Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2680 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 29/05/2018 | Διαβάστηκε 343 φορές
από τον Σταύρο Μιχαήλο
14 990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή & Άστρα' στο www.newtv.grΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ  ΜΑΙΟΥ 2018

Στον Τοξότη

Η Πανσέληνος του μηνός Μαΐου γίνεται στις 29/5/2018 στις 5 και 20 το απόγευμα ώρα Ελλάδος στις 8 μοίρες και 10΄ του Τοξότη.

Επηρεάζει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού δηλαδή Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες. Ακόμα πιο πολύ βέβαια θα επηρεαστούν όσοι έχουν γεννηθεί στα τέλη του α΄ μέχρι και τα μέσα του β΄ δεκαημέρου των ζωδίων αυτών.

Αυτό το φεγγάρι μας καλεί να ασχοληθούμε με το τι έχουμε, τις υλικές κτήσεις και αξίες μας και πως αξιολογούμε τον εαυτό μας σε σχέση με αυτές. Ακόμα μας απασχολούν οι συναλλαγές με τους άλλους υλικές, συναισθηματικές αλλά και ερωτικές.

Θέλουμε να αλλάξουμε ουσιαστικά τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα οικονομικά τα δικά μας αλλά και από τρίτους, τα συναισθηματικά μας και τις αξίες μας. Έχουμε την ανάγκη να κατανοήσουμε το τι νιώθει για εμάς ο σύντροφος μας και έτσι μέσα από το σεξ πιστεύουμε ότι μπορούμε να οριοθετήσουμε την σχέση μας. Βέβαια αυτή η τάση για πολύ σεξ μπορεί να μας κάνει και άπιστους αφού γινόμαστε αρκετά ιδιοτελείς.

Κάποιοι θα καταναλώσετε χρήματα για να αγοράσετε κινητά, υπολογιστές και άλλα παρεμφερή προϊόντα όπως επίσης θα ασχοληθείτε με οργάνωση ή παρακολούθηση σεμιναρίων άλλα και κανονικών μαθημάτων.

Υπάρχει μια εύνοια για επέκταση οικονομική αλλά και συναισθηματική όμως εξ αιτίας της εισόδου του Ουρανού στον Ταύρο πρέπει να μας στρέψει σε νέους και πιο πρωτότυπους τρόπους διαχείρισης των οικονομικών μας αλλά και των συναισθηματικών μας για να μας αποδοθούν καρποί.

Στον σεξουαλικό τομέα επίσης θα υπάρχει αρκετός πειραματισμός και είναι πολύ πιθανή η εναλλαγή συντρόφων αφού το ζητούμενο είναι η διαφοροποίηση και η εξερεύνηση του νέου. Για αρκετούς από εμάς είναι ένας τρόπος να ξεπεράσουμε μια προδοσία ή μια ανέντιμη στάση που δεχτήκαμε στο παρελθόν.

Εκτός από τον σεξουαλικό χρειάζεται προσοχή και στον οικονομικό τομέα και ιδιαίτερα στις συναλλαγές μας με τους άλλους αφού θα είμαστε λίγο επιπόλαιοι και απρόσεκτοι.

ΟΨΕΙΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

1) Ο Δίας βλέπει με πολύ θετικό τρόπο τον Ποσειδώνα (τρίγωνο) και αυτό σημαίνει αφθονία και πλούτο συναισθηματικό. Η φαντασία, ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός απογειώνονται.

Η τέχνη, η μουσική και η αγάπη για την μεταφυσική καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας όπως και τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά ζητήματα.

Η τάση που θα έχουμε είναι να δώσουμε την στοργή και την αγάπη μας σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Ακόμα θα είμαστε αρκετά επιεικείς με τον εαυτό μας, θα αγκαλιάσουμε την καλή και ευαίσθητη πλευρά του και θα θελήσουμε να πάμε σε εκθέσεις ζωγραφικής, θα συμμετέχουμε σε φιλοσοφικές αλλά και υπαρξιακές συζητήσεις και σεμινάρια.

Κάποιοι από εμάς θα ασχοληθούν και με τον τζόγο, αφού υπάρχει η σχετική εύνοια αλλά προσοχή  γιατί παράλληλα υπάρχει και άγνοια κίνδυνου.

Ιδεαλισμός, καλοσύνη αλλά και κερδοσκοπία χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι τα οφέλη αυτής της πολύ καλής όψης.

2) Η Σελήνη επίσης χαμογέλα στον Άρη (εξάγωνο) και αυτό μας κάνει αρκετά ευθείς, τίμιους και ειλικρινείς.

Αρκετές φορές θα γίνουμε επικριτικοί, σκληροί και άκαμπτοι στις απόψεις αλλά και στις συμπεριφορές μας ειδικά σε οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα.

Η θέληση μας είναι παρά πολύ ισχυρή και αναπτύσσει την τάση, ειδικά στις ελεύθερες γυναίκες, να οδηγήσουν την σχέση τους στο γάμο.

Το πνεύμα μας λοιπόν εδώ γίνεται αγωνιστικό, σκληρό και ανταγωνιστικό καθώς λειτουργούμε για αρχές και άξιες με πολύ φανατικό τρόπο.

Θα χρειαστεί προσοχή καθώς με την μανία μας για την επίτευξη του σκοπού μας μπορεί να δημιουργηθούν εχθροί και καυγάδες με τους γύρω μας.

3) Ο Ήλιος μιλά με πολύ αγάπη με τον Άρη (τρίγωνο) αν και αρχίζουν να απομακρύνονται λίγο και αυτό μας δίνει αρκετή ενέργεια, ζωτικότητα, αυθορμητισμό και ενθουσιασμό.

Νιώθουμε ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα και η φύση μας γίνετε ρωμαλέα και ηρωική. Ψάχνουμε νέους και μεγάλους στόχους και θέλουμε να είμαστε αποφασιστικοί και αρχηγοί σε ότι κάνουμε. Λίγη προσοχή θα χρειαστεί ώστε να μην παραφουσκώσουμε τον εγωισμό μας και την τάση μας για αρχηγεία αφού και οι γύρω μας κάπως έτσι θα νιώθουν. Δυο κόκορες στο ίδιο κοτέτσι είναι πολλοί όπως λέει και η παροιμία.

Εάν συγκρατηθούμε και ενεργήσουμε με σκέψη και σύνεση θα έχουμε οπωσδήποτε επαγγελματικές αλλά και συναισθηματικές επιτυχίες.

4) Η Αφροδίτη κοιτά τον Δια με πολύ αγάπη (τρίγωνο) και εδώ έχουμε την χαρά του έρωτα και της αληθινής αγάπης.

Η προσωπικότητα μας γίνεται γλυκιά και αγαπητή, νιώθουμε ότι θέλουμε να αγαπήσουμε όλο τον κόσμο και η χάρη, η ομορφιά και η αρμονία είναι παρούσα σε κάθε έκφραση μας.

Σίγουρα αυτή η εποχή είναι πολύ καλή για προτάσεις γάμου, επισημοποίηση σχέσεων αλλά και για ξεκινήματα σχέσεων.

Ακόμα θα υπάρχει εύκολη αναγνωρισιμότητα και δημοσιότητα ιδιαίτερα για όσους ασχολούνται με δημόσιες σχέσεις. Επίσης τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με φινέτσα και ομορφιά, έχουν αρκετή εύνοια.

5) Η παρέα που συνευρίσκεται με πολύ γλυκό και αρμονικό τρόπο στα ζώδια του Νερού, Δίας - Ποσειδώνας και Αφροδίτη (μεγάλο τρίγωνο) μας υπόσχεται μια πολύ όμορφη και ερωτική Πανσέληνο που μας δίνει αγάπη, ρομαντισμό, μεγάλα οράματα και πολύ δοτική διάθεση σε όποιον και ότι χρειάζεται την αγάπη και την προστασία μας.

Χρειάζεται όμως να ισορροπήσουμε ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα αλλά αυτό θα γίνει με σχετικά μικρή προσπάθεια εκ μέρους μας.

6) Ο Κρόνος τώρα έρχεται να μας χαλάσει το όνειρο αφού κοιτά από απέναντι την Αφροδίτη με το αυστηρό και κριτικό ύφος του (αντίθεση).

Μας υπενθυμίζει τα καθήκοντα μας και αυτό μας βγάζει μια κούραση συναισθηματική και μια ψυχρότητα έκφρασης. Αρκετοί θα νιώσουν ζήλεια για τον σύντροφο τους και θα αναπτύξουν αρκετή καχυποψία για αυτόν.

Χρειάζεται οπωσδήποτε να συγκρατηθούμε και να μην βασανίσουμε τον εαυτό μας με αρνητικά συναισθήματα.

7) Ο Κρόνος επίσης βλέπει με αρκετά επικριτική ματιά τον Ήλιο (όψη χιαστή) τον καλεί να βρει την σταθερότητα και την πειθαρχία του και να πάψει να παρασύρεται από ανόητα συναισθήματα και να κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια ενώ ακόμα δεν έχει ‘καθαρίσει’ τα του οίκου του.

Έτσι θα έχουμε την τάση να είμαστε αρκετά απαισιόδοξοι και καταπιεστικοί.

Πρέπει να καταβάλουμε αρκετή προσπάθεια να μην είμαστε αρνητικοί στην καθημερινότητα αλλά και στην ίδια την ζωή.

8) Ο Ουρανός νιώθει την επιθετικότητα και την ανάγκη για δράση του Άρη αλλά δεν μπορεί να τον δει στα μάτια (τετράγωνο) όποτε έχει μια σύγχυση ως προς το που θα πρέπει να κινηθεί.

Υπάρχει λοιπόν μια έλλειψη ισορροπίας, πείσμα και αρκετή ξεροκεφαλιά στις σχέσεις, στις συνεργασίες αλλά και στα οικογενειακά μας ζητήματα.

Η επιθυμία μας για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι έντονη, νιώθουμε αρκετή καταπίεση με τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και χρειάζεται προσοχή αφού οι τσακωμοί και οι ξαφνικοί χωρισμοί είναι αρκετά πιθανοί.

Ατυχήματα, πολλά νευρά και ξαφνικά απρόσμενα γεγονότα θα μας δοκιμάσουν οπότε κρατήστε την ψυχραιμία σας και αφεθείτε στα θετικά αυτής της Πανσέληνου που δεν είναι και λίγα.

9) Τέλος η Σελήνη δεν καλοβλέπει την Αφροδίτη (όψη χιαστί) και αυτό της δημιουργεί αρκετή δυσφορία και κακοκεφιά.

Μας κάνει λίγο δειλούς, ντροπαλούς, επιφυλακτικούς και θα έχουμε μια μικρή αδυναμία αλλά και αναβλητικότητα.

Η ταπεινότητα που θα νιώθουμε δεν είναι πάντοτε κακή αλλά σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα μας κάνει να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα.

Επίσης η αναποφασιστικότητα μας θα μας κάνει να καθοδηγηθούμε από άλλους και αυτό δεν θα είναι θετικό προς την εξέλιξη μας αφού τα κριτήρια μας θα είναι μάλλον φοβικά.

Να είμαστε αρκετά προσεκτικοί με την διατροφή μας, να κάνουμε άσκηση και να προσέχουμε τον τρόπο με τον όποιο διαχειριζόμαστε τα ζητήματα της καθημερινότητας.

~ // ~

Ας ακολουθήσουμε λοιπόν σε αυτήν την πολύ ιδιόμορφη Πανσέληνο την εύνοια του μεγάλου τριγώνου Δία - Αφροδίτης -Ποσειδώνα, ας αφεθούμε στο όνειρο και την αγάπη και να ξέρουμε ότι αν έχουμε το άλλο πόδι στον δάσκαλο και δίκαιο κριτή Κρόνο θα μας δοθεί μια χρυσή ευκαιρία να ανεβάσουμε αρκετά το διανοητικό, ψυχικό και πνευματικό μας επίπεδο όποτε μοιραία θα ανέβει και το οικονομικό, μιας και οι αξίες της ζωής μας θα διαφοροποιηθούν σημαντικά.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος του μηνός Μαΐου γίνεται για εσάς τους Κριούς στον 9ο και 3ο οίκο σας.

Η διδασκαλεία, τα ταξίδια και η επικοινωνία σας έλκουν αρκετά ενώ ψάχνετε τρόπους που θα σας επιτρέψουν να ξεφύγετε από την ρουτινιάρικη καθημερινότητα και να ασχοληθείτε με νέες φιλοσοφικές απόψεις και θεωρίες.

Σίγουρα θέλετε να διευρύνετε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σας, να ανακαλύψετε νέους τρόπους επικοινωνίας και να εμβαθύνετε στον τρόπο με τον όποιο επικοινωνείτε με τους άλλους.

Το περιβάλλον σας θέλετε να είναι φιλικό και αρμονικό. Παρότι είστε αρκετά παρορμητικοί αρκετές φορές θα υποχωρήσετε προκειμένου να κρατηθούν οι ισορροπίες ανάμεσα σε συγγενείς, αδέρφια αλλά και γείτονες.

Οτιδήποτε έχει να κάνει με επικοινωνία σας βρίσκει ενημερωμένους αλλά και οπαδούς της, ενώ όσοι ασχολείστε με δημοσιογραφία και αλλά συναφή επαγγέλματα έχετε αρκετή εύνοια.

Για τους συγγράφεις, σεναριογράφους και ποιητές το μεγάλο τρίγωνο Δία, Ποσειδώνα και Αφροδίτης σας εξάπτει την φαντασία, αναπτύσσει τον ρομαντισμό και τον ιδεαλισμό σας οπότε είναι πολύ καλή εποχή για να ασχοληθείτε με ιστορίες αγάπης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο 8ος και ο 2ος οίκο σας διεγείρονται για εσάς τους Ταύρους σε αυτήν την Πανσέληνο του μηνός Μαΐου.

Θέλετε να συνειδητοποιήσετε το τι έχετε υλικά αλλά και συναισθηματικά και με ποιο τρόπο θα καταφέρετε να τα διατηρήσετε αλλά και να τα αυξήσετε χωρίς φυσικά να ρισκάρετε και να παρασυρθείτε σε ακρότητες.

Οι συναλλαγές με τους άλλους, κληρονομικά ζητήματα αλλά και χρήματα που σας οφείλονται  θα σας αποδοθούν ίσως όμως να είναι λιγότερα από αυτά που περιμένατε.

Εάν σας οφείλουν χρήματα κάποιοι φίλοι και γνωστοί πιθανόν να  σας ζητήσουν να σας τα δώσουν με δόσεις.

Μπορεί ο περίγυρος σας να νομίζει ότι ασχολείστε με υλικά ζητήματα και ότι δεν σας απασχολεί κάτι άλλο, όμως εσείς σκέπτεστε αρκετά την σχέση σας και θέλετε να μάθετε τι πραγματικά νιώθουν για εσάς αφού πιστεύετε ότι κάτι σας κρύβουν.

Το πολύ σεξ είναι μέρος της καθημερινή σας δράσης και εδώ χρειάζεται να δείξετε προσοχή οι δεσμευμένοι αφού η εναλλαγή σεξουαλικών συντρόφων σας έλκει ιδιαίτερα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Πανσέληνος του μηνός Μαΐου γίνεται για εσάς τους Διδύμους στον 7ο και στον 1ο οίκο σας.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και υπάρχει μια αναποφασιστικότητα  αλλά και αναβλητικότητα στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα καθορίσουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα της ζωή σας.

Είστε βέβαια επικοινωνιακοί, ευφυείς και αρκετά γοητευτικοί.

Σίγουρα θα είστε η ψυχή της παρέας, αλλά από την άλλη πλευρά αμφιβάλετε για την ορθότητα της κρίσης σας.

Το φλερτ και η διασκέδαση δεν θα σας λείψουν και μέσα από αυτόν τον τομέα θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε νέους φίλους αλλά και ίσως να παρασυρθείτε από έναν δυνατό έρωτα.

Η εύνοια που νιώθετε ότι έχετε σας οδηγεί και στα τυχερά παιχνίδια. Σωστά νιώθετε ότι ευνοείστε αλλά εδώ χρειάζεται μια πιο εξειδικευμένη ανάλυση του αστρολογικού χάρτη σας η οποία θα δείξει αν πρέπει ή όχι να ασχοληθείτε με τον τζόγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο 6ος και ο 12ος  οίκος σας διεγείρετε για εσάς τους Καρκίνους σε αυτήν την Πανσέληνο του μηνός Μαΐου.

Η εργασία, η καθημερινότητα και το καθήκον θα είναι οι προτεραιότητες στην ζωή σας αυτήν την εποχή.

Οι δυσκολίες στην διαχείριση αυτών των ζητημάτων θα είναι αρκετές και αυτό ίσως να επηρεάσει την υγεία σας και πιο συγκεκριμένα πιθανόν να έχετε συχνά στομαχόπονους και προβλήματα στο πεπτικό σύστημα.

Πρέπει να μάθετε να ισορροπείτε και να μην ενεργείτε παρορμητικά αφού στο τέλος θα τα καταφέρετε και μάλιστα θα έχετε και προσωπικό όφελος.

Η ευαισθησία σας είναι παρά πολύ οξυμένη και μπορείτε να αντιληφθείτε τις ενέργειες που αναπτύσσονται ανάμεσα στο ψευδές και το αληθινό.

Ασχοληθείτε με πολύ αγάπη και με αυταπάρνηση με την καθημερινότητα σας, την εργασία σας αλλά και το σπίτι σας, να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο με κόσμο γιατί αυτό θα σας αναπτύξει την κοινωνικότητα σας και τέλος κάντε την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας όμορφη και γιορτινή.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος του μηνός Μαΐου γίνεται για εσάς τους Λέοντες  στον 5ο και στον 11ο οίκο σας.

Η καλλιτεχνική σας φύση έχει εύνοια και σαν Λέοντες που είστε θα είναι αρκετά δύσκολο να την περιορίσετε.

Οι νυχτερινές έξοδοι λοιπόν συνδυάζονται με τραγούδι, χορό πολύ χαρά και κέφι για ζωή.

Το θέατρο, ο κινηματογράφος αλλά και οι αίθουσες τέχνης σας προκαλούν το ενδιαφέρον και φυσικά γίνεστε θαμώνες τους.

Τα συναισθήματα σας είναι θετικά και δεκτικά στο φλερτ και στον ρομαντισμό και όπου και να είστε οι ματιές και τα κοιτάγματα θα είναι αρκετά προκλητικά.

Οι παρέες, οι φίλοι και οι ομάδες ομοϊδεατών σας απασχολούν και αφιερώνετε μεγάλο μέρος της καθημερινότητα σας σε αυτά τα ζητήματα. Άλλωστε αυτά σας έλκουν για αυτό θα γίνετε ηγέτες και σε αυτά.

Έχετε εύνοια στα τυχερά παιχνίδια όπως και στον έρωτα αν και λόγω του ενθουσιώδους χαρακτήρα σας η κρίση σας μπορεί να μην είναι πολύ σωστή αυτήν την περίοδο .

Τα παιδιά επίσης αποτελούν πηγή χαράς και διασκέδασης για εσάς και η ενασχόληση σας με αυτά σας γεμίζει χαρά και αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο 4ος και 10ος οίκος σας διεγείρονται για εσάς τους Παρθένους σε αυτήν την Πανσέληνο του μηνός Μαΐου.

Το οικογενειακό σας περιβάλλον θέλετε να είναι ήρεμο και αρμονικό. Το σπίτι σας θα είναι το καταφύγιο και το ησυχαστήριο σας μετά από κάθε επίπονη μέρα.

Είστε από την άλλη προσγειωμένοι άνθρωποι, μπορείτε να καταλάβετε την ανησυχία των άλλων αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει να τους ασκήσετε κριτική ακόμα και για ζητήματα που είναι καθαρά πρακτικά, ποσό μάλλον για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εργασία ή την σχέση τους.

Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε ότι θέλετε να αλλάξετε γειτονιά και σπίτι αφού την αναβάθμιση που νιώθετε μέσα σας θέλετε να την εκφράσετε και εξωτερικά.

Η κοινωνική σας εικόνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα γιατί υπάρχει ο φόβος να κρίνετε αρκετά αυστηρά και μάλλον άδικα ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε μαζί.

Φροντίστε να είστε ακριβοδίκαιοι και αντικειμενικοί, σταματήστε να κρίνετε τους άλλους για τα πάντα και δείτε και λίγο τις ατέλειες που έχετε εσείς οι ίδιοι.

ΖΥΓΟΣ

Ο 3ος και ο 9ος οίκος σας ενεργοποιούνται σε αυτήν την Πανσέληνο του μηνός Μαΐου για εσάς τους Ζυγούς.

Η διάθεση σας είναι ευμετάβλητη ανάλογα με την διάθεση και τις ευαισθησίες σας.

Τα θέματα σπουδών αλλά και η μάθηση μπορεί να διακοπούν ή να μην είσαστε σε θέση να κατανοήσετε πλήρως αυτά που διδάσκεστε.

Τα αδέρφια, οι συγγενείς, αλλά και οι γείτονες μπορεί να είναι πηγή εντάσεων και τσακωμών.

Αναπτύσσετε πολύ η διάθεση σας να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε νέες θεωρίες και φιλοσοφικές απόψεις γύρω από την ζωή και σαν καλοί μεταφορείς ειδήσεων που είσαστε, αυτήν την εποχή θα θελήσετε να ενημερώσετε τους γνωστούς και τους φίλους σας.

Αρκετή εύνοια θα έχετε  στα έσοδα που έρχονται από την εργασία σας και όσοι περιμένετε κάποια προαγωγή ή και αύξηση κάντε μια ευχή και πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί.

Θα ασχοληθείτε επίσης με πολύ μεγάλη όρεξη με την ανακούφιση ομάδων του πληθυσμού που χρειάζονται αγάπη και φροντίδα και η διάθεση σας για πρόσφορα θα σας φέρει πολύ κοντά στην υιοθεσία κάποιου μικρού ζώου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο 2ος και ο 8ος οίκος σας ενεργοποιούνται για εσάς τους Σκορπιούς σε αυτήν την Πανσέληνο του μηνός Μαΐου.

Αν και διαθέτετε ταλέντο οικονομολόγου και σπάνια κάνετε άσκοπες οικονομικές ενέργειες αυτήν την εποχή νιώθετε ότι δεν χειρίζεστε με τον σωστό τρόπο τα οικονομικά σας ζητήματα.

Αυτό συμβαίνει σε ότι αφορά τα έσοδά σας, τα κληρονομικά σας ζητήματα ή τα χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε από άλλες πηγές.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στα συναισθηματικά σας ζητήματα και εκεί πιστεύετε ότι η λύση για να αποκωδικοποιήσετε το τι συμβαίνει είναι το πολύ σεξ με την σχέση σας.

Οπωσδήποτε σας επηρεάζει και η θέση του Ουρανού που σας ζητά να κάνετε αλλαγές στην ζωή σας και εσείς γενικά με το ρίσκο και το άγνωστο έχετε μια απέχθεια έως και φοβία.

Καλό είναι να δεχθείτε τις νέες προκλήσεις που εμφανίζονται μπροστά σας αφού αυτό θα σας κάνει μεγάλο καλό στην ολοκλήρωση της εικόνα σας, θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας δείξει καινούργιους τρόπους και δρόμους για να επεκταθείτε σε όλα τα επίπεδα της ζωής.

Αρκετή προσοχή θα χρειαστεί να έχετε στις ερωτικές σας σχέσεις καινούργιες ή του παρελθόντος γιατί εκεί υπάρχει αρκετή θολούρα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης είτε από εσάς, είτε από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Μαΐου γίνεται για εσάς τους Τοξότες στον 1ο και στον 7ο οίκο σας.

Το συναίσθημα υπερτερεί της λογικής και το ένστικτο περιορίζει την δράση σας.

Η προσωπικότητα σας μπορεί σε μια πρώτη επαφή να δείχνει ισχυρή, αλλά στο βάθος της επιζητά την γνώση και την φιλοσοφία.

Η κρίση σας είναι λίγο θολή και αυτό σας κάνει να έχετε ανασφάλεια σχετικά με το που και πως πρέπει να ενεργήσετε για την ανάπτυξη σας.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας είναι πολύ σημαντικές για εσάς αυτό τον καιρό. Επιθυμείτε πριν κάνετε κάποια ενέργεια να το συζητήσετε μαζί τους γιατί δεν θέλετε να κάνετε κάτι χωρίς την σύμφωνη γνώμη τους.

Οι φίλοι, οι παρέες και οι ομάδες στις οποίες συμμετέχετε παίζουν μεγάλο ρόλο στην διαμόρφωση της γνώμης σας.

Θα έχετε βέβαια αρκετή ερωτική και σεξουαλική δράση αφού θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και γοητευτικοί στους χώρους που συχνάζετε αλλά αυτό μάλλον δεν θα σας οδηγήσει σε κάποια σοβαρή σχέση.

Αντίθετα όσοι έχετε κάποια μακροχρόνια σχέση έχει έρθει η στιγμή να την επισημοποιήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο 12ος και  6ος οίκος σας ενεργοποιούνται στην Πανσέληνο του μηνός Μαΐου για εσάς τους Αιγόκερους.

Έχετε μεγάλη υπομονή και επίμονη και αυτό θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

Να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι αφορά τους φίλους σας και να προσέχετε το τι τους λέτε γιατί δεν είναι όλοι αυτό που δείχνουν.

Θα θέλετε να εκφράσετε το πώς νιώθετε στους άλλους αλλά επειδή είσαστε αρκετά σοβαροί και μετρημένοι θα κλείνεστε στον εαυτό σας.

Οι άλλοι λοιπόν θα νομίζουν ότι δεν έχετε συναισθήματα και θα  σας χαρακτηρίσουν σκληρό και απόμακρο με αποτέλεσμα να δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και φιλίες.

Ψυχολογικά λοιπόν θα νιώσετε αρκετή παγωνιά, μοναξιά και θα έχετε την τάση να δραματοποιείτε τα γεγονότα.

Η σκληρή και συνεχής εργασία θα είναι το αντίδοτο αυτής της μοναχικότητας που σας διακατέχει. Αυτήν την περίοδο καλό είναι στον χώρο εργασίας σας να φροντίσετε να δουλεύετε με κόσμο και όχι μόνος αφού εκεί υπάρχει περιθώριο κοινωνικοποίησης.

Με οδηγό την υπομονή και την επιμονή σας βγαίνετε νικητές και συνεχίζετε πάντα προς τα εμπρός. Άλλωστε αν δεν το κάνετε με τον δύσκολο τρόπο τι Αιγόκεροι είσαστε;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος του μηνός Μαΐου γίνεται για εσάς τους Υδροχόους στον 11ο και 5ο οίκο σας.

Γίνεστε εύκολα συμπαθείς και αγαπητοί στους άλλους.

Είστε κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι και τις περισσότερες φορές βάζετε το συνολικό καλό παραπάνω από το ατομικό σας συμφέρον.

Η συμμετοχή σε ομάδες που ασχολούνται με ανθρωπιστικούς στόχους, η ενασχόληση με τα ζώα, όπως και οι οικολογικές σας ανησυχίες θα σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.

Συνδέεστε με πολύ δυνατό τρόπο με ανθρώπους οι όποιοι έχουν τους ίδιους στόχους και οράματα με εσάς και έτσι δημιουργείτε πολλούς και αγαπημένους φίλους.

Προσοχή φυσικά χρειάζεται επειδή μπορεί να ταυτιστείτε με πολύ πάθος με κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων και αυτό θα σας οδηγήσει σε μεγάλη απογοήτευση. Προσοχή χρειάζεται να μην περάσετε στην απέναντι πλευρά και πάψετε να έχετε εμπιστοσύνη σε όλους και όλα γενικώς.

Έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να ξεσκάσετε και να περάσετε όμορφα με φίλους.

Τα παιδιά σας θα είναι επίσης πηγή έμπνευσης και χαράς και θα σας αρέσει πολύ η συναναστροφή τους μαζί σας.

Φροντίστε λοιπόν να κάνετε τις σωστές επιλογές και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μονά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο 10ος και ο 4ος οίκος σας δραστηριοποιούνται σε αυτήν την Πανσέληνο του μηνός Μαΐου για εσάς τους Ιχθύες.

Δείχνετε να είστε αρκετά υπομονετικοί και με πολύ αβρούς τρόπους στη συμπεριφορά σας προς τους άλλους.

Πιστεύουν οι άλλοι ότι έχουν να κάνουν με έναν άνθρωπο που ασχολείται μαζί τους με μεγάλη σοβαρότητα και πολύ βαθιά σκέψη. Πολλές φορές έτσι είναι.

Έχετε την πεποίθηση ότι πρέπει να κρύψετε τα συναισθήματα σας γιατί έτσι πιστεύετε ότι θα έχετε πολύ καλή κοινωνικό -επαγγελματική εικόνα και επιτυχία.

Θέματα θα βγουν με την οικογένεια σας και ο λόγος είναι ότι θα είστε πολύ απασχολημένοι με την καριέρα σας και θα τους παραμελήσετε με αποτέλεσμα αρκετή γκρίνια και μουρμούρα.

Δείξτε αυτοσυγκράτηση και υπομονή αφού το δίκιο είναι με το μέρος της οικογένειας σας.

Η καθημερινότητα σας από την άλλη είναι διανθισμένη με αρκετά ευχάριστα γεγονότα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνουν να αναπτύξετε την κοινωνικότητα σας.

Οι φιλοσοφικές συζητήσεις, τα ταξίδια (ακόμα και του νου σας) σας έλκουν και οι μικρές αποδράσεις σε κάθε ευκαιρία θα ανανεώσουν την σχέση σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr