Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 30/05/2018 | Διαβάστηκε 524 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14 990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Αστροprovlepseis' www.newtv.grΟι διελεύσεις με βασικό ρυθμιστή τον Ήλιο είναι ένας εκ των πολλών τρόπων πρόβλεψης γεγονότων και καταστάσεων της καθημερινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε προσωπικό επίπεδο δείχνουν πότε θα ενεργοποιηθούν θετικά ή αρνητικά οι πλανήτες ή τα σημεία του γενέθλιου Ωροσκοπίου μας.

 

Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

1 έως 15 Ιουνίου 2018

 

1)   Ο Ήλιος θα κινηθεί από την 10 και 23΄ των Διδύμων έως την 24 και 42΄ του ζωδίου.

2)   Η Σελήνη θα κινηθεί από 06 και 16΄  του Αιγόκερω έως την 23 και 35΄  του Καρκίνου.

3)   Ο Ερμής θα κινηθεί από την 4 και 04΄ των Διδύμων έως την 6 και 17΄ του Καρκίνου  < αλλάζει ζώδιο στις 12/06 αργά το βράδυ>.

4)   Η Αφροδίτη θα κινηθεί από την 14 και 43΄ του Καρκίνου έως την 2 και 17΄ του Λέοντα  <αλλάζει ζώδιο στις 13 Ιουνίου>.

5)   Ο Άρης θα κινηθεί από την 05 και 20΄ του Υδροχόου  έως την 8 και 28΄ του ζωδίου.

6)   Ο Δίας θα κινηθεί από την 15 και 36΄ του Σκορπιού έως την 14 και 15΄ του ίδιου ζωδίου σε ανάδρομη κίνηση.

7)   Ο Κρόνος θα κινηθεί από την 7 και 42΄ του Αιγόκερω έως την 6 και 42΄ του ίδιου ζωδίου σε ανάδρομη κίνηση.

8)   Ο Ουρανός θα κινηθεί από την 00 και  49΄  του Ταύρου έως την 01 και  28΄ του ζωδίου.

9)   Ο Ποσειδώνας θα κινηθεί από την 16 μοίρα και 24΄ των Ιχθύων έως την 16 μοίρα και 29΄ του ζωδίου.

10)  Ο Πλούτωνας θα κινηθεί από την 20 και 55΄ του Αιγόκερω έως την 20 και 38΄ του ίδιου ζωδίου σε ανάδρομη πορεία.

 

 

Οι κυριότερες όψεις των Πλανητών

1 έως 15 Ιουνίου 2018

 

        Παρορμητικός Σταυρός: Κριός – Καρκίνος – Ζυγός – Αιγόκερως

        Σταθερός Σταυρός: Ταύρος – Λέων – Σκορπιός – Υδροχόος

        Μεταβλητός Σταυρός: Δίδυμος – Παρθένος – Τοξότης - Ιχθύες

Παρασκευή 1/6: Α) σήμερα το τρίγωνο Ερμή – Άρη σηματοδοτεί μία θαυμάσια ημέρα καθώς μας βοηθά να πάρουμε πρωτοβουλίες και να ξεκινήσουμε κάτι σημαντικό. Ιδανική ημέρα για καλές επιδόσεις στον αθλητισμό. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού και Σταθερού Σταυρού του α' δεκαημέρου.

Β) το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία φέρνει τύχη στις οικονομικές επενδύσεις, εύνοια, αισιοδοξία και κοινωνική επιτυχία. Ευνοϊκή ημέρα για τυχερές γνωριμίες. Αφορά τα ζώδια του Παρορμητικού και Σταθερού Σταυρού του β' δεκαημέρου.

Σάββατο 2/6: σήμερα το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα κάνει την ημέρα ιδιαίτερα ρομαντική. Όμορφη ημέρα για να εκφράσετε τα καλά σας συναισθήματα απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας, να παρευρεθείτε σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και σε γιορτές. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού και Μεταβλητού Σταυρού του β' δεκαημέρου.

Τετάρτη 6/6: Α) σήμερα ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και τα κοντινά ταξίδια. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του α' δεκαημέρου.

Β) το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα είναι μία όψη που μπορεί να φέρει παρανοήσεις,  παρεξηγήσεις, παραπλανήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του β' δεκαημέρου.

Γ) η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι μία δύσκολη διέλευση και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε θέματα συνεργασιών, σχέσεων και οικονομικών συναλλαγών. Ίσως υπάρξουν στεναχώριες, απώλειες και χωρισμοί. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί τέλος του β' και αρχές γ' δεκαημέρου.

Πέμπτη 7/6: σήμερα το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα δεν ευνοεί δραστηριότητες που απαιτούν πρακτική εφαρμογή. Ίσως υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες και διάψευση προσδοκιών. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού του β' δεκαημέρου.

Τρίτη 12/6: σήμερα αργά το βράδυ ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου όπου και θα μείνει ως τις 29 Ιουνίου ευνοώντας ιδιαιτέρως τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι - Σκορπιοί -  Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι – Παρθένοι – Αιγόκεροι).

Τετάρτη 13/6: Α) σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Ιουνίου στο ζώδιο των Διδύμων ευνοώντας την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το γ' δεκαήμερο

Β) το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού ευνοεί τις απρόσμενες συναντήσεις και τις ξαφνικές προτάσεις. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί το α' δεκαήμερο.

Πέμπτη 14/6: σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα μείνει έως τις 10 Ιουλίου ευνοώντας τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς – Λέοντες – Τοξότες) και του Αέρα (Διδύμους - Ζυγούς – Υδροχόους).

Παρασκευή 15/6: σήμερα το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Ίσως υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί, εκκεντρικότητες και   προκλητικές συμπεριφορές. Ακατάλληλη ημέρα για σταθερές γνωριμίες. Αφορά κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού του α' δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου είναι ιδανική εποχή για να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 25 με 31 Μαρτίου δίνοντάς σας ευκαιρίες να βγείτε, να πάτε μία εκδρομή, ένα ταξίδι, να έρθετε σε επαφή με συγγενικά πρόσωπα, να υπογράψετε μία συμφωνία ή ένα συμβόλαιο. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο του Ερμή με τον Κυβερνήτη σας Άρη σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και πειστικούς.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 25 Μαρτίου. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν θέματα οικογένειας και σπιτιού. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τις τρέχουσες οικογενειακές υποχρεώσεις. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού μπορεί να σας φέρει μία ευχάριστη πρόταση.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 και 22 Μαρτίου κάνοντας σας έντονα γοητευτικούς και ερωτικούς. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές και την αισθηματική ζωή. Οι δεσμευμένοι αποφύγετε τις ξαφνικές εντάσεις.

Ο Άρης Κυβερνήτης σας 1 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 25 με 29 Μαρτίου εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου θα σας δοθούν ευκαιρίες να υλοποιήσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας  αρκετοί θα ασχοληθείτε με τα κοινά ή θα διακριθείτε μέσα από μία ομάδα.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Β’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου η καθημερινότητά σας θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ιδανική εποχή για μετακινήσεις, εκδρομές και επαφές με το συγγενικό σας περιβάλλον. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ήλιου – Ερμή είναι ιδανική για υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών αρκεί να είστε προσεκτικοί διότι στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα φέρνει λάθη και παραπλανήσεις.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Πολύ καλή περίοδος για να έρθετε σε επαφή με άλλα άτομα, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να ανταλλάξετε απόψεις. Στις 6 Ιουνίου το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα δείχνει εξαπατήσεις και παραπλανήσεις. Αποφύγετε σήμερα τις σοβαρές αποφάσεις. Διαθέστε την ημέρα σας για ξεκούραση και χαλάρωση.

Η Αφροδίτη 1με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 10 Απριλίου. Ευνοϊκή περίοδος να ασχοληθείτε με το σπίτι και κυρίως με τη διακόσμηση του, να φιλοξενήσετε αγαπημένα πρόσωπα ή να οργανώσετε μία γιορτή. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μία ευχάριστη όψη που προσφέρεται για οικονομικές επενδύσεις και για καλές συνεργασίες. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα στοργικούς και ρομαντικούς. Ιδανική μέρα για να εκδηλώσετε αγάπη και φροντίδα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Απριλίου

Αγαπητοί μου Κριοί του Γ’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου είναι περίοδος με πολύ έντονη κοινωνική δραστηριότητα.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Απριλίου κάνοντάς σας έντονα επικοινωνιακούς. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σας βοηθά να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες και τα ταλέντα σας ειδικά αν ασχολείστε με εμπόριο ή γραπτά.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από τον 3ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας συζητήσεις, επαφές, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τις οικογενειακές σχέσεις. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα είναι μία δύσκολη όψη και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Αρκετοί ίσως διαπιστώσετε ότι τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας συμπεριφέρονται με τρόπο αυταρχικό ή υπόγειο.

ΤΑΥΡΟΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 30 Απριλίου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου αποφύγετε τις εντάσεις στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 25 με 30 Απριλίου. Συζητήσεις και μετακινήσεις θα αφορούν θέματα οικονομικά. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή - Άρη είναι ιδιαίτερα θετικό για να κλείσετε μία επαγγελματική συμφωνία ή να βρείτε λύσεις σε ένα οικονομικό θέμα.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 25 Απριλίου ενισχύοντας την ανάγκη σας να βρίσκεστε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού σας φέρνει μία απρόσμενη είδηση που ενδέχεται να είναι πολύ σημαντική.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 και 22 Απριλίου φέρνοντας στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού μπορεί ξαφνικά και χωρίς λόγο να δημιουργήσει διάφορες παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας άτομα.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 25 με 29 Απριλίου ανεβάζοντας τους τόνους της αντιπαράθεσης στην επαγγελματική σας ζωή.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων δεν σας αφήνει να παραμελήσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ήλιου -  Ερμή βοηθά τις συζητήσεις για ένα οικονομικό ζήτημα. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές. Ενδέχεται να υπάρξουν παρεξηγήσεις στο φιλικό σας περιβάλλον.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά. Στις 6 Ιουνίου το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συμφωνίες και για σοβαρές οικονομικές αποφάσεις.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 10 Απριλίου κάνοντας σας ιδιαίτερα αγαπητούς στο συγγενικό σας περιβάλλον. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας κάνει ιδιαίτερα ευχάριστους και αισιόδοξους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο όπου ο έρωτας και το φλερτ κυριαρχούν στη ζωή σας. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα δίνει ένα ρομαντικό χρώμα στην ημέρα. Ιδανική διέλευση για να εκδηλώσετε τα καλά σας συναισθήματα.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Μαΐου

Αγαπητοί μου Ταύροι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου σας βοηθά να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Στις 13 Ιουνίου  με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων μπορεί να επωφεληθείτε από νέες πηγές εσόδων ή να επιδιώξετε μία νέα αγορά.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από τον 2ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές αυτών των ημερών στρέφονται κυρίως γύρω από τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο εγκαινιάζοντας μία περίοδο που σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τους άλλους. Αρκετοί θα πάτε μία εκδρομή ή ένα ταξίδι. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και για συναισθηματικές υποθέσεις. Οι δεσμευμένοι δείξτε ψυχραιμία και μην εκδηλώνετε συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Μαΐου 

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου σας δίνει ευκαιρίες να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας κάνει ιδιαίτερα κινητικούς. Θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πολλά άτομα, να συζητήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να υπογράψετε έγγραφα και να κλείσετε συμφωνίες. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο του Κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη βοηθά σε συζητήσεις και μετακινήσεις.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 26 Μαΐου φέρνοντας στο προσκήνιο τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού μπορεί να σας φέρει μία μυστική οικονομική συμφωνία.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 και 23 Μαΐου κάνοντας σας ιδιαίτερα δημοφιλείς. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Ενδέχεται να υπάρξουν απρόοπτες εντάσεις και παρεξηγήσεις.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάσει τους γεννημένους 26 με 29 Μαΐου εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου θα έχετε ευκαιρίες να υλοποιήσετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Αρκετοί θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή θα επικοινωνήσετε με πρόσωπα που μένουν μακριά σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα είστε έντονα επικοινωνιακοί.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας κάνοντάς σας ιδιαίτερα λαμπερούς και ελκυστικούς. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ηλίου - Ερμή σας κάνει έντονα επικοινωνιακούς. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να σας οδηγήσει σε παρασκηνιακές ενέργειες που απαιτούν προσοχή.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές. Στις 6 Ιουνίου το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως σας δώσουν υποσχέσεις οι οποίες δεν θα πραγματοποιηθούν.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 10 Ιουνίου βελτιώνοντας αισθητά τα οικονομικά σας. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία σας βοηθά να προωθήσετε ένα οικονομικό θέμα με επιτυχία. Οι αδέσμευτοι μπορεί να ζήσετε ένα φλερτ στο χώρο της εργασίας σας. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς στην προσωπική  σας ζωή. Ιδανική μέρα για διασκέδαση και για ανταλλαγή δώρων.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 21 Ιουνίου

Αγαπητοί μου Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου σας βοηθά να δείτε τις καταστάσεις από μία διαφορετική οπτική.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Ιουνίου κάνοντάς σας λαμπερούς και αισιόδοξους και έτοιμους να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας χαρίζει αισιοδοξία και θάρρος να προχωρήσετε σε νέα ξεκινήματα και αλλαγές.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ευνοεί ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει να κάνει με επικοινωνία, μετακινήσεις και υπογραφές. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου σας δίνει ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αρκεί να αποφύγετε τις πολλές σπατάλες. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα είναι μία δύσκολη πλανητική όψη και μπορεί να σας φέρει ανατροπές σε οικονομικά θέματα και σε ερωτικές σχέσεις. Δείξτε ψυχραιμία και αυτοέλεγχο για να μην προκύψουν εντάσεις και πάθη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 22 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Α΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ακολουθείστε περισσότερο το ένστικτό σας.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 Ιουνίου με 2 Ιουλίου κάνοντας σας πιο εσωστρεφείς και παρασκηνιακούς. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή - Άρη είναι κατάλληλη όψη για να υπογράψετε μία συμφωνία ή να κλείσετε μία δουλειά με ένα μυστικό τρόπο.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 26 Ιουνίου δίνοντάς σας ευκαιρίες για επικοινωνία, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων ή συμφωνιών. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού φέρνει ξαφνικές ειδήσεις και συναντήσεις με φίλους.

Η Αφροδίτη τα 4 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 23 Ιουνίου φέρνοντας στην επιφάνεια οικονομικά θέματα. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού φέρνει ξαφνικές και απρόβλεπτες καταστάσεις που αφορούν την οικονομική και συναισθηματική σας ζωή. Ίσως υπάρξουν ξαφνικές εντάσεις από ένα φιλικό σας πρόσωπο.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 30 Ιουνίου εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου θα σας απασχολήσουν οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ευνοείται ιδιαίτερα η συναισθηματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντας σας πιο εσωστρεφείς και ανασφαλείς. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να μείνετε για λίγο μόνοι. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ήλιου - Ερμή ευνοεί τις μυστικές συμφωνίες. Ωστόσο στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή. Ενδέχεται να υπάρξουν εξαπατήσεις και παραπλανήσεις. Προσέχετε την υγεία σας και αποφύγετε τις καταχρήσεις.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας πιο εσωστρεφείς και μυστικοπαθείς. Στις 6 Ιουνίου το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα μπορεί να σας προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια για ένα οικονομικό θέμα.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 12 Ιουλίου κάνοντας σας ιδιαίτερα δημοφιλείς και ερωτικούς. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους και ερωτικούς. Αρκετοί θα προωθήσετε τα καλλιτεχνικά σας ενδιαφέροντα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ρομαντικές καταστάσεις. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα σας κάνει να νιώθετε τα πιο όμορφα και τα πιο αγνά συναισθήματα για τον/ την σύντροφό σας.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Ιουλίου

Αγαπητοί μου Καρκίνοι του Γ΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ίσως χρειαστεί να κινηθείτε παρασκηνιακά.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Ιουλίου αυξάνοντας τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας για οικονομικά θέματα. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σας κάνει πιο εσωστρεφείς. Ίσως επιδιώξετε να μείνετε μόνοι σας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα που αφορούν τη σωματική και ψυχολογική σας υγεία.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας και αποφύγετε να δώσετε αφορμή για σχόλια.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ενισχύει το πάθος σας για διασκεδάσεις και ερωτική ζωή. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο που είστε έντονα σαγηνευτικοί για τους γύρω σας. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Αποφύγετε τις διενέξεις και τις αντιπαραθέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως υπάρξουν χωρισμοί, εντάσεις και μοιραίοι έρωτες.

ΛΕΩΝ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 Ιουλίου με 2 Αυγούστου. Οι συζητήσεις και οι επαφές με τους φίλους αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή - Άρη είναι ιδανικό για συζητήσεις, μετακινήσεις και υπογραφές συμβολαίων.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 27 Ιουλίου κάνοντάς σας έντονα εσωστρεφείς και παρασκηνιακούς. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού μπορεί να σας φέρει μία επαγγελματική πρόταση που πρέπει προς το παρόν να μείνει μυστική.

Η Αφροδίτη 4 με 15 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 και 24 Ιουλίου χαρίζοντάς σας λάμψη και γοητεία. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού απαιτεί προσοχή σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 31 Ιουλίου εγκαινιάζοντας μία περίοδο που ενδέχεται να είστε αντιδραστικοί απέναντι στον/ στην σύντροφό σας ή σε έναν συνεργάτη σας. Χαμηλώστε τους τόνους και μην απαντάτε όταν σας προκαλούν.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου φίλοι βοηθούν να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδια σας. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος  Ήλιου – Ερμή ευνοεί τις κοινωνικές σχέσεις και τις φιλίες. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Διαθέστε την ημέρα για ξεκούραση και χαλάρωση. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου είναι πολύ πιθανόν νέα άτομα να μπουν στη ζωή σας. Στις 6 Ιουνίου το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή διότι υπάρχει κίνδυνος να περιπλανηθείτε.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 12 Αυγούστου κάνοντας σας σε συναισθηματικό επίπεδο πιο εσωστρεφείς και παρασκηνιακούς. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία βοηθά τις μυστικές επαφές. Αρκετοί θα φιλοξενήσετε αγαπημένα άτομα ή θα πάρετε μία ευχάριστη είδηση που αφορά την οικογενειακή σας ζωή. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα σας χαρίζει τρυφερότητα προς τα πρόσωπα που αγαπάτε. Ευνοϊκή μέρα για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Αυγούστου

Αγαπητοί μου Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα είστε έντονα κοινωνικοί και γοητευτικοί.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Αυγούστου κάνοντάς σας ιδιαίτερα εξωστρεφείς και κοινωνικούς. Αρκετοί θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και τις επιθυμίες σας. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας ευκαιρίες για διασκέδαση, ταξίδια και κοινωνική άνοδο.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από τον 11ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βγάζοντας στην επιφάνεια τον επικοινωνιακό σας εαυτό. Θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα γνωρίσετε καινούργιους φίλους και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας πιο παρασκηνιακούς και μυστικοπαθείς. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια στην επαγγελματική σας ζωή. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα είναι μία όψη δύσκολη και απαιτεί προσοχή σε θέματα εργασίας ή υγείας. Αρκετοί μπορεί να πληγωθείτε από κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α΄ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου. Συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις αυτών των ημερών θα αφορούν θέματα καριέρας. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή – Άρη είναι μία θαυμάσια όψη που σας βοηθά να ολοκληρώσετε ένα δύσκολο πνευματικό ή χειρωνακτικό έργο στο χώρο της εργασίας σας.

Ο Ερμής, Κυβερνήτης σας 13 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 28 Αυγούστου ενθαρρύνοντας την κοινωνική σας ζωή. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού μπορεί να σας φέρει μία απρόοπτη είδηση.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 και 25 Αυγούστου. Σε συναισθηματικό επίπεδο θα είστε πιο εσωστρεφείς και μοναχικοί. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού δεν ευνοεί τις μυστικές επαφές και συμφωνίες. Μπορεί ένα απροσδόκητο γεγονός άμεσα  συνδεδεμένο με την αισθηματική σας ζωή να σας αναστατώσει.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 με 31 Αυγούστου αυξάνοντας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Αποφύγετε τις εντάσεις και προσέχετε την υγεία σας.

Β΄ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου προκύπτουν ευκαιρίες αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο την επαγγελματική σας ζωή. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ήλιου – Ερμή σας δίνει ευκαιρίες για θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα δεν είναι κατάλληλο για σοβαρές αποφάσεις και συμφωνίες.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντάς σας ευκαιρίες για επαφές με άτομα κύρους. Στις 6 Ιουνίου με το τρίγωνο Ερμή - Ποσειδώνα ίσως κρίνεται λάθος κάποιες καταστάσεις για αυτό αποφύγετε να κλείσετε συμφωνίες ή να πάρετε αποφάσεις.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 12 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζοντας μία περίοδο έντονα κοινωνική. Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα είναι κοντά σας. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι μία ευνοϊκή όψη η οποία βοηθά τις καλές συνεργασίες και τις νέες γνωριμίες. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και τρυφερούς. Μπορεί μία νέα γνωριμία να σας κάνει να νιώσετε ότι πετάτε στα σύννεφα.

Γ΄ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Σεπτεμβρίου

Αγαπητοί μου Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Σεπτεμβρίου εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου θα σας απασχολεί η κοινωνική σας εικόνα. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας  ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ευνοϊκή εποχή για να προβληθείτε ή να έρθετε σε επαφή με τους ανωτέρους σας και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας τις φιλικές σχέσεις και την ομαδική δουλειά. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δημιουργήσετε μία σχέση μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα είναι μία όψη που απαιτεί προσοχή στην αισθηματική σας ζωή. Αν υπάρχει ήδη κρίση στη σχέση σας αποφύγετε να ρίξετε και άλλο λάδι στη φωτιά.

ΖΥΓΟΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι  24 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και δραστήριοι.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 28 Σεπτεμβρίου με 2 Οκτωβρίου. Κατάλληλη περίοδος για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να πάτε ένα μεγάλο ταξίδι ή να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις. Την 1η Ιουνίου με το τρίγωνο Ερμή – Άρη  μπορεί να προωθήσετε τα καλλιτεχνικά σας σχέδια ή να υπογράψετε μία συμφωνία, ένα συμβόλαιο.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 28 Σεπτεμβρίου. Συζητήσεις και επαφές αυτών των ημερών αφορούν θέματα καριέρας. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας βοηθά  σε ένα οικονομικό θέμα.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 και 25 Σεπτεμβρίου κάνοντάς σας έντονα κοινωνικούς και εκδηλωτικούς. Ενδέχεται νέα άτομα να μπουν στη ζωή σας. Στις 15 Ιουνίου με το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού  προσέχετε οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με φίλους.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 30 Σεπτεμβρίου αυξάνοντας την αισιοδοξία σας και την δημιουργικότητά σας. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο όπου ο έρωτας και η σεξουαλικότητα βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βοηθώντας σας να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Αρκετοί θα ταξιδέψετε ή θα επικοινωνήσετε με άτομα που ζουν μακριά. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ήλιου – Ερμή σας βοηθά να οργανώσετε κάποιο θέμα πολύ έξυπνα, να κλείσετε συμφωνίες ή να  οργανώσετε ένα ταξίδι. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα δεν ευνοεί τις εργασίες που απαιτούν πρακτική εφαρμογή.

Ο Ερμής 4-8 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν με εξωτερικό, σπουδές και νομικές εκκρεμότητες. Στις 6 Ιουνίου με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα προσέξτε να μην εξαπατηθείτε. Η μέρα κρύβει παγίδες.

Η Αφροδίτη, Κυβερνήτης σας 1 με 5 Ιουνίου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 12 Οκτωβρίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία σας βοηθά να καλυτερέψετε τα οικονομικά σας. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα είναι ευνοϊκή όψη που σας βοηθά στην κοινωνική σας ζωή. Αρκετοί θα δείξετε τα τρυφερά συναισθήματα στα πρόσωπα που αγαπάτε.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 23 Οκτωβρίου

Αγαπητοί μου Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου σας βοηθά να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Οκτωβρίου χαρίζοντάς σας αισιοδοξία και θάρρος να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων ευνοεί νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με ταξίδια, σπουδές και εξωτερικό.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από τον 9ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Ιδανική εποχή για ένα ταξίδι, να κλείσετε μία εμπορική συμφωνία που έχει να κάνει με εξωτερικό ή να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις και σεμινάρια.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας ανεβάζει τη δημοτικότητά σας δίνοντας ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα σας κάνει άκρως ανταγωνιστικούς στον επαγγελματικό σας χώρο ή απέναντι σε άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις, πάθη και χωρισμοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 24 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Α’ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε οικογενειακά ζητήματα.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου. Οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά θέματα βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή - Άρη βοηθά τις συνομιλίες και τις συνεργασίες. Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 28 Οκτωβρίου. Ιδανική περίοδος για ευχάριστες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, για ταξίδια, για φλερτ και για όνειρα. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού είναι πολύ πιθανό να σας φέρει μία είδηση ιδιαίτερα ευχάριστη. Ευνοϊκή μέρα για καινούργιες γνωριμίες ή για να δείτε ή να μάθετε νέα για μία παλιά σας γνωριμία.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου από το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 και 25 Οκτωβρίου φέρνοντας στο προσκήνιο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού απαιτεί προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 30 Οκτωβρίου εγκαινιάζοντας μία περίοδο όπου το σπίτι, η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία θα σας απασχολήσουν έντονα. Χαμηλώστε τους τόνους και φροντίστε την υγεία σας.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του Β΄ δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα σε απασχολήσουν οικονομικές υποθέσεις.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικά, φορολογικά και κληρονομικά. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ηλίου - Ερμή σας βοηθά να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Ωστόσο την επόμενη ημέρα το  τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 12 Νοεμβρίου δίνοντας σας ευκαιρίες να πάτε ένα μακρινό ταξίδι, να βρεθείτε με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα ή να παρακολουθήσετε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι    ιδιαίτερα ευνοϊκό για την συναισθηματική σας ζωή. Στις 2 Ιουνίου με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα ένας ρομαντικός έρωτας μπορεί να σας συναρπάσει.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 22 Νοεμβρίου

Αγαπητοί μου Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου υπάρχουν οικονομικά θέματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Νοεμβρίου θυμίζοντάς σας τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σας βοηθά να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και παλιές οφειλές ή να δρομολογήσετε μία νέα επένδυση. Ευνοϊκή εποχή να κλείσετε οριστικά κάποιες υποθέσεις που σας κάνουν ευάλωτους ψυχολογικά.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας στο προσκήνιο τις οικονομικές σας υποχρεώσεις που έχουν να κάνουν με τρίτους (φορολογικά, δάνεια, ασφάλειες).

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ευνοώντας ιδιαίτερα τη συναισθηματική σας ζωή και τις επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα χρειάζεται προσοχή τόσο στις οικονομικές σας συναλλαγές όσο και στην συναισθηματική σας ζωή. Ίσως υπάρξουν εντάσεις, χωρισμοί, ζήλιες και πάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 23 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα σας απασχολήσουν  θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 Νοεμβρίου με 2 Δεκεμβρίου προκαλώντας συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας ή με έναν συνεργάτη σας. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να πάρετε αποφάσεις ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 με 27 Νοεμβρίου δίνοντάς σας την ευκαιρία να συζητήσετε πάνω σε οικονομικά θέματα και να βρείτε λύσεις. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού σας βοηθά σε συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας σχέδια. Μία είδηση για την εργασία σας θα σας χαροποιήσει.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 23 και 24 Νοεμβρίου κάνοντας ιδιαίτερα ερωτικούς και δημιουργικούς. Οι αδέσμευτοι διανύετε μία περίοδο όπου έρωτάς σας εκδηλώνεται σε όλο του το μεγαλείο. Ωστόσο φανείτε λίγο πιο προσεκτικοί στις 15 Ιουνίου διότι το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να φέρει ανατροπές και χωρισμούς.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Υδροχόου σας κάνει έντονη την καθημερινότητά σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε το ενδεχόμενο εντάσεων με το συγγενικό σας περιβάλλον και προσέχετε όταν οδηγείτε.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 3 έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου αγαπημένα πρόσωπα σας απασχολούν.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ωστόσο φανείτε προσεκτικοί διότι δεν θα λείψουν οι διαφορές και οι παρεξηγήσεις. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ηλίου - Ερμή ευνοεί τις συζητήσεις και τις επαφές πάνω σε θέματα συντροφικότητας και συνεργασιών. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σας εξαπατά.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο σας βοηθά να λύσετε τυχόν διαφορές που έχετε με άλλα άτομα συζητώντας ήρεμα και πολιτισμένα. Ωστόσο στις 6 Ιουνίου με το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα μπορεί να δεχτείτε συμβουλές που να είναι εντελώς αβάσιμες.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 8 με 12 Δεκεμβρίου βελτιώνοντας αισθητά οικονομικά ή ψυχολογικά σας θέματα. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία  ευνοεί υποθέσεις που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή και τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Στις 2 Ιουνίου με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θα είστε ιδιαίτερα τρυφεροί και δοτικοί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 13 έως 21 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα κάνετε αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 13 με 17 Δεκεμβρίου φέρνοντας στην κορυφή της ατζέντας σας όλα όσα αφορούν θέματα συντροφικότητας ή συνεργασιών. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα φέρει θέματα με τον/την σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας. Ευνοϊκή περίοδος για να επισημοποιήσετε μία σχέση ή αν είστε μόνοι να ενδώσετε σε ένα νέο έρωτα αρκεί να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις, μετακινήσεις και επαφές των ημερών αυτών στρέφονται γύρω από το μέλλον της προσωπικής σας ζωής.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από τον 8ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας πιο ήπιους και πιο ανεκτικούς. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρίες να επωφεληθείτε από οικονομικά τρίτων. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στον εργασιακό σας χώρο ή στην συναισθηματική σας ζωή. Προσέχετε τις οικονομικές σας συναλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 22 έως 31 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου οι οικονομικές σας υποχρεώσεις είναι αυξημένες.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 27 με 31 Δεκεμβρίου στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα που αφορούν εργασία και υγεία. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή - Άρη σας βοηθά να διεκπεραιώσετε με επιτυχία ένα οικονομικό θέμα.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 26 Δεκεμβρίου. Συζητήσεις και επαφές των ημερών αυτών αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού κάνει πιο ευέλικτες τις συζητήσεις και τις επαφές σας.

Η Αφροδίτη 14-15 Ιουνίου από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 22 με 23 Δεκεμβρίου εγκαινιάζοντας μία περίοδο που θα σας απασχολήσουν οι οικονομικές σας συναλλαγές. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης - Ουρανού απαιτεί προσοχή σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 29 Δεκεμβρίου αυξάνοντας τα καταναλωτικά σας έξοδα. Αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες και προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν εργασία και υγεία.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο αυξάνοντας τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Καλή περίοδος για να προσέξετε την υγεία σας και να επισκεφθείτε το γιατρό σας για ένα τσεκ-απ. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ήλιου – Ερμή είναι ιδανική για να επιλύσετε θέματα που αφορούν την εργασία σας. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα χρειάζεται προσοχή σε θέματα εργασίας και υγείας.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου από τον 6ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές των ημερών έχουν να κάνουν με την εργασία σας ή με ένα πρόβλημα υγείας. Στις 6 Ιουνίου το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις για να μην περιπλανηθείτε.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 10 Ιανουαρίου φέρνοντάς σας πιο κοντά με τους συνεργάτες σας. Αν είστε μόνοι μπορεί και να ερωτευθείτε. Την 1 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι ιδανική όψη που φέρνει τύχη στον έρωτα και προωθεί τα ταλέντα σας. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα σας κάνει έντονα γοητευτικούς και ρομαντικούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στην εργασιακή σας ζωή.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Ιανουαρίου και σας θυμίζει πως πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα εργασίας ή υγείας. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στον 6ο ηλιακό σας οίκο σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε θέματα εργασίας ή να αντιμετωπίσετε με περισσότερη σοβαρότητα ένα θέμα υγείας. Ευνοϊκή περίοδος να αρχίσετε μία δίαιτα ή να υιοθετήσετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές στο χώρο της εργασίας σας μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα ωφέλιμες.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο ευνοεί τις δημόσιες σχέσεις, τις νέες συνεργασίες αλλά και την τέλεση ενός γάμου. Αν είστε μόνοι μπορεί να ερωτευτείτε και να κάνετε σχέση με κάποιο άτομο. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά σε μία σχέση ή σε μία συνεργασία. Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας και αποφύγετε τις εντάσεις για να μην υπάρξουν χωρισμοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 21 έως 31 Ιανουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα είναι μία έντονη περίοδος για το δικό σας δεκαήμερο.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 31 Ιανουαρίου χαρίζοντάς σας όρεξη για διασκέδαση, βόλτες και φλερτ. Ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος για τους καλλιτέχνες Υδροχόους. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή – Άρη σας βοηθά να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε εύκολα τις απόψεις σας και τα αιτήματά σας.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 με 25 Ιανουαρίου στρέφοντας τις σκέψεις σας σε θέματα εργασίας ή υγείας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε και να τρέφεστε όσο το δυνατόν περισσότερο υγιεινά. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή - Ουρανού σας φέρνει μία είδηση που σας χαροποιεί.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου απέναντι από το δικό σας ζώδιο θα επηρεάζει τους γεννημένους 21 και 22 Ιανουαρίου δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα γάμου και συνεργασιών. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί  να φέρει ξαφνικές εντάσεις και διαφωνίες.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου στο δικό σας ζώδιο και δεκαήμερο θα επηρεάζει τους γεννημένους 26 με 29 Ιανουαρίου κάνοντας σας ιδιαίτερα δραστήριους και εξωστρεφείς. Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και προσέχετε τα ατυχήματα.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 8 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε αισθηματικά ζητήματα.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δίνοντας σας την ευκαιρία να προβάλλετε τον εαυτό σας και να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Ευνοϊκή εποχή για τους καλλιτέχνες Υδροχόους. Οι γονείς θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ήλιου – Ερμή ευνοεί τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων σας δίνει τη δυνατότητα να βγείτε, να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγηθείτε. Καλή περίοδος να έρθετε πιο κοντά με τα παιδιά σας ή με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 6 Ιουνίου το τετράγωνο Ερμή - Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου σας βοηθά να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας φέρνοντας σας πιο κοντά με τα άτομα που εργάζεστε μαζί. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα ευνοεί τα οικονομικά σας. Ιδανική μέρα για να προωθήσετε οτιδήποτε έχει σχέση με τέχνη και φιλανθρωπία.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 9 έως 19 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκό για σας.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 9 με 13 Φεβρουαρίου κάνοντας σας ιδιαίτερα αισιόδοξους και δημιουργικούς. Αρκετοί θα επιδιώξετε να βγείτε, να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα. Στις 13 Ιουνίου η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων εγκαινιάζει μία περίοδο που θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα δημιουργικά ή καλλιτεχνικά σας σχέδια, να κάνετε νέες γνωριμίες και να ξεκινήσετε μία σχέση ή ένα φλερτ.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από τον 5ο ηλιακό σας οίκο επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να διεκδικήσετε από τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που θέλετε. Αρκετοί θα κάνετε συζητήσεις για την απόκτηση ενός παιδιού.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από το ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο βελτιώνοντας τις σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο. Ευνοϊκή περίοδος για να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να κάνετε καλές συνεργασίες. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης - Πλούτωνα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα εργασίας και υγείας. Προσέχετε την υγεία σας και δείξτε διάθεση συνεργασίας και υποχωρητικότητας για να αποφύγετε τις εντάσεις.

ΙΧΘΥΣ

1/06/2018 ΕΩΣ 15/06/2018

Α’ δεκαήμερο γεννημένοι 20 έως 29 Φεβρουαρίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου κάποια γεγονότα ενδεχομένως να σας αγχώσουν.

Ο Ερμής 1 με 3 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 29 Φεβρουαρίου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Ερμή - Άρη σας δίνει λύσεις σε οικογενειακά θέματα έστω και με παρασκηνιακό τρόπο.

Ο Ερμής 13 με 15 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 με 24 Φεβρουαρίου δίνοντάς σας την ευκαιρία να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με τα πολύ δικά σας άτομα. Στις 13 Ιουνίου το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού σας βοηθά στις οικονομικές σας συναλλαγές.

Η Αφροδίτη 14 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάζει τους γεννημένους 20 και 21 Φεβρουαρίου βελτιώνοντας το κλίμα στο χώρο της εργασίας σας. Στις 15 Ιουνίου το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού εφιστά την προσοχή σας στις κοινωνικές σας δραστηριότητες.

Ο Άρης 1 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο του Υδροχόου θα επηρεάζει τους γεννημένους 24 με 27 Φεβρουαρίου δημιουργώντας σας συναισθήματα ανησυχίας, φοβίας και άγχους. Προσέχετε ατυχήματα, μολύνσεις και επιδημίες. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε διαβάζοντας ένα βιβλίο ή βλέποντας μία ταινία.

Β’ δεκαήμερο γεννημένοι 1 έως 10 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου θα δώσετε προτεραιότητα στην οικογένεια και το σπίτι.

Ο Ήλιος 1 με 10 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο θυμίζοντας σας τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειάς σας. Στις 6 Ιουνίου η σύνοδος Ήλιου - Ερμή σας φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικογενειακά θέματα. Στις 7 Ιουνίου το τετράγωνο Ήλιου -  Ποσειδώνα απαιτεί προσοχή σε οικογενειακά θέματα. Ενδέχεται να γίνουν κάποια λάθη.

Ο Ερμής 4 με 8 Ιουνίου από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο. Συζητήσεις και επαφές θα αφορούν θέματα οικογένειας και σπιτιού. Στις 6 Ιουνίου το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα δεν ευνοεί τις συζητήσεις με τα άτομα της οικογένειάς σας. Ίσως υπάρξουν παραπλανήσεις.

Η Αφροδίτη 1 με 5 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει τους γεννημένους 6 με 10 Μαρτίου κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και τρυφερούς. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και φλερτ. Την 1η Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Δία σας υπόσχεται μία όμορφη μέρα με δυνατά αισθήματα και επιτυχίες. Στις 2 Ιουνίου το τρίγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα είναι μία όψη που ανεβάζει τη ρομαντική σας διάθεση στα ύψη. Ιδανική μέρα για τους καλλιτέχνες Ιχθύες.

Γ’ δεκαήμερο γεννημένοι 11 έως 20 Μαρτίου

Αγαπητοί μου Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και το σπίτι.

Ο Ήλιος 11 με 15 Ιουνίου από το ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάζει τους γεννημένους 11 με 15 Μαρτίου δίνοντας προτεραιότητα σε ότι έχει σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία.

Ο Ερμής 8 με 12 Ιουνίου από τον 4ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο πολλαπλασιάζοντας τις συζητήσεις σε οικογενειακά θέματα. Αποφύγετε τις διαφωνίες με τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Η Αφροδίτη 5 με 13 Ιουνίου από το φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο κάνοντάς σας ιδιαίτερα γοητευτικούς και δημιουργικούς. Ιδανική εποχή για εξόδους, νέες γνωριμίες και φλερτ ιδιαιτέρως αν είστε αδέσμευτοι. Στις 6 Ιουνίου η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να φέρει εντάσεις και πάθη στην επικοινωνία σας. Αρκετοί ίσως να νιώσετε την ανάγκη ότι  αρρωστημένες σχέσεις θα πρέπει να τελειώσουν.

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr