Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 17/04/2018 | Διαβάστηκε 148 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τετάρτη 18/4/2018

ΚΡΙΟΣ
Θα υπάρξουν στιγμές που θα είστε σκεφτικοί επηρεάζοντάς αρνητικά τον άνθρωπό σας. Κρατήσετε σταθερή τη θέση σας. Μην τον προβληματίζετε άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Οι βιωματικές σας εμπειρίες που σχετίζονται με την αισθηματική σας ζωή έρχονται σήμερα στην επιφάνεια δημιουργώντας σας ανεξέλεγκτες εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η κατάσταση σήμερα στον αισθηματικό τομέα θα είναι πολύ καλή. Αν είστε ελεύθεροι, κάποιες απρόοπτες γνωριμίες θα σας συναρπάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σήμερα σε όσα έχετε υποσχεθεί προς τον ερωτικό σας σύντροφο και δεχτείτε την κριτική του.

ΛΕΩΝ
Οι καταστάσεις και η συμπεριφορά σας σήμερα θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στα αισθηματικά σας. Στους αδέσμευτους θα προκύψουν ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Θα πρέπει να δημιουργήσετε απλές και φιλικές σχέσεις με το αγαπημένο σας πρόσωπο, δίνοντάς του το δικαίωμα να έχει τη δική του προσωπικότητα.

ΖΥΓΟΣ 
Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει τους αδέσμευτους. Οι δεσμευμένοι, ας αποφύγουν τα ξεπορτίσματα, διαφορετικά θα το φυσούν και δεν θα κρυώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Τα αισθηματικά σας προβλέπεται να σας απασχολήσουν σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να γίνει υπερβολικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σχέσεις και καινούργιες γνωριμίες πιθανόν με άτομα μικρότερης ηλικίας ενδέχεται να αναπτυχθούν σήμερα στους περισσότερους από εσάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφήστε λίγο τον εαυτό σας ελεύθερο και όλα θα πάνε καλύτερα. Ο σύντροφός σας, έχει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σας πράγματα και στιγμές αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι παράγοντες σήμερα, επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση και την συμπεριφορά σας αντανακλώντας θετικά στην αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Η εξυπηρετική πλευρά του πολύπλευρού σας χαρακτήρα σε συνδυασμό με την αισιόδοξη σας στάση θα φέρουν θετικό αντίκτυπο στην αισθηματική σας ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr