Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2692 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 20/04/2018 | Διαβάστηκε 112 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 21-22/4/2018 

Για Σάββατο 21/4 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα οι περισσότεροι θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Μην σκέφτεστε συνεχώς το απρόσμενο γιατί θα προκύψουν συναισθηματικές αναστατώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 
Διατηρήστε τις προσδοκίες σας για κάποια άλλη στιγμή και μην πιέσετε το σύντροφο σε περίπτωση που η διάθεσή του δεν κυμαίνεται σε καλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Όσοι από εσάς είναι δεσμευμένοι, θα χρειαστεί να βρουν τον κατάλληλο τρόπο για να αποφύγουν ορισμένες εντάσεις και παρεξηγήσεις με το σύντροφό τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Κάποιοι από εσάς θα ερωτευθούν κεραυνοβόλα! Κάποιοι άλλοι να αποκαταστήσουν τη σχέση τους με το σύντροφο και να αισθανθούν την οικογενειακή γαλήνη.

ΛΕΩΝ
Φανείτε προσεχτικοί για να μην υπάρξει σύγχυση από μέρους σας μεταξύ φιλικών και ερωτικών προθέσεων. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Οι συνθήκες σήμερα ευνοούν την αισθηματική σας ζωή. Ανταποκρίνεστε στα καλέσματα και ευαισθητοποιείστε καταλαβαίνοντας τα συναισθήματα του άλλων.

ΖΥΓΟΣ 
Ο αισθησιασμός, η άψογή σας εμφάνιση και η γοητεία σας, θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η ακατανίκητη γοητεία σας κάνει για άλλη μία φορά το σύντροφό σας να σας εκφράσει πόσο δύσκολο του είναι να ζήσει χωρίς την παρουσία σας…!

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Πολλοί από εσάς θα έχουν σήμερα την ανάγκη να ξεκαθαρίσουν κάποιες καταστάσεις που είναι αρνητικές στη σχέση τους, αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ανάγκη σας γι' αλλαγή είναι πιθανόν να σας ωθήσουν σε μία ταραχώδη συναισθηματική ζωή με πολυποίκιλες εμπειρίες που όμως δε διαρκέσουν και πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Εάν δεν είστε εδώ και καιρό ευχαριστημένοι απ’ τα αισθηματικά σας, κλείστε όλες τις μισάνοιχτες πόρτες για να σας ανοίξει η ζωή κάποια καινούργια.

ΙΧΘΕΙΣ 
Τα έντονα συναισθήματα και η κατά βάση συμπλεγματική συμπεριφορά ενδέχεται να σας οδηγήσουν σήμερα, σε ακραίες συμπεριφορές προς το σύντροφό σας.

 

Για Κυριακή 22/4 

ΚΡΙΟΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ειδικά εάν το τελευταίο διάστημα η στάση σας έχει γίνει ψυχρή.

ΤΑΥΡΟΣ 
Μία φιλική ατμόσφαιρα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει σήμερα στη σχέση σας. Αν όμως δεν φερθείτε όπως θα ΄θελε ο σύντροφός, η ατμόσφαιρα θα «ηλεκτριστεί».

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Διώξτε τις σκοτούρες και χαρείτε τις στιγμές που σας προσφέρονται. Οι περισσότεροι θα νιώσετε την αγάπη και την συμπαράσταση του συντρόφου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα δεν ευνοούνται τα αισθηματικά σας. Μπορεί να αισθανθείτε παραμελημένοι ή ακόμα και απογοητευμένοι απ’ τις αισθηματικές σας επιλογές.

ΛΕΩΝ
Σήμερα επηρεάζεστε απ’ την στάση τους συντρόφου σας και οδηγείστε σε ακραίες συμπεριφορές που με τη σειρά τους θα φέρουν προβλήματα στη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα θα ζήσετε στιγμές πάθους και έντασης. Ο σύντροφός σας θέλοντας να αμβλύνει τις διαφορές του μαζί σας και θα σας πλησιάσει με φιλικό πνεύμα.

ΖΥΓΟΣ 
Οι περισσότεροι Ζυγοί θα αναζητούν περισσότερες απολαύσεις. Μην διστάζετε να αφεθείτε! Η σημερινή βραδιά φαίνεται να σας ευνοεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Πάθο και ανεξέλεγκτες επιθυμίες εμφανίζονται στους περισσότερους από εσάς σήμερα καθιστώντας τη σεξουαλική σας έκφραση ανάγκη πρώτου μεγέθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Έντονη ερωτική έλξη θα παρατηρηθεί σε αρκετούς Τοξότες σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε εκδηλωτικοί προς το σύντροφό σας έχοντας την διάθεση να ξεπεράσετε τυχόν αντιπαραθέσεις και οποιοδήποτε πρόβλημα κλόνισε τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα οι συναισθηματικές σας διαθέσεις θα είναι έντονες και δεν αποκλείετε να συνειδητοποιήσετε πως θα προβάλετε «ξένες» προς εσάς διαθέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα ζήσετε στιγμές πάθους. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και οι επιθυμίες σας λειτουργούν σας καταλύτης στη χημεία της σχέσης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr