Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2679 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 22/05/2018 | Διαβάστηκε 216 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 23/5/2018 

ΚΡΙΟΣ
Να είστε δίκαιοι όσον αφορά τη σχέση σας. Αν αναζητάτε την πλήρη αφοσίωση του συντρόφου μην εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. 

ΤΑΥΡΟΣ
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε αντιπαραθέσεις και προβλήματα που σας απομακρύνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καταστάσεις] της σημερινής ημέρας δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για την αισθηματική σας ζωή. μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν... 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της καθημερινότητας στο σύντροφο. Εάν είστε σε αναζήτηση συντρόφου φανείτε προσεχτικοί στις επιλογές σας. 

ΛΕΩΝ
Οι συνθήκες που προκύπτουν σήμερα απόγευμα φαίνεται να σας δημιουργούν προβλήματα αισθηματικής φύσης. Μην ‘ξύνετε‘ τα νύχια σας για καβγά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ερωτικά θα είστε μπερδεμένοι. Είστε σίγουροι πως ταιριάζετε; Και αν ναι, έχετε αυτή την εποχή έχετε κοινά όνειρα για τη ζωή σας; 

ΖΥΓΟΣ
Μία ημέρα γεμάτη δραστηριότητα και δυναμισμό! Αξιοποιείστε το χρόνο σας επιλύνοντας τυχόν διαφορές με το σύντροφό σας. Οι συνθήκες σας ευνοούν. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε, θα είναι μια καλή προετοιμασία για να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές συναισθηματικές σας ανάγκες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει στη σχέση σας προβλέπεται ερωτική! Ζήστε τις στιγμές που σας δίνονται και αφήστε τις αντιπαραθέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συγκυρίες σήμερα, σας παροτρύνουν να εκδηλώσετε την αγάπη σας προ τον σύντροφό σας. Τον κερδίζετε δείχνοντας τα ψυχικά σας χαρίσματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι περισσότερες ώρες της σημερινή βραδιάς σας κάνουν στοργικούς και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι επιθυμίες σας, σας μεταβάλλουν με αποτέλεσμά να ¨καταδιώξετε¨ και να κερδίσετε ερωτικά το άτομο που κινεί το ενδιαφέρον σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr