συνδεθείτε. Σήμερα θα απολαύσετε μία σύντομη ερωτική περιπέτεια. 

ΛΕΩΝ
Θα ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα, φροντίστε να δείξετε την αγάπη σας. Το θρυλικό σας ταμπεραμέντο, φαίνεται πως τραβάει τις εντάσεις, όπως ο μαγνήτης το σίδερο!

ΖΥΓΟΣ 
Η αισθηματική σας ζωή θα βρεθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Οι καταστάσεις σας βοηθούν να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος των συναισθημάτων σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εμφανίζεστε γοητευτικοί κερδίζοντας τις εκτιμήσεις του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Αποφύγετε να εκμεταλλευτείτε συναισθηματικά κάποια άτομα. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Οι συνθήκες σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε τη συναισθηματική φόρτιση δείχνοντας σταθερότητα. Η σημερινή μέρα φαίνεται να σταθεροποιεί τους μακροχρόνιους έρωτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Θα είστε γοητευτικοί κερδίζοντας τα συναισθήματα ατόμων μικρότερών από εσάς που βρίσκονται στον εργασιακό χώρο και θέλουν να σας πλησιάσουν. 

ΙΧΘΕΙΣ 
Θα αισθανθείτε ανικανοποίητοι με την προσωπική σας ζωή. Μην καταλήξετε σε συμπεράσματα καθώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr