Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2688 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 16/04/2018 | Διαβάστηκε 434 φορέςαπό τον Σταύρο Μιχαήλο
14 990
όπως προβάλλεται στην εκπομπή 'Ζωή & Άστρα' στο www.newtv.grΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 16 Απριλίου 2018, 4 και 57  το πρωί ώρα Ελλάδος, στις 26 μοίρες και 02΄ λεπτά του Κριού. Όπως κάθε Νέα Σελήνη έτσι και αυτή μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα.

Τα Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού επηρεάζονται κατά κύριο λόγο και πιο συγκεκριμένα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και κυρίως οι γεννημένοι το γ΄ δεκαήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 25η 26η και 27η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Έντονη θα είναι η τάση μας για ανεξαρτησία, ο εγωισμός μας θα είναι αυξημένος και θα θέλουμε με κάθε τρόπο να δεχθούν οι άλλοι τον δικό μας τρόπο συμπεριφοράς. Επαναστατούμε εύκολα σε ότι δεν μας αρέσει και τα νεύρα όπως και οι καυγάδες είναι στην ημερήσια διάταξη.

Σίγουρα διαθέτουμε πειθώ και μπόλικη ενέργεια αλλά πρέπει να αντισταθούμε στο πολεμικό σκηνικό που μας αποκαλύπτεται με αυτό το φεγγάρι.

Τα κίνητρα μας είναι κατά βάση καλά αφού θέλουμε να επικρατήσει το δίκιο και η αρμονία στον κόσμο όπως και να αγωνιστούμε ενάντια στο άδικο κατεστημένο και στις παραδοσιακές άξιες που καταδυναστεύουν τον κόσμο.

Θα υπάρχει αρκετός ενθουσιασμός και παρορμητισμός για αυτό πρέπει να προσέξουμε αρκετά.

Η διαίσθηση μας θα είναι έντονη αλλά θα λειτουργούμε περισσότερο με το ένστικτο παρά με την λογική και με αυτήν την Νέα Σελήνη το ένστικτο θα είναι αρκετά βίαιο και ζωώδες.

Αυτό φυσικά θα μας κάνει πολύ υποκειμενικούς και σε συνδυασμό με τον ανεπτυγμένο εγωισμό μας που μας λέει ότι μόνο εμείς γνωρίζουμε την αλήθεια θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επικοινωνία μας .

Σε συλλογικό επίπεδο τα πράγματα θα είναι επίσης δύσκολα αλλά και αρκετά επικίνδυνα αφού υπάρχει καχυποψία, δυσπιστία και προσπάθεια κάποιων χωρών να πάρουν τα ηνία με σκληρούς και απάνθρωπους τρόπους.

Κίνδυνος υπάρχει για στοχευμένα τρομοκρατικά χτυπήματα μεταξύ κρατών όπως και για διάφορα σαμποτάζ. Ακόμη στον οικονομικό τομέα είναι πιθανά τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη ενώ μπορεί να συμβεί και κάποιο οικονομικό ατύχημα που μπορεί να έχει επίκεντρο την Αμερική.

Η σεισμική δραστηριότητα επίσης θα είναι αυξημένη όπως και ο κίνδυνος ατυχημάτων.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Σελήνη με τον Ήλιο αγκαλιά λοιπόν και πάλι, αλλά αυτήν την φορά λειτουργούμε περισσότερο με το ένστικτο και λιγότερο με την λογική. Η συμπεριφορά μας θα είναι αρκετά μονοκόμματη και εξωστρεφής. Θέλουμε να επιβληθούμε αλλά αυτό ξεκινά από δικά μας εσωτερικά αναπάντητα ερωτήματα.

Α) Στην παρέα Ήλιου - Σελήνης συμμετέχει αυτήν την φορά και ο Ουρανός σε όψη συνόδου, και αυτό μας δίνει την τάση να είμαστε πιο αντισυμβατικοί και αρκετά καινοτόμοι από την εξωτερική μας εμφάνιση έως και τις βαθύτερες σκέψεις μας.

Ιδιαίτερα οι γυναίκες που είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι εκτός από την συμπεριφορά σας πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές με το ντύσιμο σας αφού ο κίνδυνος του να χαρακτηριστείτε (κιτς) είναι άμεσος.

Ας προσέχουμε αρκετά τι σκεφτόμαστε και το τι λέμε αφού η μεγαλοφυής ιδέα από την μπαρούφα δεν απέχουν σχεδόν καθόλου. Ο εγωκεντρισμός, η άσκοπη πρόκληση και η επίδειξη αμφιβόλων γνώσεων είναι μάλλον αφορμή για διαφωνία και χλευασμό.

Β) Η ενεργοποίηση του Άρη από το μεσοδιάστημα Πλούτωνα Κρόνου θα φέρει αρκετή βία και σκληρότητα. Αυτό θα φανεί και στην καθημερινότητα όπου θα υπάρχει αρκετή πίεση, μόχθος, γκρίνια και θυμός.

Αυτή η δυσκολία δεν θα επηρεάσει μόνο την καθημερινότητα μας αλλά θα επεκταθεί και σε επίπεδο σχέσεων μεταξύ των κρατών.

Γ) Η Αφροδίτη κοιτά με πολύ αγάπη τον Πλούτωνα σε όψη συνόδου και αυτό θα μας δώσει έναν αισιόδοξο τόνο όσον αφορά τα οικονομικά μας, θα αναπτύξει λίγο την καλλιτεχνική μας πλευρά και κάποιοι από εμάς μπορεί να ερωτευθούν βαθιά και με πάθος! Θα είναι βέβαια σαν μια όαση στην έρημο αλλά είναι αμφίβολο αν είναι αρκετό για να σβήσει την φωτιά που έχει ανάψει μέσα μας.

Δ) Ο Δίας από την πλευρά του έχει απέναντι του την Αφροδίτη σε όψη αντίθεσης. Μας καλεί να μαζευτούμε οικονομικά αφού θα έχουμε έντονη την επιθυμία να ξοδέψουμε σε πράγματα τα οποία αργότερα θα αποδειχτούν περιττά. Προσοχή λοιπόν στην επιπολαιότητα αλλά και στην αφέλεια.

Ε) Ο Άρης κοιτά με πολύ καλό τρόπο τον Ποσειδώνα σε όψη εξαγώνου και αυτό μας δίνει την τάση να δραστηριοποιηθούμε και να πάμε στο θέατρο, στον κινηματογράφο, να αφεθούμε στο όνειρο και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε να κάνουμε τα οράματα μας πράξη.

Στ) Ο Δίας επίσης μιλά με πολύ φιλικό τρόπο στον Πλούτωνα σε όψη εξαγώνου και αυτό θα απαλύνει αρκετά την σκληρότητα των ημερών. Θα μας δώσει τύχη και αισιοδοξία αφού θα αναπτύξει την θέληση μας ενώ θα χειριστούμε μόνοι ότι μας συμβαίνει χωρίς να περιμένουμε την βοήθεια άλλων.

Ο Ερμής μπορεί να έχει τελείωση την αναδρομή του αλλά δεν έχει ξεκινήσει την ορθή πορεία του ακόμη. Η θέση που βρίσκετε λέγεται στάση και η επίδραση της είναι αρκετά έντονη. Έτσι θα πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή για να ξεκινήσετε οτιδήποτε σοβαρό και πιο συγκεκριμένα αφήστε να περάσει η 15η και η 16η ημέρα του Απριλίου.

 

ΚΡΙΟΣ

Για εσάς τους Κριούς η Νέα Σελήνη του Απριλίου γίνεται στον 1ο οίκο σας.

Η προσωπικότητα σας χρωματίζεται πολύ έντονα και θέλετε όπου και να είστε (εργασία, σπίτι, διασκέδαση) να φαίνεστε και να ξεχωρίζετε από το πλήθος.

Θέλετε να είστε αρχηγοί και αν κάποιος διατυπώσει αντίθετη γνώμη και άποψη γίνεται εχθρός σας και πρέπει να τιμωρηθεί για αυτό.

Αυτή η απόλυτη και μονοκόμματη συμπεριφορά θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με τους γύρω σας και οι καυγάδες είναι πολύ συχνοί. Όταν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να επιβληθείτε κλείνεστε στον εαυτό σας αλλά αυτό γίνεται μέχρι να ξαναμαζέψετε δυνάμεις για την νέα επίθεση.

Το ένστικτο κυριαρχεί τις περισσότερες φορές και η λογική απουσιάζει για αυτό πρέπει να προσέξετε αφού αυτό θα βλάψει την καριέρα σας αλλά και τα οικονομικά σας.

Να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε τον δρόμο της λογικής και της συγκατάβασης, να κατανοήσετε ότι συνήθως εμείς οι ίδιοι φταίμε για ότι μας συμβαίνει και έτσι θα περάσετε σχετικά καλά αυτήν την αρκετά έντονη για εσάς Νέα Σελήνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο 12ος οίκος σας διεγείρεται για εσάς τους Ταύρους σε αυτήν την Νέα Σελήνη του Απριλίου.

Η έντονη ευαισθησία, ο ρομαντισμός αλλά και η απόσυρση από την έντονη δράση και την σκληρή καθημερινότητα θα είναι για εσάς απαραίτητα.

Αυτή η τάση απομόνωσης αλλά και τεμπελιάς θα σας κάνει αντικοινωνικούς και απόμακρους και έτσι θα δημιουργούνται αρκετές παρεξηγήσεις με τους γνωστούς και τους φίλους σας, αφού θα σας ψάχνουν και αν σας βρίσκουν δεν θα ανταποκρίνεστε, εάν δεν σας βρίσκουν θα αναρωτιούνται αν έχετε παρεξηγηθεί μαζί τους για κάποιο λόγο.

Οι άνδρες Ταύροι ειδικά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με τις γυναίκες, αφού είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν αρκετές παρεξηγήσεις και χωρισμοί.

Γενικότερα όμως πρέπει να προσέχετε αρκετά τις συναναστροφές σας με τους άλλους όπως και  τις συνεργασίες σας, επαγγελματικές, κοινωνικές αλλά κυρίως τις προσωπικές.

Οι δικαιολογίες που προβάλετε για την επιπολαιότητα αλλά και την οκνηρία που εκπέμπετε δεν πείθουν. Έτσι κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας βάλουν απέναντι από τις ευθύνες και υποχρεώσεις που αρνείστε να αναλάβετε.

Βγείτε από το ροζ συννεφάκι του ρομαντισμού και της αναβλητικότητας και πάρτε την ζωή στα χέρια σας έστω και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κουραστείτε και να αναμετρηθείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο 11ος σας οίκος έχει την τιμητική του για εσάς τους Διδύμους σε αυτήν την Νέα Σελήνη του μηνός Απριλίου.

Καλή θέση για εσάς αφού σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε αρκετά, να γνωρίσετε και να κάνετε νέους φίλους και παρέες.

Θα μπορείτε να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας αλλά αυτό θα πρέπει να βρίσκει σύμφωνους και τους άλλους και ίσως αυτό κάποιες φορές να σας κουράσει και να τα παρατήσετε, πράγμα όχι και σπάνιο για εσάς.

Προσοχή χρειάζεται στην εργασία σας αφού η τάση για ρίσκο και για ανάληψη υποχρεώσεων παραπάνω από ότι αντέχετε, θα σας κάνει να φανείτε αναξιόπιστοι.

Φροντίστε λοιπόν να είστε καλοί και εξυπηρετικοί με τους γύρω σας παρουσιάζοντας τους τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

Όσοι ασχολείστε με οικονομικά τρίτων, με το εμπόριο και αλλά συναφή επαγγέλματα είναι μια εποχή που θα έρθουν αρκετές ευκαιρίες αλλά θέλει μεγάλη προσοχή και σύνεση αφού η ευκαιρία με την καταστροφή εμφανίζονται με το ίδιο καλοκάγαθο πρόσωπο.

Η διανόηση και η λογική που διαθέτετε θα σας προφυλάξει και θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθείτε εφ όσον αναπτύξετε την αντικειμενικότητα και την υπομονή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου γίνεται για εσάς τους Καρκίνους στον 10ο οίκο σας.

Η κοινωνική σας προβολή και η επαγγελματική σας αναγνώριση είναι σημαντική για εσάς αυτήν την εποχή. Αν και είστε από την φύση σας αρκετά ντροπαλοί και δεν σας αρέσει να τραβάτε τα βλέμματα και την προσοχή θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο που θα σας κάνει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Οι ευαισθησίες και η ανάγκη για απόσυρση στο σπίτι και στην οικογένεια σας κρύβονται προσωρινά και επιμελώς από εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παύουν να υφίστανται.

Η ισορροπία σας λοιπόν διαταράσσετε αφού προσπαθείτε να υποτάξετε τα συναισθήματα σας προς χάριν της καριέρα σας και κάπου εδώ πρέπει να προσέξετε να μην εξελιχθεί αυτό σε ένα μεγάλο επαγγελματικό φιάσκο.

Προσπαθήστε να συμβιβάσετε τις δικές σας απόψεις με τις απόψεις των άλλων, δώστε χώρο και εμφανίστε τα συναισθήματα σας εκεί που θεωρείτε ότι θα βρείτε ανταπόκριση. Δόξα τω θεώ ξέρετε από ένστικτο και που πρέπει να απευθυνθείτε γι αυτό.

Η έλλειψη προσωπικής ζωής, χαράς, διασκέδασης αλλά και συναισθηματικής ζωής σας κάνει ψυχρούς και επιφανειακούς. Η ψυχρή λογική δίνει την θέση της στο συναίσθημα και αυτό είναι έξω από την φύση σας.

Καλείστε λοιπόν σε αυτήν την Νέα Σελήνη να μάθετε να ισορροπείτε ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα και όσοι τα καταφέρετε θα αμειφθείτε αρκετά καλά. Άλλωστε αυτές τις ημέρες κανείς δεν πρέπει να περιμένει μεγάλες και παχυλές αμοιβές σε κανέναν τομέα.

ΛΕΩΝ

Ο 9ος οίκος σας διεγείρεται για εσάς τους Λέοντες σε αυτήν την Νέα Σελήνη του Απριλίου.

Στοχευμένη δράση σημαίνει αυτή η Νέα Σελήνη για εσάς τους δημιουργικούς πάντα Λέοντες και σας δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσετε την δημοτικότητα και την αποδοχή που χρειάζεστε για να νιώθετε καλά.

Αφήστε τα συναισθήματα σας να εκδηλωθούν, αφού θα βλέπετε πολύ αισιόδοξα τα πράγματα και αυτό θα παρασύρει και τους άλλους να συμμετέχουν στα μεγαλόπνοα σχέδια σας. Πρέπει όμως να είναι και ρεαλιστικά και αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή από εσάς καθώς με αυτήν την Νέα Σελήνη βλέπετε το τέλος του έργου αλλά δεν υπολογίζετε σωστά το πώς θα φτάσετε μέχρι εκεί.

Η οικογένεια σας θα πρέπει να κάνει υπομονή, αφού όλη αυτή η δημιουργία θα σας απορροφήσει και μάλλον θα ξεχνάτε να γυρίζετε σπίτι.

Το κακό είναι ότι συνήθως αρέσκεστε στις κολακείες και ειδικά όταν γνωρίζετε νέους φίλους αναλώνεστε πολύ με αυτούς και σχεδόν δεν ασχολείστε με εκείνους οι οποίοι είναι ήδη στην αυλή σας.

Τα μούτρα, η ζήλεια και οι διαφωνίες στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πολύ συχνά αλλά αυτό δεν δείχνει να σας κάνει να θέλετε να  ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά.

Πιθανόν να εμφανιστούν προβλήματα μεταξύ των συνεργατών σας και οι προσβολές, οι ίντριγκες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα θα σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση και δεν θα ξέρετε πραγματικά ποιος έχει δίκιο και ποιος υπονομεύει ποιον.

Μια και μόνο λέξη χρειάζεται για εσάς αυτοσυγκράτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου γίνετε στον 8ο οίκο για εσάς τους Παρθένους. Ο έλεγχος του κοντινού σας περιβάλλοντος, σας ενδιαφέρει πρωτίστως αυτές τις μέρες.

Νιώθετε ότι κάποιοι θέλουν να σας υποβιβάσουν και να σας εξαπατήσουν και έτσι προσπαθείτε να χειριστείτε και να μαθαίνετε τα πάντα για αυτούς .

Αυτό βέβαια το κάνετε για εσάς αφού δεν αποκαλύπτετε τις σκέψεις και τις ενέργειες που σκοπεύετε να εφαρμόσετε, σχεδόν σε κανένα.

Οι φοβίες που σας παρουσιάζονται αφορούν σχεδόν όλους τους τομείς της ζωή σας και προσπαθείτε να είστε τέλειοι σε όλα για να μην υποστείτε κριτική που το θεωρείτε πολύ υποτιμητικό και θίγει τον αυξημένο αυτήν την εποχή εγωισμό σας.

Προσπαθήστε επίσης να μην πέσετε στην παγίδα της αρρωστοφοβίας αφού έχετε την τάση του κατά φαντασία ασθενή.

Μην επιτίθεστε φραστικά σε αδέρφια και στενούς συγγενείς για ασήμαντη αφορμή μιας και έτσι θα δημιουργήσετε εχθρούς οι όποιοι κάποια στιγμή θα σας επιτεθούν.

Να είστε αρκετά επιφυλακτικοί σε ότι έχει να κάνει με καινούργια ανοίγματα, νέες δουλειές, όπως και σε δήθεν ευκαιρίες που παρουσιάζονται γιατί ότι λάμπει αυτήν την εποχή δεν είναι χρυσός.

Το φλερτ, η διασκέδαση, η ανεμελιά και η χαλάρωση θα είναι μακρινή ανάμνηση για εσάς και αυτό γιατί ακόμα και αν το επιδιώξετε δεν θα σας βγει όπως το περιμένετε αλλά προς το ξινούτσικο…

Μάθετε να εμπιστεύεστε και να αποδέχεστε πέρα από την στείρα λογική τα συναισθήματα τα δικά σας αλλά και των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Ο 7ος οίκος σας διεγείρεται για εσάς τους Ζυγούς σε αυτήν την Νέα Σελήνη του Απριλίου όπου είναι ο φυσικός σας χώρος.

Γίνεστε πολύ αγαπητοί και κοινωνικοί με την πρώτη ματιά και είναι παρά πολύ πιθανό οι κοινωνικές σχέσεις που θα αναπτύξετε αυτήν την περίοδο να εξελιχθούν σε επαγγελματικές ή ακόμα και συναισθηματικές.

Επηρεάζεστε βέβαια πολύ εύκολα από τους άλλους και αυτή η αναποφασιστικότητα αλλά και η διγλωσσία που διαθέτετε μπορεί να σας χαλάσει αυτήν την καλή κοινωνική εικόνα όπως και τις σχέσεις σας.

Καλό θα είναι να μάθετε να βάζετε όρια ανάμεσα σε αυτά που οι άλλοι θεωρούν καλά για εσάς και σε αυτά που εσείς οι ίδιοι ξέρετε ότι σας κάνουν καλό.

Αυτή η μειωμένη αποφασιστικότητα και η χαμηλή αυτοπεποίθηση που νιώθετε θα προσπαθήσετε να την ξεπεράσετε με βόλτες στην αγορά και αγορές που μπορεί τώρα να σας φαίνονται καλές αλλά στο πολύ κοντινό μέλλον θα αποδειχθούν πεταμένα λεφτά.

Σίγουρα θα σας κάνουν να νιώσετε πρόσκαιρα καλά αλλά αυτό θα σας φέρει αντιμέτωπους με την σχέση αλλά και την οικογένεια σας.

Αυτό που ξεκινάτε με τον καλύτερο τρόπο και με τις πιο καλές προθέσεις είναι πολύ πιθανό να καταλήξει σε πολύ μεγάλη αποτυχία και για αυτόν τον λόγο πρέπει να γίνετε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό σας.

Προσπαθήστε, αν και θα σας είναι αρκετά δύσκολο αυτήν την εποχή, να παίρνετε εσείς τις αποφάσεις που αφορούν την εξέλιξη του δικού σας εαυτού και έτσι θα αρχίσετε να αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του μηνός Απριλίου γίνεται για εσάς τους Σκορπιούς στον 6ο οίκο σας. Αφοσιώνεστε στην δουλειά σας και ο ζήλος που δείχνετε είναι παρά πολύ μεγάλος.

Θεωρείτε ότι ήρθε επιτέλους ο καιρός να αναγνωριστείτε και να πετύχετε αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή να μην κρίνετε τους συναδέλφους σας για τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται και να μην μεταφέρετε στους προϊστάμενους σας συμπεριφορές που μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι.

Να αποφύγετε επίσης την έπαρση και τον υπερβολικό εγωισμό γιατί μπορεί να σας δοθεί μια πιο υπεύθυνη θέση αλλά η αντιμετώπιση σας στους υφισταμένους σας δεν θα είναι αντικειμενική και αυτό θα δημιουργήσει δυσαρέσκειες.

Θα σας απασχολήσει πολύ η καλή διαχείριση της καθημερινότητας. Θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας καθαρίζοντας και ταχτοποιώντας το, θα κάνετε αισθητικές αλλαγές και βελτιώσεις. Η ρουτίνα λοιπόν θα γίνει μια ευχάριστη συνήθεια.

Παρά την μεγάλη δραστηριότητα που αναπτύσσετε και τις διαμάχες με τις οποίες ασχολείστε στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις με τα αδέρφια σας ή τους στενούς σας συγγενείς και γείτονες αφού μπορεί να κάνουν ενέργειες που θα νιώσετε ότι στρέφονται εναντίον σας.

Η αντικειμενικότητα και η υπομονή πρέπει να κυριαρχήσουν απέναντι στον εγωισμό και στην αλαζονεία αυτήν την εποχή, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την συμπάθεια των γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη του μηνός Απριλίου γίνεται για εσάς τους Τοξότες στον 5ο οίκο σας.

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, σας λείπει η ξεκούραση, η χαρά, η διασκέδαση και το φλερτ. Θέλετε να απαλλαγείτε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και το μυαλό σας κάνει νέα δημιουργικά σχέδια.

Είναι αρκετά σημαντικό να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι ή κάποιο σπορ το όποιο θα σας κάνει να φύγετε από το άγχος της καθημερινότητας και θα σας χαλαρώσει αρκετά.

Η ασχολία επίσης με τα παιδιά θα σας δώσει μεγάλη ευχαρίστηση γιατί μπορείτε να επικοινωνήσετε και να νιώσετε και εσείς παιδιά μέσα από την συναναστροφή σας με αυτά.

Το φεγγάρι αυτό δίνει επίσης εύνοια σε όσες γυναίκες Τοξότες σκέπτονται να αποκτήσουν παιδί. Αρκετή γοητεία επίσης θα ασκήσουν οι άνδρες Τοξότες στο γυναικείο φύλο και νέες σχέσεις αλλά και αναζωπύρωση παλαιών έρχονται στο προσκήνιο.

Το ρίσκο και η τάση για τζόγο που έχετε πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα αφού στον τομέα αυτό έχετε αρκετή επιπολαιότητα και αυτό θα σας στοιχίσει αρκετά σε χρήμα αλλά και στενοχώρια.

Τα οικονομικά σας λοιπόν χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση γιατί η πιθανότητα να κληθείτε να πληρώσετε τώρα για εκκρεμότητες που υπήρχαν από παλιά είναι μεγάλη και αυτό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Με αρκετή προσοχή και σύνεση στον οικονομικό σας τομέα θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να χειριστείτε καλυτέρα τις καταστάσεις που θα εμφανιστούν και θα απαιτήσουν λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο 4ος οίκος σας  διεγείρεται σε αυτήν την Νέα Σελήνη του Απριλίου για εσάς τους Αιγόκερους. Σκέφτεστε παρά πολύ την κάθε σας κίνηση και υπολογίζετε όλους τους αστάθμητους παράγοντες πριν αποφασίσετε.

Σας απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας και πολλοί από εσάς θέλετε να κάνετε αρκετές αλλαγές στην ζωή σας.

Όσοι είστε ελεύθεροι αλλά έχετε σχέση το σκέφτεστε αρκετά σοβαρά να την επισημοποιήσετε αν και έχετε ακόμα ανασφάλειες. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να μπορέσει να χαρεί και να διασκεδάσει, να κάνει και κάποια περιττά έξοδα που σε αυτήν την συγκύρια το θεωρείτε σχεδόν αμαρτία.

Επειδή θέλετε να είστε απολυτά καλυμμένοι σε ότι και αν αποφασίσετε αργείτε αρκετά και αυτό θα σας κάνει να χάσετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αυτό το όποιο θέλετε.

Πρέπει να προσέξετε αρκετά να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας από την πολύ και επίπονη δουλειά.

Η κριτική που ασκείτε στους άλλους τους μειώνει αρκετά και τους θίγει και αυτό εκτός από συγκρούσεις που θα φέρει στις συνεργασίες σας θα σας κάνει και αντιπαθητικούς. Αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε αυτήν την εποχή αφού σας είναι απαραίτητες οι καλές σχέσεις και οι άδολες φιλίες που θα σας βοηθήσουν πολύ να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν.

Η καχυποψία και η εμμονή σας στις λεπτομέρειες θα σας οδηγήσουν μακριά από τους σκοπούς και τους στόχους σας όποτε πρέπει να αναθεωρήσετε τάχιστα την στάση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου γίνεται για εσάς τους Υδροχόους στον 3ο οίκο σας. Βλέπετε τα θέματα με πολύ πρακτικό αλλά και διαισθητικό τρόπο.

Ασχολείστε με πολλά και διαφορετικά αντικείμενα με πολύ ζήλο αλλά συνήθως δεν τα ολοκληρώνετε και τα αφήνετε στην μέση.

Οι ιδέες έρχονται στο μυαλό σας ξαφνικά και η δράση είναι πανταχού παρούσα σε ότι νέο και πρωτοποριακό σκεφτείτε.

Όλη αυτή η έκρηξη ιδεών και στόχων μπορεί να σας ενθουσιάζει και να σας δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά μπορεί να γίνει και αντικείμενο κριτικής και διενέξεων ειδικά από τα αδέρφια σας αφού ανοίγετε μέτωπα τα όποια δεν ολοκληρώνετε.

Συναισθηματικά αν και δεν έχετε την φήμη του πιο ζεστού ζωδίου θα είστε άστατοι και άλλες φορές θα είστε χαρούμενοι και άλλες φορές λυπημένοι. Αυτό εξαρτάται αυτήν την περίοδο με την αποδοχή σας από τα αδέλφια σας αλλά και από τον στενό συγγενικό σας κύκλο.

Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζεται να έχετε στις σχέσεις σας με τις γυναίκες του στενού περιβάλλοντος σας αφού από εκεί θα υποστείτε την μεγαλύτερη κριτική.

Δώστε λοιπόν μεγάλη βάση και προσοχή στην οικογένεια, μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες και τις απόψεις σας με κάθε τρόπο γιατί διακρίνεστε από μια ελαφρότητα και επιπολαιότητα στις επιλογές σας.

Η κατανόηση και η συνεργασία με τους άλλους θα σας κάνει σίγουρα καλό αφού θα διαπιστώσετε ότι και οι άλλοι έχουν καλές και εποικοδομητικές απόψεις.

ΙΧΘΥΣ

Ο 2ος οίκος σας διεγείρεται για εσάς τους Ιχθύες σε αυτήν την Νέα Σελήνη του Απριλίου. Τα οικονομικά σας χρειάζονται μεγάλη προσοχή γιατί η διαχείριση τους δεν θα είναι το δυνατό σας σημείο.

Από την εργασία σας έρχονται χρήματα αφού και καλοί και αποδοτικοί είσαστε και η τύχη θα σας χαμογελάσει αν κάνετε κάποιο μικρό ρίσκο. Όπως όμως έρχονται τα χρήματα με τον ίδιο τρόπο φεύγουν και τελικά σας μένει το άγχος και η κούραση.

Πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα ζητήματα σας με λογικό και πρακτικό τρόπο και να αφήσετε τις συναισθηματικές υπερβολές αφού κάπου εκεί χάνετε το παιχνίδι.

Καλό είναι αυτήν την εποχή να σχετιστείτε επαγγελματικά με γυναίκες αφού έχετε πολύ καλή χημεία και θα μπορέσετε και να συνεννοηθείτε αλλά και να λάμψετε οικονομικά.

Όσοι ασχολείστε με γράψιμο, δημοσιογραφία και άλλα συναφή επαγγέλματα έχετε εύνοια δημιουργική άλλα και οικονομική για αυτό μετά τις 15 Απριλίου που ο Ερμής έρχεται σε ορθή πορεία μπορείτε να κλείσετε συνεργασίες και συμβόλαια.

Να προσέξετε να μην είστε πολύ αθυρόστομοι και μποέμ στις σχέσεις σας με τους άλλους, γιατί δεν θα μπορέσουν να καταλάβουν τις καλές προθέσεις σας και θα υπάρξουν πικρίες και παρεξηγήσεις.

Να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να προσέξετε την συμπεριφορά σας σε γνωστούς και φίλους.

 

 

 

 

 

 

                          

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr