Σταύρος Μιχαήλος 14990 Αστρολογικές προβλέψειςΗμερήσιο Ωροσκόπιο | Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο | Μηνιαίο Ωροσκόπιο | Ετήσιο Ωροσκόπιο
2686 Χρήστες Online
   ΚΡΙΟΣ     
ΤΑΥΡΟΣ     
ΔΙΔΥΜΟΙ   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ    
ΛΕΩΝ    
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
ΖΥΓΟΣ   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ   
ΤΟΞΟΤΗΣ
ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
ΙΧΘΕΙΣ    
21/3-20/4
21/4-20/5
   21/5-21/6  
22/6-22/7  
23/7-23/8   
24/8-22/9
23/9-22/10
23/10-22/11
23/11-21/12
22/12-19/1
20/1-19/2
20/2-20/3

Save

SaveΛάβε E-mail με το δωρεάν ωροσκόπιο σου
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λάβετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο

Όνομα:
Φύλο:
Email:
Ημερομηνία και ώρα γέννησης
Συχνότητα λήψης ωροσκόπιου:
Ημερήσιο Εβδομαδιαίο Μηνιαίο Ετήσιο

Τα e-mail σας είναι ασφαλή
Δείτε την πολιτική απορρήτου
Ημερομηνία 11/04/2018 | Διαβάστηκε 200 φορές


Ερωτικά Ταρώ

Από την Ηρώ
Τηλ. 14990 

Σε αυτή την ανάρτηση της Ιστοσελίδας, που έχετε αγαπήσει και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τα καλά λόγια που εκφράζετε, καθημερινά το πρωί ρίχνω τις αγαπημένες σας Κάρτες Ταρώ για να έχω μία εικόνα για τον Έρωτα σε κάθε Ζώδιο.
Κάθε μέρα θα αναρτώ για την επομένη, και κάθε Παρασκευή για το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί. 

Για Πέμπτη 12/4/2018

ΚΡΙΟΣ
Ο ερωτικός τομέας της ζωής σας θα κυμανθεί και πάλι σε καλά επίπεδα. Συναντήστε τον άνθρωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας και αφεθείτε…

ΤΑΥΡΟΣ
Διώξτε τις άσχημες ιδέες και μην επηρεάζεστε από όσα ακούτε για διάφορα ζευγάρια. Εμπιστευθείτε τον άνθρωπό σας και εκδηλώστε του την αγάπη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Διασκεδάστε και εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η μέρα σας προτρέπει να βρεθείτε κοντά στο πρόσωπο που κινεί το ενδιαφέρον σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας προσέξτε ώστε η ανασφάλεια στα ζητήματα ¨καρδιάς¨ να μην κλονίσουν την πορεία του δεσμού σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα, θα έχετε αισθηματικές φύσεως συναντήσεις. Εντυπωσιάζετε και πάλι με την γοητευτική σας παρουσία και την αυτοπεποίθησή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάτε την αποκλειστικότητα, αλλά δεν φέρεστε όπως θα έπρεπε για να έχετε αυτό το δικαίωμα. Αλλάξτε συμπεριφορά για να διατηρηθεί ο δεσμός.

ΖΥΓΟΣ
Εκφράστε συναισθήματα, διαθέσεις και επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η ρομαντική σας διάθεση θα βρει ανταπόκριση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες καταστάσεις, φαίνεται να ανατρέπουν τη διάθεσή σας. Η πορεία των αισθηματικών σας θα εξαρτηθεί από εσάς και την υπομονή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το να κλειστείτε στον εαυτό σας είναι βέβαιο πως δεν βοηθά την πορεία της σχέσης σας. Δείξετε στο σύντροφο τι σας ενοχλεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το στιλ σας δεν περνά απαρατήρητο και κυρίως σε άτομα μικρότερης ηλικίας που τα γοητεύετε. Το βράδυ μην μείνετε μόνοι σας στο σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι συνθήκες όπως προκύπτουν σας βοηθούν να βελτιώσετε το δεσμό σας. Όσο για τους αδέσμευτους, οι ευκαιρίες δεν θα είναι και λίγες.

ΙΧΘΕΙΣ
Η μέρα προβλέπεται δύσκολη για τα αισθηματικά σας. Ο σύντροφός σας, σας εκνευρίζει με τη συμπεριφορά του και ο δεσμός σας δοκιμάζεται.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με εσάς και το ταίρι σας ή σε σχέση με το πρόσωπο που επιθυμείτε μην διστάσετε να με καλέσετε στο 14990

 

 

 

Αστρολογία
Επιλεγμένα Άρθρα

ix.gr