Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2701 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 19/04/2018 | Διαβάστηκε 163 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Παρασκευή 20/4/2018

ΚΡΙΟΣ
Ο σύντροφος κατανοεί το φόρτο που αισθάνεστε απ’ την καθημερινότητα, έχει τη διάθεση να προσφέρει την βοήθειά του αναλαμβάνοντας αρκετές υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αισθηματικές επιτυχίες, δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην δημιουργείτε αρνητικές προϋποθέσεις για να υπάρξει ένταση στην αισθηματική σας ζωή. Προγραμματίστε για σήμερα το βράδυ μία ρομαντική έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα θα ξοδέψετε και θα κάνετε κινήσεις για να εντυπωσιάσετε το ατόμου που σας ενδιαφέρει. Τέτοιες κοινότυπες κινήσεις δεν σας ταιριάζουν.

ΛΕΩΝ
Η σημερινή  μέρα μπορεί να δημιουργήσει φιλονικίες με το σύντροφο, επηρεάζοντας αρνητικό το δεσμό σας και το συναισθηματικό και ψυχικό σας κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην υποπτεύεστε αυτούς που σας αγαπούν και μην είστε κτητικοί απέναντί τους. Η υποψία σας κάνει ν' αρνείστε την αγάπη και τις ευχάριστες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Ενδέχεται να υπάρξει απομάκρυνση του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ειδικά εάν τελευταία διάστημα η στάση σας έχει γίνει ψυχρή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μέρα σας κάνει να αναζητάτε μία καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Η ανάγκη αυτή σας οδηγεί στο φλερτ και στις παράλληλες σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι πιθανότητες είναι αυξημένες να σας προκύψουν αισθηματικές συναντήσεις ή εφήμερες γνωριμίες που θα αφυπνίσουν συναισθήματα και επιθυμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι συναντήσεις σας με φίλους και εραστές φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα σήμερα που θα θέλετε να αποκαλύψετε  το ν συναισθηματικό σας κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη ημέρα για μια ουσιαστικής συζήτηση με τον ερωτικό σύντροφο πάνω σε σοβαρά ζητήματα της σχέση. Σκεφθείτε καλά πριν πάρετε αποφάσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr