Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2689 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 13/04/2018 | Διαβάστηκε 190 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Σαββατοκύριακο 14-15/4/2018 

Για Σάββατο 14/4 

ΚΡΙΟΣ
Ο σύντροφος σας εκπλήσσει με την τρυφερότητα, την αγάπη του και την κατανόησή του. Επιτέλους! Τα προβλήματα του δεσμού σας, ξεπερνιούνται.

ΤΑΥΡΟΣ 
Η σημερινή μέρα θα φέρει στη ζωή σας εντυπωσιακές γνωριμίες. Αποφύγετε να επενδύσετε συναισθηματικά σε ασταθή πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Σήμερα ο έρωτας σας παρασύρει! Τα μοιραία πάθη, οι έντονες απολαύσεις και η έλλειψη αυτοσυγκράτησης, χρωματίζουν την αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα θα δαπανήσετε για απολαύσεις. Ο ¨έρωτας¨ θα κυριαρχήσει στη ζωή των περισσότερων σας με την παρουσία ενός νέου προσώπου.

ΛΕΩΝ
Σήμερα εντυπωσιάζουν τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και κερδίζετε τις εντυπώσεις. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Εμφανίζεστε ιδιαίτερα κυριαρχικοί. Μην αντιδράτε επιθετικά αν ο σύντροφος αντιδρά στα αποπνικτικά σας συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ 
Η σημερινή μέρα, εγκυμονεί καβγάδες και διαφωνίες με το σύντροφο και το ζήτημα είναι κατά πόσο θα είστε διατεθειμένοι να υποχωρήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Εκφράστε συναισθήματα και ζήστε ευχάριστες στιγμές.  Το φλερτ και οι εφήμερες καταστάσεις φίλοι μου Σκορπιοί, τραβούν το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Η σημερινή μέρα κάνει τους περισσότερους από εσάς νευρικούς και επιρρεπής σε πλαγιομετωπικές συγκρούσεις με το σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί στην συμπεριφορά σας, απέναντι σε ερωτικά πρόσωπα και να μην πιστέψετε πως σας ανήκουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Στην αισθηματική σας ζωή να ξέρετε πως τα τελεσίγραφα είναι επιβλαβή. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα λάθη σας και πλησιάστε το σύντροφό σας.

ΙΧΘΕΙΣ 
Σήμερα το σκηνικό επηρεάζεται θετικά την αισθηματική σας ζωή αγγίζοντας το τέλειο! Πλησιάστε το σύντροφο και ζήστε ευχάριστες στιγμές.

 

Για Κυριακή 15/4 

ΚΡΙΟΣ
Μην έχετε ψευδαισθήσεις με τη συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να κρατήσετε τη σχέση σας ζωντανή.

ΤΑΥΡΟΣ 
Το ερωτικό σας ενδιαφέρον ενδέχεται να στραφεί σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε από την παρέα σας. Υπάρχουν προοπτικές για μια αξέχαστη βραδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Οι συνθήκες σήμερα φαίνεται να επηρεάζουν αρνητικά την αισθηματική σας ζωή δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Οι συγκυρίες σήμερα σας κάνουν στοργικούς προς το σύντροφό σας και σας παροτρύνουν σε κάποιες δαπάνες για τη ψυχαγωγία του.

ΛΕΩΝ
Κάποια καλά νέα από τη μια και η λύση κάποιων παλιών προβλημάτων από την άλλη φέρνει η μέρα στα αισθηματικά των περισσοτέρων από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Σήμερα είστε γοητευτικοί! Η μέρα σας δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά σας που απλά εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε!

ΖΥΓΟΣ 
Καλό θα είναι να διαχωρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας που τα έχετε μπερδέψει με αποτέλεσμα να δημιουργείτε συναισθηματική σύγχυση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Τα αναπάντεχα στην αισθηματική σας ζωή, επηρέασαν τα συναισθήματά σας. Αφήστε το παρελθόν και δείτε με αισιοδοξία το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Διασκεδάστε με το ταίρι σας. Περάστε ευχάριστα και απομακρυνθείτε και οι δύο απ’ τις δυσκολίες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πηγαία ανάγκη που αισθάνεστε για να εκφράσετε τα εσώψυχά σας, αποδεικνύονται εποικοδομητική για την πορεία της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυξάνονται οι πιθανότητες να βελτιωθούν τα αισθηματικά σας. Εξωτερικεύσετε τις βαθύτερες συναισθηματικές σας επιθυμίες.

ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθήστε σήμερα να καταλάβετε τις διαθέσεις του συντρόφου  σας. Μην ανοίξετε συζήτηση για κρίσιμα θέματα της σχέσης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr