Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2693 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 16/04/2018 | Διαβάστηκε 158 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Τρίτη 17/4/2018 

ΚΡΙΟΣ
Η δημιουργική έννοια της Αγάπης σαν διαμορφωτική δύναμη του Σύμπαντος αγαπητοί μου φίλοι Κριοί, υποστηρίζει σήμερα το δεσμό σας! 

ΤΑΥΡΟΣ
Από τις πρώτες κιόλας ώρες της σημερινής μέρας θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα αισθηματικά σας. Πλησιάσετε το σύντροφό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα προκαλέσετε κάποιες καταστάσεις στην αισθηματική σας ζωή ή αν θα τις αφήσετε να περάσουν από μόνες τους. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αυτοέκφρασή σας συνδυάζεται περίφημα με την συγκρατημένη σας αισιοδοξία χαρίζοντάς σας έναν ακαταμάχητο ερωτισμό που γοητεύει τον περίγυρο. 

ΛΕΩΝ
Οι καταστάσεις που προκύπτουν τη σημερινή μέρα, δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι καταστάσεις θα ανατρέψουν τη διάθεσή σας, φέρνοντας αρνητική επίδραση στη σχέση. Μην επιτρέψετε σ΄ αυτή σας τη συμπεριφορά να κλονίσει το δεσμό σας. 

ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήσετε να δεχτείτε τα λάθη που έχετε κάνει στη σχέση σας για να ξεφύγετε απ’ τη συναισθηματική ανωριμότητα. Το πείσμα, είναι καταστροφικό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες σήμερα σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του αγαπημένου σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όσο προχωρούν οι ώρες τόσο και πιο έντονα θα παρουσιάζετε στις ερωτικές σας εκδηλώσεις. Ικανοποιήσεις θα συνοδεύσουν το βράδυ σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον ερωτικό σας σύντροφο και διασκεδάστε μαζί του το βράδυ. Όσο για τους αδέσμευτους, μην απομακρύνουν ευκαιρίες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φροντίστε να προβάλλετε μια σαφή εικόνα του τι θέλετε απ’ το σύντροφό σας. Διαφορετικά θα δέχεστε συνεχώς αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα από εκείνον. 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Η αναζήτηση εμπειριών, θα έχει το ανάλογο κόστος στο συναισθηματικό σας κόσμο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr